Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sokrat68

Ben de aynı sorundan muzdaribim. 2 tane daha almam lazım ama mağaza stokları bitti galiba. 50TL nerede satılıyor şu an? hızlıal 59 iken 118 yaptı fiyatı. Çevresindeki Darty'lerde (özellikle İzmir) bu gözlüğü gören olur da haber verirse çok seviniriz.

müşteri hizmetlerini arayıp hangi şehirde hangi mağazada istiyorsanız stok sorgusu yaptırabilirsiniz...bende önce 2 adet almıştım 29 liraya nasıl olsa 2 adet daha gelecek diye...sonra gelip burada söylemiştim ihtiyacı olanlar alsın diye zira burada en ucuz 80-90 liralardan bahsediliyordu...pek dikkate alınmadı tavsiyem :)) sonra gidip bir tane daha aldım yenibosna mağazasından ki bu arada istanbul avrupa yakası genelinde toplam 10 civarı ürün vardı...tekrar bu fiyatlardan getirir sanırım darty...böyle indirimli ürünlerde yeterli reklam yapmıyor darty...tesadüfen öğrendim ben de bu fiyatı...

• Arkadaşlar ben tv nin kurulumunu yaptırdım.Genel olarak memnunum bu fiyata bu özelliklerde bir tv almış olduk.Düm akşam 3d sinema keyfide yaptık arkadaşlarla gerçekten başarılı görüntüler.Smart özellikleride benim için yeterli seviyede.Yansıma olayınıda yaşamadım hiç.Kısacası 70 ekran tüplü televizyondan böyle bir tv ye geçmiş biri olarak bence gayet başarılı.
  • Ben yaklaşık 3 yıl kadar önce 50PJ250 almıştım, plazma almamda ki en büyük etken tepki süresi ve güzel ince bir model olması ve tabiki fiyatıydı yaklaşık 1500 lira gibi bir rakama almıştım cihazı.
    Şimdi bu cihaza bakıyorum bende alan ve almayı düşünen arkadaşlar gibi.
    Fakat bir şey var merak ettiğim:

3D Performansı nasıl gerçekten bir 3d filmi bu tv den izlesem sinemada izlemediğime pişman olurmuyum?

Tek merak ettiğim konu bu 3d performansı.

Evimin perdeleri sürekli kapalı genellikle zaten akşam evde olabiliyorum açıkta olsa sıkıntı olmaz benim için yansıma falan, 2 yıla yakındır 50PJ250 kullanıyorum hiç pişman olmadım.
    Ayrıca bir arkadaş şunu demişti ilk sayfalarda "yıllarda tüplü tv kullandık oda yansıyordu" çok doğru bir söz. O yüzden birisi doğru düzgün soruma cevap verebilir mi?
    3D bir filmi bunda izlediğimde keşke sinemada izleseydim 3D hiç iyi değil dedirtirmi bana bu tv?

Teşekkürler.

Not: Ben en uygun vatan da gördüm şuanda 2 gözlük ile 1866 lira daha uyguna var mı yönlendirebilirseniz sevinirim teşekkürler.
    Aralık 22 gibi türkiyeye döneceğim döner dönmez bir tane almak istiyorum bu cihazdan eğer yorumlar olumlu olursa.

• Arkadaşım 3D performansı da gayet iyi bence. LG'nin 3D demo videolarını evdekiler wow diyerek izledi. Özellikle bu demo videolarda sık kullanılan pop-out denen ekranın dışına çıkan sahneler gayet başarılı. Dün gece böyle bir video izlerken bir ara boş bulundum ve bir sahnede ekran dışına çıkıp hızla üstüme gelen bir toptan korunmak için gayri ihtiyari kafamı eğdim.

