Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
32
Favori
72.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gittigidiyor pi?manlıktır Gittigidiyor dan iki gün önce alışveriş yaptım taşınabilir şarj aleti aldım sony marka. Ben istediğim le gelen model numarası aynı değil modelde aynı değildi gelen modelin internette araştırdım o modelin 10000mah versiyonu yok. Ayrıca garanti yok fatura yok ürün tanıtan içindeki broşür yok paket resmi okadar özensiz ki ürün karşıdan diyor ben sahteyim. Ürünü hemen geri yolladim iade sürecini başlattım adamın sayfası aksesuardunyasi siz siz olun alışveriş yaparsanız bu adamdan almayın. Diğer satıcılar aynıdır demiyorum ama 5 gün oldu geri iade süreci başlattım hesabıma para hala yatmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Ürün kurulumu servis tarafından yapıldı.Çok şükür şimdilik bi sıkıntı gözükmüyor.Sadece işaretçiyi hareket ettirdiğim vakit biraz o bölgelerde beyazlık oluşuyor gibi.Sanırım oda normalmiş ???..Eski tivim LG 47LM660S den sonra yeni tivim uçak gibi geldi.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Tivinin dahili uydu alıcısını kurdurdum ama tatmin olmadım.Kendi önceki kullandığım harici uydu alıcısı olan Next machine 3d yi tekrar taktım.Hem görüntü kalitesindeki canlılık hemde özellikle kanal geçiş hızı yüzde yüz farketti.Tabi kişiden kişeye göre değişir ama İyiki Lg den vazgeçmemişiz.İnşallah ilerde pişman olmayız.Birde ekstra garanti ve 1 yıl ücretsiz kasko olayı var ben yaptırmadım ama kararsız kaldım.1 Ay içinde tekrar yaptırabiliyormuşum.Sizce yaptırmalımıyım ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan da oynanan real Madrid - juventus maçında TRT 4k kanalını açıyorum sonra TRT 1 HD kanalını açıyorum. Dikey gölgelenme yeşil saha üzerinde TRT 4k kanalında daha bariz rahatsız ederken TRT 1 HD kanalında çok az belli oluyor. Şaşmamak elde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar trt 4k frekanisini manuel yazıyorum sinyal bulamıyor neden acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta LG 49UH770V Almıştım.Tek sıkıntım özellikle maç yayınlarında ekranda dikine oluşan çizgi hattının ( Banding miş ) oluşması.Tabi bu olaya çok sinir oldum ve servis çağırdım.Bugün servis geldi ve bunun normal olduğunu söyledi.Tabi ben kabul etmedim ve ısrar etmem sonucu DEĞİŞİM raporunu hazırladı ve LG genel merkeze sunacağını beyan ettiler.Şimdi kararsız kaldım bi fikir verin lütfen.Acaba değişimmi yapalım yoksa , 14 iade süreci olduğu için TV nin İADESİNİ mi yapayım.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
  • Değişecek olan tv de aynı problem olacak.
    İade edip paranızı almanızı öneririm.
  • justings J kullanıcısına yanıt
    Hocam özel mesaj ile belirtmiştim size. Servise gerek yok. İnternetten alınma cihaz için 14 günlük deneme süreniz var. Beğenmediyseniz paketine koyup geri gönderin. Neden servis ile uğraşıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv de gölgelenme ve şık sızması problemi var burada defalarca söyledik konuşuldu. ve bu tv de uydu yayınları ve kaliteli film oynatımı esnasında kesinlikle bir fark var. geçen gün john wick 1-2 sırayla birer gün arayla izledim. filmler 8-9 gb lık kaliteli dosyalar beraber izlediğim biraderler resmen görüntüye hasta oldular. yani demem şu ki uydu yayınlarını izlerken aldığınız görsel kalite ve zevk kaliteli bir film izlerken (dosya codec kalitesi yüksek en az 1080p olacak ben bu aralar 4K içerik takılıyorum) bir olmuyor. ben yoğun olarak film izlerken kullandığım için memnunum. kusurları şimdilik görmezden geliyor ve kendimi alıştırıyorum. teknoloji marketlerde bahse konu test videolarında başarılı çıkan beni memnun eden tv modelleri 7 bin TL den aşağı olmadığı için 2950 Tl ye aldığım tv ye alışmam daha çabuk oluyor.




  • tv de kendi indirdiğim filmlerde alt yazıyı açınca türlçe karakterler bozuk çıkıyo bunu nasıl düzeltebiliriz acaba alt yazı seçeneklerinden bütün dilleri fln denedim düzelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egetugce

    Değişecek olan tv de aynı problem olacak.
    İade edip paranızı almanızı öneririm.

