Bildirim
lg 47lx9500 3d full led tavsiyesi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben 46c8000 kullanıyorum gayet memnunum. 2d olarak lg nin görüntü kalitesi daha iyi diyebilirim.Öyle dağlar kadar fark olmasada full led olmasının verdiği bir avantaj var.3d sini lg nin fazla beğenmedim. Renkler çok canlı ama 3D ghosting sorunu çok belirgin bir şekilde görünüyor. Benim c8000 de eksik bulduğum özellikler.Picture in picture desteği malesef yok.Bir kanal izlerken diğerinide altta küçük olarak takip edilmiyor.Uzaktan kumandası fazla rahat ve güzel değil.Onun dışında sd yayın kalitesi orta düzeyde.Hd yayın kalitesi mükemmele yakın. -
47lx6500 öneriyorum hem daha ucuz
lx9500 aldım lx6500 den daha memnundum. -
quote:
Orijinalden alıntı: hwa
47lx6500 öneriyorum hem daha ucuz
lx9500 aldım lx6500 den daha memnundum.
lx9500 un ne gibi eksikleri var..ozellikleri lx6500 den daha iyi diye biliyorum ..?
yanitlarsan sevinirim.. -
Selamlar arkadaşlar ,özellikle kıyas açısından bu tv leri kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.şimdi baktımki bizim emektar tüplü bekonun bozulmaya niyeti yok,bende emektarı geçmiş zaman anıtı olarak saklamaya karar verdim ,2 led tv arasında sıkıştım kaldım LG 47LX9500 ve samsung 40d7000 bu iki tvyide yaklaşık 2900 tl civarı buldum benim için + lar lg nin 120 ekran olması samsung un ise yüksek hz değeri ,değerli yorumlarınızı merakla bekliyorum . . . -
LX serisini ne yapacaksın, LW serisi almak çok daha mantıklı şu an. Gayet stabil ve piyasadaki 3D TV ler arasında en iyi fiyat / performanslı panel. Pasif 3D gözlükleri de özellikle uzun süreli film izleyip oyun oynayacaksan büyük bir tercih nedeni. Ayrıntılı bilgi;
LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] -
tecraven a katılıyorum. Eğer 3d tv diyorsanız Lg nin pasif fpr gözlüğü kullanan lw serisine bakın derim. -
arkadaşlar bende 47lx9500 var teknik özelliğinden çok anlamam ama 3d yi izlemek istiyorsan ya blu-ray oynatıcı alacan yada sadece usb den izleyecen fiyatı ekran büyüklüğü ve 2 adet gözlük beni cezbetti. -
lw serisi daha iyi şüpesiz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X