Sinema ile aynı olur mu bilemem. Dev ekranda ve koca salonda 3D daha etkileyici olabilir. Sinemada Real3D diye bir teknoloji kullanılıyor sanırım ve bunun daha iyi olma ihtimali yüksek ama evinin rahat ortamında çok da küçük sayılmayacak bir ekranda dünya para vermeden zevkle seyredersin 3D görüntüleri. LG yeni pasif 3D teknolojisinin daha iyi olduğunu savunuyor bir reklamda ama pasifte de derinlik hissi aktif kadar olmuyormuş diyordu ikisini de deneyen bir kullanıcı.

Yine her zaman dediğimiz gibi kendin deneyerek görmeli ve kararı kendin vermelisin, biz burada sadece kendi tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Kimseye de zorla aldırmıyoruz. Herkes birşey söylüyor, hatta forumda birisi bu cihaz için çok kötü, çok yavaş, berbat bir TV ama 1500 TL'ye böyle bir TV alanlar cihazın kötü yönlerini göremiyorlar veya görmek istemiyorlar gibi birşey diyordu geçen. @befo'nun da dediği gibi acaba TV kötü de biz mi göremiyoruz diye merak etmeye başladı insanlar. 45 yaşındayım, bu belki 20. televizyonum. Lambalı siyah-beyaz'dan LCD-LED-Plazmaya her tür TV kullandım ve inceledim. Bir önceki cihazım da Panasonic plazmaydı. Bu TV HD görüntüde gayet başarılı. Digitürk kullanıyorum ve SD görüntüler de iyi. Ama 80'lerden kalma Hababam Sınıfı filmleri izlerken görüntü kötü tabii. Fakat özellikle birçok ulusal kanal HD değilse bile 16X9'a geçti ve SD yayınlar da fena değil artık. Bu televizyonun tek sorunu sanırım SmartTV özellikleri için işlemci ve bellek yetersiz kalıyor. Biraz yavaşlama ve takılma oluyor. O zaman da f/p olarak düşünürsen yine iyi. Bu TV'yi aldığıma pişman değilim, 60" fiyatı düşerse onu alıp bunu başka odaya koymayı düşünecek kadar da memnunum.

• Bu tvnin goruntunun cok soluk oldugunu smart ozelliginin cok yavas oldugunu ben soylemistim.karsilastirdiginiz tvler eski Plazma ise bu tvnin iyi gelmesi normaldir.unutmayalimki her malin bir bedeli vardir.bu tvyi anca anneme normal sd kanal izlemesi icin alirim.bu tv nin niye bukadar ucuz oldugunu biri aciklayabilirmi seg grundig bundan pahalidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 15 Aralık 2012; 18:58:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Bu tvnin goruntunun cok soluk oldugunu smart ozelliginin cok yavas oldugunu ben soylemistim.karsilastirdiginiz tvler eski Plazma ise bu tvnin iyi gelmesi normaldir.unutmayalimki her malin bir bedeli vardir.bu tvyi anca anneme normal sd kanal izlemesi icin alirim.bu tv nin niye bukadar ucuz oldugunu biri aciklayabilirmi seg grundig bundan pahalidir

algilariniza ve tercihlerinize saygi duyuyorum... ben cok da derin bilgi sahibi bir insan degilim bu konuda... fakat ilginc olan bu kadar kotu olmasina ragmen ben neden hic rahatsiz degilim? bunu tamamen iyi niyetle soruyorum...ciddi olarak tv.nin kotu performansini en iyi nasil anlayabilirim? ne izlemeliyim? yani ozellikle matlik konusunu merak ediyorum...ben kendimce goruntuler asiri parlak degil, daha dogal ve gercege yakin diyorum...yanildigim bir sey var o halde...nedir?

