Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
33
Favori
73.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • _______________________49UH770V - 55UH615V

Picture Mastering Index (PMI) 2500 - 1200
    Panel Tipi True Black - True Black+

iki modele de baktım, kağıt üstünde yukarıdaki farklılıklar dışında kayda değer bir fark yok. bana göre test videoları ile gidip cihazı denemek lazım.
  • 023RR 0 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu bir sorun değil televizyonun özelliği.
    Resim ayarlarını karıştırırsanız göreceksiniz.Orada az kullanılan alanda karartma yap diye bir özellik var.Onu kapatırsanız tamamen kaybolur.@023RR @liberta50 @Ebuzer11258.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

_______________________49UH770V - 55UH615V

Picture Mastering Index (PMI) 2500 - 1200
    Panel Tipi True Black - True Black+

iki modele de baktım, kağıt üstünde yukarıdaki farklılıklar dışında kayda değer bir fark yok. bana göre test videoları ile gidip cihazı denemek lazım.

Özellikler birbirine çok yakın ama 49UH770V bir adım önde gözüküyor. Ben de biraz araştırdıktan sonra 49UH770V siparişi verdim. Bir iki güne gelir sanırım. Deneyimlerimi paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Arkadaşlar bu bir sorun değil televizyonun özelliği.
    Resim ayarlarını karıştırırsanız göreceksiniz.Orada az kullanılan alanda karartma yap diye bir özellik var.Onu kapatırsanız tamamen kaybolur.@023RR @liberta50 @Ebuzer11258.

bu bir sorun kardeşim. led yerel karartmayı kapatınca arka ışık fulleniyor ve siyah kalitesi düşüyor tv nin. normal tv izleyenlerin kanal geçişi dışında fark edecekleri bir şey değil ama benim gibi HDD üzerinden film izleyenler için büyük sorun.
  • thuglifeee kullanıcısına yanıt
    güzel yazmışssınız hocam elinize sağlık. Yalnız HDD üzerinden dizi film izletme performansı için 6 puanı bile yüksek buluyorum ben. anca 3-4 alır. o da banamısın demeden hevc codecli videoları oynatabildiği için. 4K UltraHD Hevc filmi açıyorum hızlıca ileri geri alıyorum filmi. gram takılma yok. acaip akıcı.
    ancak o led yerel karartma muhabbeti kafayı yedirtiyor işte. hele altyazı oldu mu offf tam çıldırmalık.
  • bu aralar Dual film takıldığım için TR ses ile izliyorum kalite hem ses hem de görüntü olarak yüksek. kullandığım ayarlar ile çok aşırı karanlık sahneler haricinde film izlerken parlama problemini unutuyorum diyebilirim. Bayadır da altyazılı Walking Dead haricinde bir şey izlemedim. Anamorphic filmler var bu filmlerde görüntü ekrana tam oturduğu için ışık sızması sizi rahatsız etmez. Ben daha iyisini uygun alabilene kadar şimdilik tv yi beğenerek kullanıyorum. Geçen gün samsung OLED tv de test videolarını çalıştırdım. Dosyaları açması ileri geri sarma olsun resmen nasıl kasıldı tv anlatamam. Arkadaşın dediği gibi hevc codec h265 filmlerde bana mısın demiyor 20 küsür gb hdr destekli film indirdim çatır çatır oynatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajdaki kanal listesini yükledim usb ile fakat 1. Kanal gitti kumandadan 1 e basınca radyo çıkıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • killsomething kullanıcısına yanıt
    tüm 770 v lerde var o ısınma olayı kışın iyi oluyor elimizi ısıtıyoruz orada. teşhir ürünlerindede göredüm o ısınmayı endişe edecek birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeki58

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Bu aralar 8-9 gb da az kalıyor izlediklerim 13 gb larda geziniyor. Vip üyeliğim var sonuna kadar kullanıyorum.

Eğer film boyutu 4 gb üstünde ise fat32 yetmez ntfs gereklidir. Elinizdeki Flash 16 gb 1 TB da olsa dosya sistemi fat32 olursa 4 gb üstündeki veriyi atamazsınız.

Ben flash usb olsun harici hdd olsun dosya sistemi ile alakalı bir sorun yaşamıyorum. Her iki formatta da okuyor tv.

