Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.998
Cevap
55
Favori
295.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Burada yazılanlara bende katılıyorum. Tek merak ettiğim, acaba gerçekten yazılım mı yavaş yoksa tv nin işlemcisi ve konfigürasyon umu zayıf?
    Eğer sadece yazılımsa sorun, güncellemelerle düzelme ihtimali var fakat tv donanımsal olarak yetersizse , o zaman yapacak bir şey yok maalesef. Yazılımı linux tabanliymiş, hızlı olması gerekmez miydi?

Kullanım kolaylığı bakımından eski samsung tv mi bende arıyorum. Bunun tek artısı widi oldu bana.

Orijinalden alıntı: telefonika

1900 liraya nerden aldınız banada pazar günü teknosada 2179 tl dediler almadım

yukarıda yazdım.
    Intel 5820K CPU | ATERMİTER X99 MBoard| 16Gb Kingston Hyperx Ddr4 2666 Mhz Ram | ASUS Rx 570 4Gb GPU | Crucial MX300 750GB SSD - WD Sata3 2TB HDD | Acer XF240Hbmjdpr 24" Monitör | Logitech G710 Blue KBoard | TP-Link TL-WDN4800 N900 WLAN Dual Band PCI-E | Logitech G402 - G300S Mouse | Zalman Z9 Neo Tower USB 3.0 Case | SteelSeries Siberia v3 Headset | SteelSeries Qck+ XLarge Mousepad | XIGMATEK AURORA 240 SIVI SOĞUTUCU| High Power 850W 80+ Gold Modüler | DeepCool Fan Control Usb 3.0 | Creative 2+1 |POCOPHONE F1 6-128GB | Invicta 'Vintage' Automatic Model: 22568 - Seiko SKS485P Watch | SJ4000 Action Camera
  • quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

quote:

Orijinalden alıntı: musa25

Arkadaşlar merhaba
    Bende yaklaşık 3-4 ay önce piyasa ortalamasının üzerinde yeni model olması yeni işletim sistemi ve daha kullanılabilir diye LG 42LB730 model televizyon satın aldım. Öncelikle cihazın yazılımı gerçekten çok yavaş kanal geçişleri menülere giriş ve ayarlar gibi...
    Kanal listesi görmek istediğimde live menü tuşuna basınca geç gelen bir ekran ve iki seçenek “kanallar ve kayıtlı dosyalar” burada sanırım yüzde 99 kullanıcı direk kanalların gelmesini ister.
    Kanalları seçince bu sefer ekranda sadece 3 kanal görüntüsü, halbuki en eski cihazlarda bile ( Benim 2004 yılında aldığım receiver çok daha kullanışlıydı) bu kısım çok kullanışlı ekranda aynı anda 10’dan fazla kanal görünüyor ve hızlıca bunlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz, bunun yanında sayfa geçişleri yok sadece aşağı ve yukarı tuşlar ile geçiş sağlanıyor.
    Kanal ayarlaması yapmak istediğimde yine uzun bir bekleyişin ardından ve birkaç seçenekten sonra kullanışsız bir arayüz kanal silme seçeneği yok kanal taşıma çok zor. Taşımak istediğiniz kanal 1108 de ise sadece seçim için en az 5 dakika aşağı tuşuna basıp 1108. kanal gelmeniz sonra seçip işlem yapmanız gerekiyor.

Bir diğer problem "guide", basılınca ekran görüntüsü gidiyor sonra küçük ekran ve rehber, çıkmak istediğimde tekrar görüntü gidiyor. Buna benzer daha birçok problem. Burada şunu belirtmek isterim yazılımı kullanma konusunda gayet iyi olduğumu söyleyebilirim. Birçok arkadaşımın televizyon ayarlarını ben yapmışımdır.
    Bu problemlerin kullanıcı talebi doğrultusunda yazılım güncellemesi ile düzeltileceğini ümit ediyorum. Babamın 5 yıl önce aldığı Samsung LED Tv yazılımı televizyonun kullanışlılığı ve hızı benim 2014 yılında çok daha yüksek bütçeye aldığım LG televizyonundan çok çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Televizyon iadesi mümkün olsa hiç tereddütsüz iade ederim ve sanırım bu haliyle LG satın almam.

