Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
31
Favori
92.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zcnyldz Z kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle belirteyim, 49MU8000'i 3700 TL altında bulursanız kaçırmayın.
  • https://www.hepsiburada.com/lg-49sj800v-49-124-ekran-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-p-HBV000005EL1T 3423TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodgam -- 13 Mart 2018; 22:4:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evt arkadaşlar, bugün itibari ile carrefoursa internet sitesinde 49sj800v tv 3.399 a düştü. Ben sipariş verdim. Hayırlısıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49 mu 7000 almıştım arkadaşlar,iade etmeye çalışıyorum rezl bir görüntüsü vardı.lg hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum.görüntü kalitesi nasıl acaba.
  • LG bu sene 49sk8500 getirirse çok iyi olucak ve hem 100 hz hem de direct led aydınlatmalı ips panel ama en azından diger edge led sorunları minimum olur..
  • Bu tv yi almayın seri sıkıntılı arkadaşlar. Aldığım gün tv yi kendi uydusu ile trt 4 k kanalında kapatırsanız tekrar açmak Şansa kalmış kendini resetliyor sürekli ekran yan dönüyor.Servis değişim verdi yenisi geldi ondada aynı hata çıktı iade ettim paramı aldım mağaza sahibi bende kullanıyorum dedi oda evinde denemiş dahili uydusu ile 4 k kanalında kapamış oda açamamış genelinde sıkıntı var sakın bulaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar gecesi 24.00 a kadar gittigidiyor(teknosa)
    kazananlar kulübü üyelerine özel %8 indirimle
    3.495,08 TL

    ayrıca AXESS karta 100,00 TL anında chip-para Hediye!

    3.395,08 TL ye gelir...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 24 Mart 2018; 22:15:4 >
  • Arkadaşlar bu televizyon alınır mı? Bende almayı düşünüyorum. Işık sızması sorunundan epey bahsedilmiş. Bütçemde buna uyuyor halbuki. Sony mi alsam?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi Vestel 49ud9650 modeline bakmanizi oneririm. 2880e dusmus cok ovulen Va panel kullaniyor ve parlakligi daha yuksek. 3 yil garantili 49u 2880 55i 3500 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okinavci O kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım hangi modeli “aldınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 55xe9005 aldım. İzleme mesafesi de çok düşündürüyordu beni ama çok memnunum şuanda.
  • tam olarak deneyimleme fırsatım olmadı ama çerçeveler falan güzel gözüküyor bu arada lg 49sj800v tv yi gitti gidiyordan 14 mart gecesi 3362 tl ye aldım
  • Selam arkadaşlar.ben 49sj800v yeni aldım.tv bence gayet güzel.ayarlarını bilmiyorum.sıkıntı digiturk sitesine girip mac özetlerini izlerken top bulaniklasiyor özellikle topa hızlı vurmalar da bu oluyor.acaba bu olayı nasıl çözerim dediğim gibi tv ayarlarını iyi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır lg 49sj800 tv almayı düşünüyorum düğünüme 1 ay kaldı bugün sahibinden com sitesinde mars küçük ev aletleri diye bir firmadan lg türkiye garantili 3100 tl ye buldum sizce güvenli bir firmamidir ayrıca bu fiyata almak mantıklı mı yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karizma41

    Selam arkadaşlar.ben 49sj800v yeni aldım.tv bence gayet güzel.ayarlarını bilmiyorum.sıkıntı digiturk sitesine girip mac özetlerini izlerken top bulaniklasiyor özellikle topa hızlı vurmalar da bu oluyor.acaba bu olayı nasıl çözerim dediğim gibi tv ayarlarını iyi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla...

    Hocam aynı sorunu bende yaşadım. hatta bu forumun ilk sayfalarında yaşadığım sorundan da bahsetmiştim ama çözünce unutmuşum çözüm yöntemimi yazmayı kusura bakmayın. aynı şekilde bende sizin gibi digiturk kullanıcısıyım. hatta bayaa uğraştım ve geri veriyordum tv yi diyebilirim. sorunu nasıl aştığıma gelecek olursak; öncelikle 70 lira verip en kalitelisinden sertifikalı hdmi2.0 altın uçlu kablo aldım. hemen hemen düzelmiş sayılırdı. daha sonra araştırırken truemotion özelliğini kapatın diye birşey okudum. onu da yapınca problem kalmadı. bu özelliği sadece film izlerken açıyorum. şu anda hiçbir sıkıntı yok. sizin de bu şekilde halledebileceğinizi düşünüyorum..




  • Kimse yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet memnun galiba ses seda yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thn T kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim arkadaşım aldigin hdmi kablosunun markasını yazarmisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flameng34

    Bu tv yi almayın seri sıkıntılı arkadaşlar. Aldığım gün tv yi kendi uydusu ile trt 4 k kanalında kapatırsanız tekrar açmak Şansa kalmış kendini resetliyor sürekli ekran yan dönüyor.Servis değişim verdi yenisi geldi ondada aynı hata çıktı iade ettim paramı aldım mağaza sahibi bende kullanıyorum dedi oda evinde denemiş dahili uydusu ile 4 k kanalında kapamış oda açamamış genelinde sıkıntı var sakın bulaşmayın.

    Hocam lg daha dünkü çocuk kaç senelik mazisi var



    Sen panel üretiyorsun senin işin bu tv lerde ki en pahalı malzeme sende



    Kalkmış tv üretiyor bide sen Sony nin eline su dökebilirmisin acaba tabiki dökemezsin millet tutturmuş ni webos 3.5 işletim sistemi almış başını gidiyor yaw bana tv görüntüyü resmi doğal gerçeğe yakın olarak sunamıyorsa boşuna işletim sistemi metal kasa kırılmaz ekran harman kardon ses sistemi filan gibi boş şeylerle gelmesin tüketicinin karşısına



    Size yemin ederim vestel tv ler bile renkleri daha güzel gösteriyor lg tv lere göre lg oled hariç bunu belirtelim



    Ben Sony taraftarıyım pahalı tv ama boşuna pahalı değil

    2016 yılında aldığım Sony kdl 50w805c va panel 100 hz slim ince tv den çok ama çooook memnunum siyah performansı mükemmel görüntü kalitesi özellikle maç izlerken football modu ile acayip keyifli oluyor varsın işletim sistemi yavaş olsun önemli olan tv de görüntü kalitesi görüntü canlılığı ve doğallığı gerisi satış politikasından başka bişey değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • flash disk taktım klasörleri görüyor fakat içindeki video ve fotoğraflar gözükmüyor. “Depolama aygıtında hiç fotoğraf,video dosyası veya klasör yok.” yanıtı veriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.