    Ürünü paketledim yarın iade alacaklar kısmetse.Tabi ben ne alacağı sorun burda ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kokanche

    Hocam özel mesaj ile belirtmiştim size. Servise gerek yok. İnternetten alınma cihaz için 14 günlük deneme süreniz var. Beğenmediyseniz paketine koyup geri gönderin. Neden servis ile uğraşıyorsunuz?

    Evet hocam söylemiştiniz.Yarın kısmetse iade vereceğim.Tabi bu arada televizyonsuz kalacağız.Ne alalım acaba ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    bu tv de gölgelenme ve şık sızması problemi var burada defalarca söyledik konuşuldu. ve bu tv de uydu yayınları ve kaliteli film oynatımı esnasında kesinlikle bir fark var. geçen gün john wick 1-2 sırayla birer gün arayla izledim. filmler 8-9 gb lık kaliteli dosyalar beraber izlediğim biraderler resmen görüntüye hasta oldular. yani demem şu ki uydu yayınlarını izlerken aldığınız görsel kalite ve zevk kaliteli bir film izlerken (dosya codec kalitesi yüksek en az 1080p olacak ben bu aralar 4K içerik takılıyorum) bir olmuyor. ben yoğun olarak film izlerken kullandığım için memnunum. kusurları şimdilik görmezden geliyor ve kendimi alıştırıyorum. teknoloji marketlerde bahse konu test videolarında başarılı çıkan beni memnun eden tv modelleri 7 bin TL den aşağı olmadığı için 2950 Tl ye aldığım tv ye alışmam daha çabuk oluyor.

    Hocam ben alışamadım ya.Tv yi izlerken artık görüntüye değil ekrandaki çizgilere odaklanıyor oldum.O yüzden iade edeceğim.Tekrar teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu tv de akıllı kumanda harici bir kumanda çıkıyor mu?
  • Arkadaşlar tv hakkında o kadar gereksiz ve yanıltıcı açıklamalar yapılmış ki bende kendimce deneyimlerimi abartmadan yazmak istedim belki almak isteyenlere bi faydası dokunur.

    Her şeyi ince eleyip sık dokuyan birisi olarak bu tvyi almadan önce uzunca bir süre araştırdığımı söyleyebilirim.

    Öncelikle şunu belirtmek gerek sizin bir kullanıcı olarak bu tvden beklentiniz nedir ? bu çok önemli !
    Sadece ulusal yayınları mı izleyeceksiniz ?
    İnternet odaklı mı kullanıcaksınız ?
    Futbol yayınlarına mı meraklısınız ?
    Film dizi ağırlık mı kullanıcaksınız ?
    yada bunların hepsini mi gerçekleştirceksiniz ?

    Lafı uzatmadan kendi deneyimlerime geçiyorum...

    Televizyonun ulusal kanal yayınları gayet berrak hd kalitesi gayet iyi. kimse çıkıp ulusal kanalar kötü berrak değil hd kalitesi kötü diyemez diye düşünüyorum.

    İnternet üzerinde gezinti yapacaksınız youtube yada diğer uygulamaları kullanacaksanız hız konusunu sakın kafanıza takmayın çünkü çok kararlı ve hızlı çalışan bi işletim sistemi var. youtube internet tarayıcısı mükemmel hızlı diyebilirim. telefondan youtube üzerinden bi şarkıyı tvnize atmak istediniz diyelim en kaba tabirle şak diye geliyor.

    Maç yayınları olarak şunu söylemek istiyorum dikey çizikler tvde mevcut bu tvden tvye değişkenlik gösterebilir benim kullandığım 770vde bana göre çok bariz bi şekilde yok.

    buna bi parantez açmak istiyorum ama...

    ben kendimi takıntılı bilirdim ama donanımhaberde benden daha takıntılıları var arkadaşım maç esnasında hareketli alanlarda özellikle mesela kaleci uzun bi top kullandı o an örümcek kameraya geçiyor görüntü, çok hızlı hareket oldugu içinde dikey çizgiler meydana geliyor. bu bi insanı neden hastalık derecesinde rahatsız eder ki. niye bu kadar moreliniz bozulur anlamıyorum. unutmamak lazım hiçbir şey kusursuz değildir. (çok büyük kusurlu tvleri bu yoruma katmıyorum tabiki )

    gelelim film ve dizi konusuna. bu konuda insaflı davranmıcam gerçekten bölgesel aydınlatma muhabbetinde sınıfta kalıyor. özellikle altyazılı dizi film izlemek isterseniz alt yazı geldiği anda bölgesel aydınlatma tüm ekrana sis gibi çöküyor.buda seyir zevkini azaltıyor. alt yazısız yayınlar fena değil ama bölgesel aydınlatma ve ışık sızması bu tvde büyük problem.