Benzer problemleri sizler de yaşıyorsunuzdur sanırım. Bu tv ye ilişkin bildiğiniz farklı özellikler varsa burada paylaşalım.

tam da içimden geçenleri yazmışsınız 1 hafta önce 42 lb670 aldım. her kanaldan 2 tane var, arada bazı kanalar kayboluyor. 1,2. kanal gibi mesela tv yi yeniden başlatınca geliyor. ya bende problem var ya da tv de çünkü kanal listesi fln bu kadar dandik olamaz 2000 tl lik televizyon 30 tllik uydunun yaptığını yapamıyor. kanar değiştirmek işkence gibi oldu, siz nasıl bir çözüm gbuldunuz. harici uydu mu alalım..

işte her alan şişirdi ürünü,bazı teknoloji magazalarıda sürekli lg lg lg diye diye insanları aşıladılar ve sonuç bu ... 2000 tl ye 42 inç tv satacaksın tv asıl olan işini dogru düzgün halledemiyecek...çok saçma... bende 42lb 670 aldım... tv nin kanal sıralaması,kanal degişim hızı ,pratikligi resmen berbat.. birde cihaz hızlı çalışmıyor artık donanımdan mı,yazılımdan mı bilemem ama agır çalışıyor...aslında ürün görsel anlamda çok şık, içerigi,menüsü vs çok eglenceli fakat biraz daha yazılım üzerinde geliştirilmesi lazım sanırım... baktık uydu alıcısı bizi üzmeye devam ediyor yapacak birşey yok harici uydu alıcısı alacagız...tek kumanda işide aslında mükemmel ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba
    Bende yaklaşık 3-4 ay önce piyasa ortalamasının üzerinde yeni model olması yeni işletim sistemi ve daha kullanılabilir diye LG 42LB730 model televizyon satın aldım. Öncelikle cihazın yazılımı gerçekten çok yavaş kanal geçişleri menülere giriş ve ayarlar gibi...
    Kanal listesi görmek istediğimde live menü tuşuna basınca geç gelen bir ekran ve iki seçenek “kanallar ve kayıtlı dosyalar” burada sanırım yüzde 99 kullanıcı direk kanalların gelmesini ister.
    Kanalları seçince bu sefer ekranda sadece 3 kanal görüntüsü, halbuki en eski cihazlarda bile ( Benim 2004 yılında aldığım receiver çok daha kullanışlıydı) bu kısım çok kullanışlı ekranda aynı anda 10’dan fazla kanal görünüyor ve hızlıca bunlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz, bunun yanında sayfa geçişleri yok sadece aşağı ve yukarı tuşlar ile geçiş sağlanıyor.
    Kanal ayarlaması yapmak istediğimde yine uzun bir bekleyişin ardından ve birkaç seçenekten sonra kullanışsız bir arayüz kanal silme seçeneği yok kanal taşıma çok zor. Taşımak istediğiniz kanal 1108 de ise sadece seçim için en az 5 dakika aşağı tuşuna basıp 1108. kanal gelmeniz sonra seçip işlem yapmanız gerekiyor.

Bir diğer problem "guide", basılınca ekran görüntüsü gidiyor sonra küçük ekran ve rehber, çıkmak istediğimde tekrar görüntü gidiyor. Buna benzer daha birçok problem. Burada şunu belirtmek isterim yazılımı kullanma konusunda gayet iyi olduğumu söyleyebilirim. Birçok arkadaşımın televizyon ayarlarını ben yapmışımdır.
    Bu problemlerin kullanıcı talebi doğrultusunda yazılım güncellemesi ile düzeltileceğini ümit ediyorum. Babamın 5 yıl önce aldığı Samsung LED Tv yazılımı televizyonun kullanışlılığı ve hızı benim 2014 yılında çok daha yüksek bütçeye aldığım LG televizyonundan çok çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Televizyon iadesi mümkün olsa hiç tereddütsüz iade ederim ve sanırım bu haliyle LG satın almam.