• bu sorulari sormamin nedeni; gercekten daha iyi bir tv alip bunu aileme hediye etmek:) ne yapalim mat falan izlesinler:)

• quote:

Orijinalden alıntı: befo

bu sorulari sormamin nedeni; gercekten daha iyi bir tv alip bunu aileme hediye etmek:) ne yapalim mat falan izlesinler:)

Aslında mat falan değil. Gerçek görüntü budur.
    Ledler aşırı parlak.
    Şu an önümde TRT açık ve oldukça iyi.
    Uydu alıcının kendisinin de renk ayarına izin vermesi çok önemli tabi ki.

quote:

Bu tvnin goruntunun cok soluk oldugunu smart ozelliginin cok yavas oldugunu ben soylemistim.karsilastirdiginiz tvler eski Plazma ise bu tvnin iyi gelmesi normaldir.unutmayalimki her malin bir bedeli vardir.bu tvyi anca anneme normal sd kanal izlemesi icin alirim.bu tv nin niye bukadar ucuz oldugunu biri aciklayabilirmi seg grundig bundan pahalidir

Bu TV neden ucuz sorusunun cevabı çok basittir.
    Yeni yıla stokla girmemek için.
    LG'nin genel politikası böyledir.

• Gizemli Adaya Yolculuk filmini izledim 3D olarak...inanilmaz keyifliydi tavsiye ederim...insan 3d izlerken iyi ki 50 inc bir tv almisim diyor...

• LG Plazma kullanan arkadaşlar "Beyaz görüntülerde Panelinizde GRİ şekilde oluyor;; Siyahlar iyiken Beyazlar tam beyaz olarak çıkmıyor ;;,Sizde durum nedir; LED paneller ile karşıulaştırdığımız da çok fark ediyor,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

LG Plazma kullanan arkadaşlar "Beyaz görüntülerde Panelinizde GRİ şekilde oluyor;; Siyahlar iyiken Beyazlar tam beyaz olarak çıkmıyor ;;,Sizde durum nedir; LED paneller ile karşıulaştırdığımız da çok fark ediyor,,

Bende böyle bir problem yok.Gayet güzel renkler
    @befo nunda söylediği gibi 3d film izlemek 50 inç tv de gerçekten çok zevkliymiş :)
  • Anladım panelinizi güle güle kullanın OK
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy2121

Arkadaşlar ben 2-3 tane led tv değiştirdim hepsinde karşılaştığım sorun hızlı hareketli sahnelerin zevksizliği ve çamurlama sorunu bu nedenle
    rotayı Lg nin yeni nasil plazmalarına çevirdim. LG 50 PM 6900 almayı düşünüyorum, bu televizyonu alan kullanan varsa izlenimlerini yazarsa çok sevinirim.

Saygılar...

Ne aldigim fark etmez yeter ki 200hz olsun veya ustu ;) yoksa ayni sorun gene olur bence sharp veya samsung al

• quote:

Orijinalden alıntı: sidra

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

quote:

quote:

ne koparabilirseniz alin bence...yani hediye ceki verirlerse alin ve stogunda bulunan magazalardan alin gozlugu...yoksa isi yokusa surebilirler...kendileri acikca soyluyor...sorun yasamak istemiyorsaniz alin hediye cekini diyorlar...aksayabilirmis gozluk temin sureci ..

Darty MH gözlüklerle ilgili ısrarlı mesajlarıma nihayet döndü ama sonuç olumsuz. 2 gözlük kampanyası "Stoklarla sınırlı" demişler ve stok bittiği için de göndermemişler. O zaman gözlüklerin bedelini hediye çeki olarak verin dedim önce olmaz dedi ama ısrar edince peki o konu için kayıt açayım başka bölüm ilgileniyor dedi. Benim iş yaş anlaşılan. Darty'den gelecek diye ilave gözlük almamıştım umarım mağazalarda kalmıştır, 2 tane daha lazım.

bu tür mesajları okuyunca Darty'den bir kez daha almadığıma şükrettim. Zira vatan'dan aldiktan 2 gün sonra gözlükler elimdeydi. Ofisimin hemen dibinde Darty mağazası var...ama kendilerine inanılmaz bir güven problemim de var.

hakkınızı aramanızı tavsiye ederim arkadaslar.