    çok fazla dizi film izleyen birisi olarak bu performansı beni hayal kırıklığına ugrattı ama insan zamanla her şeye alıştığı gibi bunada alışıyor dostlar. emin olun ekraranın biraz aydınlanmasının kimseye bir zararı yok en azından yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum bi zararını yada kendimde olumsuz bir etkisiniğ görmedim.

    Sadede geliyorum.

    3bin tl bandında bir tv alıyorsunuz.

    ulusal kanal performansı olarak 10/10 veriyorum
    internet ve uygulama performansı olarak 10/10 veriyorum
    Futbol yayın performansı olarak 10/8 veriyorum ( özellikle şl finalini 4k izlemek mükemmeldi diyebilirim)
    Dizi film performansı olarak 10/6 veriyorum.

    Bunların hepsi kendi şahsi düşüncelerimdir. bu tvnin ne pazarlamacısı ne kar ortağıyım bu tvyi kullanan sade vatandaşım. bu yorumu okudun kendinden birşeyler buldun ise bi işe yaramışım demektir.

    Tv hakkında daha detaylı yazabilirdim ama bu şekilde yazmak istedim daha anlaşılır daha amacına uygun olması için.




  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    "TV de 8-9 gb lık kaliteli film izledim" demişsiniz, TV deki filmi, harici diskle mi yoksa bilgisayarla görüntü aktarım ile mi izlediniz?
    Ben harici disk ve usb bellek ile denedim ama 4 GB alan üzeri dosyayı FAT 32 dosya sistemine yükleme yapılamıyor. NTFS sistem dosyalı USB bellek ve harici disk TV de gözükmedi.
    iyi günler.
  • jeki58 J kullanıcısına yanıt
    Bu aralar 8-9 gb da az kalıyor izlediklerim 13 gb larda geziniyor. Vip üyeliğim var sonuna kadar kullanıyorum.



    Eğer film boyutu 4 gb üstünde ise fat32 yetmez ntfs gereklidir. Elinizdeki Flash 16 gb 1 TB da olsa dosya sistemi fat32 olursa 4 gb üstündeki veriyi atamazsınız.



    Ben flash usb olsun harici hdd olsun dosya sistemi ile alakalı bir sorun yaşamıyorum. Her iki formatta da okuyor tv.



    Arkadaşlar 2 gün önce sinemaya gittim. Yani hareketli sahnelerde trumotion nasıl aradım bilseniz. Ayrıca perde de karanlık sahnelerde neredeyse hiç bir şey görünmüyor du. Şahsen ses haricinde bir zevk alamadım. Film Wonder woman. Tv de canlılık ve alıcılık çok iyi bence sinema bana yavan geldi o derece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    55UH770v modelini 2 ay önce falan aldım, çok memnunum ancak birşey farkettim tvnin ekranının altı yani lg logosunun olduğu çerçeve kısmı ısınıyor, bu normal midir acaba ? kullananlar kontrol edebilir mi 55 inch olması ekranın büyüklüğü falan etkileyebilir diye düşünüyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakankapyapar

    bu tv de akıllı kumanda harici bir kumanda çıkıyor mu?

    Sadece sihirli kumanda ile geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    Bu aralar 8-9 gb da az kalıyor izlediklerim 13 gb larda geziniyor. Vip üyeliğim var sonuna kadar kullanıyorum.



    Eğer film boyutu 4 gb üstünde ise fat32 yetmez ntfs gereklidir. Elinizdeki Flash 16 gb 1 TB da olsa dosya sistemi fat32 olursa 4 gb üstündeki veriyi atamazsınız.



    Ben flash usb olsun harici hdd olsun dosya sistemi ile alakalı bir sorun yaşamıyorum. Her iki formatta da okuyor tv.



    Arkadaşlar 2 gün önce sinemaya gittim. Yani hareketli sahnelerde trumotion nasıl aradım bilseniz. Ayrıca perde de karanlık sahnelerde neredeyse hiç bir şey görünmüyor du. Şahsen ses haricinde bir zevk alamadım. Film Wonder woman. Tv de canlılık ve alıcılık çok iyi bence sinema bana yavan geldi o derece.

    merhaba.
    ilginç bir durum, 5-6 çeşit farklı usb ve hariçi diskte denedim Fat32 dosya sistemi harici tv görmüyor.
    Teknik servise soracağım.
    iyi günler.




  • Bir şey sormak istiyorum LG 49UH770V ve LG 55UH615V arasında ne gibi bir fark var. Gözüme bu iki tvyi kestirdim ama hangisini alacağıma karar vermedim. Bugün gidip media marketten de bakacağım. Ona göre son kararımı vereceğim. Samsung 48H6410 kullandım ve çok memnundum. Bir kazadır düşürdük ve panel gitti. LG'ye güvenmek istiyorum. Kullandığım ürünleri var ve memnunum görüşlerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.