Benzer problemleri sizler de yaşıyorsunuzdur sanırım. Bu tv ye ilişkin bildiğiniz farklı özellikler varsa burada paylaşalım.

tam da içimden geçenleri yazmışsınız 1 hafta önce 42 lb670 aldım. her kanaldan 2 tane var, arada bazı kanalar kayboluyor. 1,2. kanal gibi mesela tv yi yeniden başlatınca geliyor. ya bende problem var ya da tv de çünkü kanal listesi fln bu kadar dandik olamaz 2000 tl lik televizyon 30 tllik uydunun yaptığını yapamıyor. kanar değiştirmek işkence gibi oldu, siz nasıl bir çözüm gbuldunuz. harici uydu mu alalım..

işte her alan şişirdi ürünü,bazı teknoloji magazalarıda sürekli lg lg lg diye diye insanları aşıladılar ve sonuç bu ... 2000 tl ye 42 inç tv satacaksın tv asıl olan işini dogru düzgün halledemiyecek...çok saçma... bende 42lb 670 aldım... tv nin kanal sıralaması,kanal degişim hızı ,pratikligi resmen berbat.. birde cihaz hızlı çalışmıyor artık donanımdan mı,yazılımdan mı bilemem ama agır çalışıyor...aslında ürün görsel anlamda çok şık, içerigi,menüsü vs çok eglenceli fakat biraz daha yazılım üzerinde geliştirilmesi lazım sanırım... baktık uydu alıcısı bizi üzmeye devam ediyor yapacak birşey yok harici uydu alıcısı alacagız...tek kumanda işide aslında mükemmel ama...

evet hocam smart özelliğini yüzde bir kullanıyorsam kanal değiştirmeyi yüzde 99 kullanıyorum. Biss şifre çözme sorununu da ekleyince bu tv böyle çekilmez. sanırım harici uydu alacağız...

• Arkadaşlar LG'nin 2014 modelleri ile ilgili bu problemleri aşmanın yolu sanırım yazılımla mümkün. Bunun için yapmamız gereken LG nin kensi sitesinden mesaj ile şikayetde bulunmak. Ben birkaç yere ilettim. Geri aramalar oldu. Durumu açık bir şekilde anlatınca kendileride hak verdiler. Umarım ilgili yerlrede iletirler. Bu yönde şikayetler çok olursa düzeltmelerde olacaktır. 2200 lira vererek aldığım cihaza neden ayrı receiver alayım. İsteyen arkadaşlara ilgili e-mail adresini gönderebilirim.
  • arkadaşlar fabrika ayarı baslangic ayarlarına geri don omu oluyor oyle yapmistim turksatta kanalları otomatik buluyor ama manuelde sinyal ve transpondersler gorunmmuyor acilmiyor birde usbden kanal listeside atmiyor

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

evet hocam smart özelliğini yüzde bir kullanıyorsam kanal değiştirmeyi yüzde 99 kullanıyorum. Biss şifre çözme sorununu da ekleyince bu tv böyle çekilmez. sanırım harici uydu alacağız...

Normal kumandasiyla da gecikmeli mi calisiyor yoksa sadece magic kumanda ile mi yavas? Samsungda da boyle bir durum vardi. Kumanda bluetooth oldugu icin sanirim bazen gecikmeli calisiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kumanda sinyali anında gönderiyor dostum tv de bekleme işareti çıkıyor, 5.10 saniye beklediğim oluyor, ayar menülerini, mail adresini verin isterseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jowood1 -- 22 Ekim 2014; 21:22:50 >

kumanda sinyali anında gönderiyor dostum tv de bekleme işareti çıkıyor, 5.10 saniye beklediğim oluyor, ayar menülerini, mail adresini verin isterseniz..

