Şimdi Ara

Lg 47lm760s vs Samsung 46 es 7000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg 47lm760s vs Samsung 46 es 7000 ikisi arasinda kaldim Eylule evleniyorum. Tavsiyeleriniz lutfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lg pasif gözlük kullanıyor, samsung aktif. aktif gözlük sorunu çözülmeden samsung uygun değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalc

lg pasif gözlük kullanıyor, samsung aktif. aktif gözlük sorunu çözülmeden samsung uygun değil bence.

Lg nin panellerinde ısık sızmasi ve bulutlanma Samsung kadar cok oluyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende boyut olrak 47 değil ama 40 samsung ve 42 lg arasında kaldım.boyut farklılıklarını bir kenara koyarsak hangi ürünü önerirsiniz(aktif gözlük sorununun ne olduğunu bilmiyorum.sanırım 3d izlerken bir sorunmu oluyor)
    teşekkürler.
  • Aktif 3D bir sorun değil ki.
    Tam tersi aktifde görüntü FULL HD olduğu için çok çok daha kaliteli. Sadece pilli olması dezavantaj o da zaten 1 TL bişey
  • araştırıcam derken evliliğimin 1. ayında anca aldım kardeşim 40 es 7000 modelini ama yine hüsran iyi araştıramamışım elle kontrol sesle kontrol falan hikaye "hi tv açıl" diyene kadar bas kumandaya açılsın kardeşim bide sesi tanımıyo bazen gerilmeye hiç gerek yok. hd kanallar harici görüntü beklentilerimin altında ekranda parlama olayı gelen servis çalışanlarının yorum genelde duvara montajlarda sorun yaşanabildiği oldu. dsmart ve internet bağlantınız var ise tv'den memnun kalmanız olasıdır ama 2500 tl yerine 2000 tl altı es6340 öneririm wifi olayında da samsung cep telefonlarında mevcut çekip kapasitesinin yanına bile yaklaşmıyo aynı oda olması şart yoksa kablolu olarak kullanacaksınız. he bide şu kanalları listeleme olayı tam bir işkence saatlerinizi hatta hepsini bi kerede yapcam diyorsanız bi gününüz heba olabilir 392 adet kanal buluyo sadece ücretsiz olanlar radyolar dahil 3d olayında arkadaşımda arçelik var o daha iyi gibi geldi bana ama bunu uzunsüreli kullanımda yanıtlamam doğru olacaktır.benim gibi netten değil önce mağzada inceleyip sonra internet ortamından alın derim. ne alırsanız alın şimdiden hayırlısı olsun. lg nin gözlükleri pasif olduğu için fiyatları çok uygun samsung'un 150-200 tl civarı sanırım. durdukca aklıma birşey geliyo kayıt yapmak için ayrı flash yada hdd'niz olmalı direk format atmak istiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezcanserkan -- 9 Ağustos 2012; 10:24:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.