Arkadaşlar 2 gün önce sinemaya gittim. Yani hareketli sahnelerde trumotion nasıl aradım bilseniz. Ayrıca perde de karanlık sahnelerde neredeyse hiç bir şey görünmüyor du. Şahsen ses haricinde bir zevk alamadım. Film Wonder woman. Tv de canlılık ve alıcılık çok iyi bence sinema bana yavan geldi o derece.

merhaba.
    ilginç bir durum, 5-6 çeşit farklı usb ve hariçi diskte denedim Fat32 dosya sistemi harici tv görmüyor.
    Teknik servise soracağım.
    iyi günler.

merhaba.
    dün akşam 2TB hafızalı harddiski TV de USB girişine taktım. Yaklaşık 1-2 dakika sonra TV de gözüktü.
    8 GB filmi sorunsuz oynattı. Dublaj değiştirme ve alt yazı kapatıp açmada hiç sorun olmadı.
    Bilginize.

• 49uh650v 2750 ye geliyor sizce hangisi mantıklı arkadaşlar?
  • bu model 8 bit mi yoksa 10 bit mi? Birde 50 hz mi yoksa 100 hz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu yardımcı olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv için soundbar almayı düşünüyorum, model tavsiye edebilecek var mı ?
    ve bağlantı nasıl yapılıyor acaba ? kablosuz bluetooth ile mi yapılıyor, bu tv nin böyle özelliği var mı ?
  • 8bit+ frc ile 10bit'e yükseltilmiş gerçek 100 hz dir

• mirkelam1978miro M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için, ekimde çıkacak one x için almayı düşünüyorum ve bu modelin en çok input lag seviyesinin düşük olması hoşuma gitti. Şu ana kadarki araştırdılar in arasında en düşük input lag bu modelde. Ps4 pro ile kullanan varsa genel olarak yorumları nasildir?

• Birader ara ara ps4 pro yu bana getirir şuan evde kullanıyorum. Sorunsuz ghost vs. olmadan görüntü veriyor. Yalnız hdr bu tv de desteklenmektedir diye yazıyor. Sebebini anlayamadım. Kablodan mı acaba

• uh770 uh615 ve samsung ku7000 modelleri arasında gidip gelen biri olarak rtings.com/tv/tools/compare ekranından 3'ünü yan yana koydum ve bir alt model olan 615'in özellikle oyun ve pc monitör olarak kullanacaklar için daha iyi olması dikkatimi çekti. özellikle input lag'da resmen 770'in pazara göndermiş. açıkçası 770'in 615'den tek üstün yanı 120 hz destekliyor olması yani diğer iki tv'de 60 fps üstü alamazsınız. ayrıca ku7000'in siyah ekran performansı iki lg modeli de katlamış. ayrıca fiyat performansı da katarsanız ku daha dengeli olmuş ama konsol ve pc oyun için kullanacaklara 615 biçilmiş kaftan gibi duruyor tek eksisi 50herz olması. tabii karanlık ekranda da başarısız. ama uh770'i neden tercih etmem konusunda ikna olamadım açıkçası belli yardımcı olacak olanlar vardır?
  • justings J kullanıcısına yanıt
    Bende bu TV'den düşünüyordum. Siz iade ettiniz ne tavsiye edersiniz

• siyahla kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma kardeşim bayram dolayısıyla burayı ihmal ettim.Evet iade ettim ve araştırmalarım sonucu Samsung 55MU8000 Modelini aldım.İyikide almışım.Çok şükür LG de yaşadığım hiçbir sorunu samsung ta yaşamadım.Canlılık ve netlik lg ye göre daha iyi.Kesinlikle tavsiye edebilirim.İncelemelerim aşşağı konuda mevcuttur

https://forum.donanimhaber.com/samsung-55mu8000-kullanicilari--126859344#126859344
  • justings J kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınıza baktım ve bu tv yi biraz inceledim ama şu 50hz olayına takıldım biraz. Evet yazılım ile 2000 falan yapılıyor ama temelde panel 50 hz bu bir eksiklik değil mi?

Tabi önemli olan bize yansıyan kısmı uh770 için en çok dillendirilen dikey gölgelenme ve ışık sızması da yok diyorsunuz. Bende en yakın zamanda test etmeyi düşünüyorum. Merak ettim gerçekten. Hayırlı olsun tv. Umarım pişman etmez. Burayı da ihmal etmeyin arada mesajlara sizin tv ye göre yorum yaparsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 2 Temmuz 2017; 14:25:2 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.