iki kumandada kanal geçişlerde " ok " tusunada basarmısınız.azda olsa hızlanma oluyor.bekleme sebebi tamamı ile gelecek olan kanalın özelliklerini atomatic olarak aradığı için.
    ses acc mi vb.kanal hd mi ? bundan doalyı bekliyor.İşlemçide düşük olunca kanallar geç geliyor.Ok tusuna basınca daha hızlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jowood1 -- 23 Ekim 2014; 16:11:23 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canberkemin1907 -- 23 Ekim 2014; 17:47:03 >

http://www.n11.com/prado-40-60-inc-lcd-televizyon-duvar-aski-aparati-P20869572

ben bunu almayı düşünüyorum?
    Intel 5820K CPU | ATERMİTER X99 MBoard| 16Gb Kingston Hyperx Ddr4 2666 Mhz Ram | ASUS Rx 570 4Gb GPU | Crucial MX300 750GB SSD - WD Sata3 2TB HDD | Acer XF240Hbmjdpr 24" Monitör | Logitech G710 Blue KBoard | TP-Link TL-WDN4800 N900 WLAN Dual Band PCI-E | Logitech G402 - G300S Mouse | Zalman Z9 Neo Tower USB 3.0 Case | SteelSeries Siberia v3 Headset | SteelSeries Qck+ XLarge Mousepad | XIGMATEK AURORA 240 SIVI SOĞUTUCU| High Power 850W 80+ Gold Modüler | DeepCool Fan Control Usb 3.0 | Creative 2+1 |POCOPHONE F1 6-128GB | Invicta 'Vintage' Automatic Model: 22568 - Seiko SKS485P Watch | SJ4000 Action Camera
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

47 inçlik model için askı aparatı alıp kullananlar var mı ? varsa link gönderebilirlermi ve memnunlar mı acaba?

kullandıgım askı aparatı neredeyse aynı...marka farklı,bende çok sordum,araştırdım bir cevap alamayınca gittim aldım...memnunum bir sorun yok...lg de şöyle bir durum var bu sizin kafanızı karıştırmasın, askı aparatındaki uzun delikli çubukları, tv nin arkasına baglamak için yapılmış delikler,vida yerleri yani alt ve üst tam simetri inmiyor,yani tv arkasındaki üst vida deligi ile alt vida deligi simetri degil fakat bu bir sorun teşkil etmiyor... rahatlıkla alıp takabilirsiniz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

47 inçlik model için askı aparatı alıp kullananlar var mı ? varsa link gönderebilirlermi ve memnunlar mı acaba?

kullandıgım askı aparatı neredeyse aynı...marka farklı,bende çok sordum,araştırdım bir cevap alamayınca gittim aldım...memnunum bir sorun yok...lg de şöyle bir durum var bu sizin kafanızı karıştırmasın, askı aparatındaki uzun delikli çubukları, tv nin arkasına baglamak için yapılmış delikler,vida yerleri yani alt ve üst tam simetri inmiyor,yani tv arkasındaki üst vida deligi ile alt vida deligi simetri degil fakat bu bir sorun teşkil etmiyor... rahatlıkla alıp takabilirsiniz...

elimiz arkasına rahatlıkla girip çıkıyorsa, tv kaymıyor ve yamuk durmuyorsa çok önemli degil :)

• Arkadaşlar bu televizyonu alacaklar özellikle söylüyorum: Digiturk veya dsmart abonesi olup HD uydu alıcısı kullanmaları lazımki en iyi görüntüyü ve performansı alsınar tvden.ve tabiki film izlemek için bluray ev sinema sistemi kaçınılmaz :) 2000 tl veripte tvden inanılmaz performans beklemeyin lütfen:) Sadece çok merak ettiğim şey var bu tv den en iyi görüntü performansı almak için hangi ayarları açmalıyız veya kapamalıyız oranlar ne olmalı? mesela trumotion , led yerel karartma vb ayarların bu tvde hangi ayarda olması lazımç geniş kapsamlı bir açıklama yapacak üstad bir arkadaş yokmu?
  • alacaklar için bu tv 50 inç olanı şuan media marktta sabaha kadar indirimde 2199 tl guzel fıyat bence.http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-50LB670V-50-in%C3%A7-126-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV-LCD---LED-,103452,465025,1228369.html?langId=-14

artı olarak 50 tl maxipuan veriyor ve avantajixten tıklayıp gıdersenız bı 50 de ordan gelir tv size 2099 a gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 23 Ekim 2014; 23:21:03 >

Orijinalden alıntı: cosx

2 gün önce aldım bu lg 42 lb 670v olanı. Hemen görüşlerimi yazayım.