Arkadaşlar ben bu hafta sonu Darty den aldım 50PM6800 tv yi.Alırken ücretsiz olarak 2 adet AG-S350 aktif gözlük verdiler,2 adet de ben ücretini ödeyerek aldım.Sizlere vermemelerinin sebebi sanırım internet üzerinden almış olmanız.Umarım kısa sürede gözlükleriniz teslim edilir.
    Bu tv ye sahip arkadaşlara birkaç sorum olacaktı.

1.Kurulum yarın yapılacak,kurulum esnasında yapmam/sormam/test ettirmem gereken şeyler var mı servise?
    2.Kablosuz klavye mouse olarak ne önerirsiniz?(Klavye ve mouse ayrı olsun istiyorum)
    3.Iphone 4 telefonum var,Apple store dan programı da indirdim.Tanıtmak için tv yi açıp arama yapmak dışında yapmam gereken bir ayar var mı?
    4.Şu an kablo tv kullanıcısıyım,Teledünya HD üst pakete abone olmayı düşünüyorum. F/P olarak sizce iyimidir?

Cevaplarsanız çok memnun olurum

ben olsam tv yi gerir verir farklı bir model alırdım.Konuyu devamlı takip ediyorum pek övülecek bir kısmı olmayan standart bir tv.Şurda çok memunum çok iyi görüntüsü var diyen biri yok.. Smart özellikleride bildiğim kadarıyla çok yavaş.

Gerçekten bu kadar kötümü?
    Kullanan ve yorum yapabilecek arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
    Gördüğüm ve kullandığım kadarıyla bana uygun gelmişti.

1800 TL YE 50 İNC plazma tv alıyorsun cok üstün olmasını bekleme ayni incheti bir panasonic plazma 3500 400 tl iken ??
    arkadasım aldı 12-13 gün once sd performansı cok kötü gündüz tv değil kendimi izliyorum diyor yansımadan dolayı wi-fi dende baglanamamıs sanırım biraz düşük seviye.
    ona ilave olarak teknosada bu tv de atvhd de fener-göztepe macına bakma şansım oldu.. ne yalan soyliim benim evdeki plazma hd olmayan ntvspordaki maçı daha iyi gösteriyor.. hızlı akıcı sahnelerde led tv ler gibi karenelenmeler yapıyor, oysa plazma tv nin özelliği hızlı sahnelerde karelenme ve bulanma yapmaması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 17 Aralık 2012; 13:06:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne koparabilirseniz alin bence...yani hediye ceki verirlerse alin ve stogunda bulunan magazalardan alin gozlugu...yoksa isi yokusa surebilirler...kendileri acikca soyluyor...sorun yasamak istemiyorsaniz alin hediye cekini diyorlar...aksayabilirmis gozluk temin sureci ..

Darty MH gözlüklerle ilgili ısrarlı mesajlarıma nihayet döndü ama sonuç olumsuz. 2 gözlük kampanyası "Stoklarla sınırlı" demişler ve stok bittiği için de göndermemişler. O zaman gözlüklerin bedelini hediye çeki olarak verin dedim önce olmaz dedi ama ısrar edince peki o konu için kayıt açayım başka bölüm ilgileniyor dedi. Benim iş yaş anlaşılan. Darty'den gelecek diye ilave gözlük almamıştım umarım mağazalarda kalmıştır, 2 tane daha lazım.

bu tür mesajları okuyunca Darty'den bir kez daha almadığıma şükrettim. Zira vatan'dan aldiktan 2 gün sonra gözlükler elimdeydi. Ofisimin hemen dibinde Darty mağazası var...ama kendilerine inanılmaz bir güven problemim de var.

Arkadaşlar ben bu hafta sonu Darty den aldım 50PM6800 tv yi.Alırken ücretsiz olarak 2 adet AG-S350 aktif gözlük verdiler,2 adet de ben ücretini ödeyerek aldım.Sizlere vermemelerinin sebebi sanırım internet üzerinden almış olmanız.Umarım kısa sürede gözlükleriniz teslim edilir.

