Şimdi Ara

LG 49UH850V vs 49KS8500 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
23.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
     LG 49UH850V vs 49KS8500

    bu tv edge led hocam local dimming kapalıyken siyah performansı sony x9005ten daha iyi..9005 fald olduğu için local dimmingle düzeltiyor olayı ama bence samsungta gayet başarılı

    buda sony local dimming kapalıyken

     LG 49UH850V vs 49KS8500

    local dimming açık

     LG 49UH850V vs 49KS8500




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr


    quote:

    Orijinalden alıntı: ekopaket

    kullanan arkadaşlar memnun musunuz? bugün vatan'dan almayı düşünüyorum ancak ışık sızması, bulutlanma gibi kronik problemleri var mı tv'nin. Son olarak Tizen kullanışlı bir işletim sistemi mi?

    ışık sızması, bulutlanma sorunları olmayan edgeled bir tv henüz yok hocam. Samsung'ta da bolca vardır, LG'de de.

    Hocam peki maks. 4000 tl bütçe ile bu tv den iyisi var mıdır? 3 aydır tv alamadım yemin ederim. armutun sapı üzümün çöpü diyerek.
  • ekopaket kullanıcısına yanıt


    Kelin merhemi olsa...

    Bn 9 aydır tvsizim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr



    Kelin merhemi olsa...

    Bn 9 aydır tvsizim:)

    en azından yalnız olmadığımı öğrendim. ancak bu bütçe ile şu an en iyi tv ks8500 maalesef. 4300 den Sony KD-55XD8505 kaçırdım şimdi kara kara düşünüyorum.
  • ekopaket kullanıcısına yanıt
    ks8500 bulabilirseniz alın derim sony nin xe9.. altındaki modellerin sadece ismi var ks8500 xd8505ten fazlası var eksiği yok..şuan ks8500 ayarında olmayan tv ler 5500-7000 aralığında satılıyor.
  • Samsung'un üst serisi kadar başka bir markada 1500 nit parlaklık değeri sunan bir tv var mı? Hdr o yüzden samsung'un tv'lerinde her zaman daha iyi sonuç verir.O yüzden tartışmasız ks8500. Lg uh850v ile aynı kategoride bile değerlendirilmesi yanlıştır.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Sony XE93 ve Sony ZD9 1.800nits

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chirrut Imwe kullanıcısına yanıt
    bildiğimiz parlaklıktan bahsediyorsak yazdığınız değerler doğru değil hocam zaten samsunglara yazanlarda doğru değil..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    bildiğimiz parlaklıktan bahsediyorsak yazdığınız değerler doğru değil hocam zaten samsunglara yazanlarda doğru değil..

    Ne gibi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 49KS8500 kullanıcıları arasına ben de katıldım. Forumlara bakınca kafayı yememek mümkün değildi, ancak bu ürünün fiyatı düşünce gözümü kapadım ve aldım. İyiki de almışım. Renklerin canlılığı mükemmel, siyah arka plan görüntüler de bence mükemmel. Kayan altyazılar çok net okunuyor. Bu arada tivibu kullanıyorum. Bu arada yok bulutlanma yok ışık sızması yok ölü piksel diyen arkadaşlara da selam olsun. Allah elektronik şansı versin :-) Kesinlikle bu ürünü düşünen arkadaşlara tavsiye olunur.
  • Arkadaşlar bende yeni aldım babamın 6 veya 7 sene önce 2500 TL YE aldığı samsung full hd 3 boyutlu wifi uydu alıcılı tv yani her şeyi olan tv daha iyi daha canlı gösteriyor bana kimse maval okumasın çok pişmanım aldığıma, teledünya kullanıyorum satıcı teledünya da dahada güzel seyredersinde demişti.TÜRKİYE DE daha 4 K YAYINI YOK VE DE UZUN SÜRE GEÇECEĞİDE YOK İNTERNETTE ARAŞTIRIRSANIZ BULURSUNUZ O YÜZDEN BU TV ler 4 K YE GÖRE AYARLANMIŞ OLDUĞUNDAN KISACA 4 K ALMANIZA gerek yok eve teledünya servisi gelmişti bu tv daha iyi göstermez mi amiral tv aldık dedim oda baktı bi şey bulamadı ve abi türkiye daha bu yükseklikte yayına geçmedi dedi Araştırdım 4 k yayını çok pahalı ve 4 HD yayını bant kullanıyormuş 4 K LAR. DAHA Türkiyede Tv lerin bir çoğu hd YAYINına BİLE GEÇEMEDİ. Dünya 8 K Yayınına hazılanıyormuş Türkiye 2019 da Uydu fırlatacakda 2020-2021 lerde geçilmesi planlanıyormuş türkiyenin 4 G ye geçmediği gibi (DİREK 4.5 G 'ye geçti) direk 8 K'yada geçebilir diyorlar yani bu TV'lerin ileride kullanırım gelirse diyenler bunda da yanılabilir ayrıca saat ömrünü o zamana kadar bu tvler ömrünü tamamlayacak.ve ben bunları TV aldıktan sonra öğrendim.bunları 1 kişi bile yazmamış yüzlerce yorum okudum VE BUNUN YARI FİYATINA SATILAN FULL ULTRA HD LERİ ALIN PARANIZI SEVİYORSANIZ.hoşçakalın iyi günlerde kalın 4 K'sız kalın