Daha önce 42 5606 philips lcd vardı şimdi salonda.
    1 Pc ile 1080p 60hz ile bağlantı yaptım philips 10 bastı abartısız. Pikseller acayip bulanıklaştı.
    2 wifi bağlanmıyor bağlanıp hemen düşüyor sorunu çözemedim.
    3 Kanal listesi rezalet bütün kanalları bir arada göremiyorsunuz ayrıca kablo var bende aynı zamanda uydu ikisini bir listede göremiyorsunuz. Tür müdür nedir oradan geçecekmişsiniz. Geçişler rezalet acayip yavaş. Ram yetmiyor herhalde :)
    4 Web os denilen yazılım çok ağır düğmeye basmaya korktum.
    5 Flas takıyorsunuz yine bekliyor. win deki gibi bişeyler dönüp duruyor.
    6 Tv nin kenar kısımları siyahlaşmış gibi ekranı tam beyaz yaptığınızda köşelerdeki pikseller koyu gibi resmen gölgeli gibi.

Tavsiye üzerine aldım. Ama orada deneyip alsaydım kesinlikle almazdım.

philips 6309 vardı keşke onu iyice inceleseydim diyorum .

İyice inceleyip öyle alın.

Not vestel var led tv onun dahili uydu alıcısınıın kanal geçişi bile daha iyi.

Hocam geçen sayfalarca yazdım allah aşkına pc bağlantısından haber ver bak bu muhabbet yüzünden gözüm PHLİPS 47'PFK7109'a kayıyor'ki müthiş bir tv'oda

LB670V serisinin pc bağlantısı nedir monitör kalitesini verdimi lütfen daha detay istiyorum sizden

• Merhaba arkadaşlar uzun süredir tv arıyorum bütçem maksimum 2500 olduğu için ne kadar uygun alabilirsem diye araştırıyorum bir süredir inanin bana mükemmel tv yok her tv de sorun var. Her neyse evde philips 46pfl7007 kullanıyorum 800 hz bir tv smart özelliği biraz yavaş ama görüntü 4k yi almaya ihtiyaç duymadan yıllarca kullanacak kadar iyi.

Neyse dönelim konumuza samsung ue-48H6470 almaya karar verdim ama 400 hz ve stok sorunu var 6270 de 200 tl daha ucuz ama 200 hz ve 4 çekirdek ikisi de, stok ve fiyat sorunları yüzünden uygun fiyat diye lg 55lb582 almaya karar verdim 1800 tl uygun geldi digitürk var sadece tv izlemek için yeterli diye düşündüm ama gece kuşu kampanyasında 50LB670V yi 2 200 tl ye görünce avantajix ve 50 tl Maksi puan ile 2.100 tl ye aldım bu gece foruma filan bakmadım fiyatlara baktım avantajlı geldi gerçekten bende aldım sizce kötü mü yaptım samsung mu alsaydım siparisi iptal edip samsung UE -48H6470 mi almalıyım sizce arada 300 tl fark var ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzÇ. -- 24 Ekim 2014; 1:07:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

alacaklar için bu tv 50 inç olanı şuan media marktta sabaha kadar indirimde 2199 tl guzel fıyat bence.http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-50LB670V-50-in%C3%A7-126-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV-LCD---LED-,103452,465025,1228369.html?langId=-14

artı olarak 50 tl maxipuan veriyor ve avantajixten tıklayıp gıdersenız bı 50 de ordan gelir tv size 2099 a gelir..

Işte ondan yaptım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canberkemin1907

Arkadaşlar LG47LB670V kurulumu için servis geldi v.s özellikle sordum 47 ile50 inç arasında panel farkı olup olmadığını evet var dedi servisteki elemanlar.50 inç alıcaklların bilgisi olsun.

50 inç daha mı kötü ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.