1.Kurulum yarın yapılacak,kurulum esnasında yapmam/sormam/test ettirmem gereken şeyler var mı servise?
    2.Kablosuz klavye mouse olarak ne önerirsiniz?(Klavye ve mouse ayrı olsun istiyorum)
    3.Iphone 4 telefonum var,Apple store dan programı da indirdim.Tanıtmak için tv yi açıp arama yapmak dışında yapmam gereken bir ayar var mı?
    4.Şu an kablo tv kullanıcısıyım,Teledünya HD üst pakete abone olmayı düşünüyorum. F/P olarak sizce iyimidir?

ben olsam tv yi gerir verir farklı bir model alırdım.Konuyu devamlı takip ediyorum pek övülecek bir kısmı olmayan standart bir tv.Şurda çok memunum çok iyi görüntüsü var diyen biri yok.. Smart özellikleride bildiğim kadarıyla çok yavaş.

1800 TL YE 50 İNC plazma tv alıyorsun cok üstün olmasını bekleme ayni incheti bir panasonic plazma 3500 400 tl iken ??
    arkadasım aldı 12-13 gün once sd performansı cok kötü gündüz tv değil kendimi izliyorum diyor yansımadan dolayı wi-fi dende baglanamamıs sanırım biraz düşük seviye.

Tv den ben gayet memnunum,şu ana kadar hiç bir eksi yönünü göremedim desem yeridir.
    Ancak burada önemli olan beklentilerinizin ne olduğudur bence.
    Benim işimi görüyor.3d film izlemek çok keyifli bu tv ile mesela
    İnterneti de bana göre gayet hızlı,ki ben interneti iphone umdan paylaştırarak kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tv den ben gayet memnunum,şu ana kadar hiç bir eksi yönünü göremedim desem yeridir.
    İnterneti de bana göre gayet hızlı,ki ben interneti iphone umdan paylaştırarak kullanıyorum.

zaten fiyatı müşteriyi cezb ediyor önemli olan sizi ne kadar süre memnun edeceği.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten fiyatı müşteriyi cezb ediyor önemli olan sizi ne kadar süre memnun edeceği.

Onu zaman gösterecek ancak ben kötü bir tv aldığımı düşünmüyorum

• quote:

bu sorulari sormamin nedeni; gercekten daha iyi bir tv alip bunu aileme hediye etmek:) ne yapalim mat falan izlesinler:)

beklentilerinize göre bu tv iyi olabilir.benim beklentim daha üsttür bana kötü gelir size iyi :) Ama şunuda söylemeliyiz ki bu tv alt performans grubunda.LG bu tv'yi 32inch led fiyatına satıyor :) Bu kadar ucuz olmasının sebebi başarısız görüntü kalitesi ve satılmaması.Bu yorumu yapabilmek için en az 5 teknosa bimeks vatan heryeri gezdim.Hepsinde en soluk görüntü 6800 ve 6900 serisinde..3D görüntü kalitesini övüyorsunuz sanırım led veya iyi bir plazmada izleseniz şok geçiriceksiniz :)

hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

beklentilerinize göre bu tv iyi olabilir.benim beklentim daha üsttür bana kötü gelir size iyi :) Ama şunuda söylemeliyiz ki bu tv alt performans grubunda.LG bu tv'yi 32inch led fiyatına satıyor :) Bu kadar ucuz olmasının sebebi başarısız görüntü kalitesi ve satılmaması.Bu yorumu yapabilmek için en az 5 teknosa bimeks vatan heryeri gezdim.Hepsinde en soluk görüntü 6800 ve 6900 serisinde..3D görüntü kalitesini övüyorsunuz sanırım led veya iyi bir plazmada izleseniz şok geçiriceksiniz :)

hayırlı olsun güle güle kullanın.

tesekkur ederim:)

• Bu arada oyun konusunu hic denemedim...Menude bulunan oyunlari acmak icin ne yapmali? hangisini tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.