  • Bende çok araştırdım samsung 49 ekran en kaliteli tv'si kavisli olduğu için LG 49UH850V IPS led TV modeli aldım. Panel kavisli olduğu için çok sorun çıkıyormuş dediler yaptığım araştırmalarda. İlginç olan ise şu bu kalitede 49 ekran tv leri samsung'da kavisli LG de ise genelde düz panel satılıyor. Samsung bu kalitede düz ekran 49 ekran tv Türkiye'de neden niçin satışa sunmadı anlamakta zorluk çekiyorum. Sanki LG ile anlaşma yapmışlar. Ben dünyada satamadığım kavisli panelleri Türkiye'de satacağım sen de 49 ekran IPS panel olan tv lerini satarsın demiş gibiler.

    Yukarıda bir arkadaş Türkiye'de 4K tv yok demiş hayır var. TRT'nin 4K yayın yapan kanalı var bunu herkes biliyor. Zaten bu tv'lerin panel kalitesi yayın kalitesi yüksek olan tv'lerde daha iyi anlaşılıyor. LG 49UH850V alalı 2 ay oldu. Kavisli samsung almadığım için hiç pişman değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propet -- 21 Temmuz 2017; 20:9:12 >
  • 49 ks 8500 alarak bende kullanıcı oldum artık. şu an için 4k görüntüden oldukça memnunum. ayrıca işletim sistemi oldukça hızlı ve stabil çalışmakta. umarım ilerde sıkıntı yaşamam. ancak trt 4k yayınını bulamadım kanallarda. sanırım ayrıca frekans girmek gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

    Kaça aldınız ve nereden aldınız acaba?

    hocam vatan indiriminden almıştım. 3700 gerekiyor. şimdi baktım artmış fiyatı biraz.
  • Arkadaşlar bundan 2 ay kadar önce bu KS 8500 den aldım fiyatı 3499 tl idi. Geçen gün bir talihsizlik sonucu paneli çatladı, garanti kapsamında olmadığı için servise verdim, inceleyip fiyat vereceğiz dediler. Sonuç tam bir rezalet! adamlar 4050 tl panel değişim ücreti talep ettiler. TV yi atın yenisini alın demek istediler anlayacağınız, VA panel olduğu için bu televizyonu alacak arkadaşlara sesleniyorum, eğer paneliniz en ufak darbede çatlarsa -ki önünde koruma falan yok, bu gibi durumlar olabilir- atın gitsin servisle falan uğraşmayın,
    Bir daha asla Samsung ürünü almayacağım, insanın aklıyla dalga geçiyorlar resmen...
  • erhano74 E kullanıcısına yanıt
    Slm kardeş bende bu tv den aldim. Ama daha kudurmadım. Bendede tvibu var yayınlari nasil gösteriyor tv film kanalları belgesel spor vede normal kanallar arasında bir fark varmi. Bide ps 3 performansı nasıldır battelfiel 4 onlain hatasıyım. Inşallah güzel olur. Ben tv yi inceledim samsun bayisinde diğer devlerden bariz bir şekilde görüntü netlik detaylari gostermede ustunluu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuzuli-79 F kullanıcısına yanıt
    Ne zamandır foruma girmemiştim, mesajını yeni gördüm kusura bakma. Güle güle kullan. Ben hem tivibu hem digiturk kullanıyorum. Kanal kalitesi güzel olursa tv'de zaten sıkıntı yok. Özellikle HD belgesel kanalları mükemmel ötesi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.