Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
286.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usorguncu

LG 47LB670V modelimizi az önce 1900 liraya sipariş geçtim.

50lb670 mediamarktta 2199
  • quote:

Orijinalden alıntı: katzumoto

Hocam 1900 e nerden buldunuz link verirmisiniz

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-50LB670V-50-in%C3%A7-126-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV,103452,465025,1228369.html?langId=-14 al 50 inç
  • Arkadaşlar merhaba
    Bende yaklaşık 3-4 ay önce piyasa ortalamasının üzerinde yeni model olması yeni işletim sistemi ve daha kullanılabilir diye LG 42LB730 model televizyon satın aldım. Öncelikle cihazın yazılımı gerçekten çok yavaş kanal geçişleri menülere giriş ve ayarlar gibi...
    Kanal listesi görmek istediğimde live menü tuşuna basınca geç gelen bir ekran ve iki seçenek “kanallar ve kayıtlı dosyalar” burada sanırım yüzde 99 kullanıcı direk kanalların gelmesini ister.
    Kanalları seçince bu sefer ekranda sadece 3 kanal görüntüsü, halbuki en eski cihazlarda bile ( Benim 2004 yılında aldığım receiver çok daha kullanışlıydı) bu kısım çok kullanışlı ekranda aynı anda 10’dan fazla kanal görünüyor ve hızlıca bunlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz, bunun yanında sayfa geçişleri yok sadece aşağı ve yukarı tuşlar ile geçiş sağlanıyor.
    Kanal ayarlaması yapmak istediğimde yine uzun bir bekleyişin ardından ve birkaç seçenekten sonra kullanışsız bir arayüz kanal silme seçeneği yok kanal taşıma çok zor. Taşımak istediğiniz kanal 1108 de ise sadece seçim için en az 5 dakika aşağı tuşuna basıp 1108. kanal gelmeniz sonra seçip işlem yapmanız gerekiyor.

Bir diğer problem "guide", basılınca ekran görüntüsü gidiyor sonra küçük ekran ve rehber, çıkmak istediğimde tekrar görüntü gidiyor. Buna benzer daha birçok problem. Burada şunu belirtmek isterim yazılımı kullanma konusunda gayet iyi olduğumu söyleyebilirim. Birçok arkadaşımın televizyon ayarlarını ben yapmışımdır.
    Bu problemlerin kullanıcı talebi doğrultusunda yazılım güncellemesi ile düzeltileceğini ümit ediyorum. Babamın 5 yıl önce aldığı Samsung LED Tv yazılımı televizyonun kullanışlılığı ve hızı benim 2014 yılında çok daha yüksek bütçeye aldığım LG televizyonundan çok çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Televizyon iadesi mümkün olsa hiç tereddütsüz iade ederim ve sanırım bu haliyle LG satın almam.

Benzer problemleri sizler de yaşıyorsunuzdur sanırım. Bu tv ye ilişkin bildiğiniz farklı özellikler varsa burada paylaşalım.

• Hayıtlı olsun nerden aldın güzel fiyat link varsa verebilğirmisin.
  • Dün tüm magazaları gezerek en uygun fiyata bakarken teknosada 2499 Tl rakam varkeb arkadaş dediki etikete yansıtmıyoruz ama 2179 Tl'den bu modeli vericez dediler. Lg Türkiye garantili dedi. Biraz düşündüm neredeyse en uyguun fiyat dedim. 9 taksitle aldım kismetse yarın gelecekler kurmaya. Tum mesajları okumak istiyorum fakat o kadar vaktim hic yok. Teknik servis geldigi zaman özellikle nerelere dikkat etmeliyim.

Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 47LB670V Dün Giddigidiyor dan sipariş verdim.2199 tl 100 tl cip para veriyor axsess kredi kartına 2100 tl ye geldi.Fiyatı baya bir araştırdım teknosa-vatan-media mart- v.s en iyi fiyat die aldım.http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-3d-smartuydualicili-700hz-fullhd-tv-131264462

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canberkemin1907 -- 20 Ekim 2014; 12:13:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberkemin1907

LG 47LB670V Dün Giddigidiyor dan sipariş verdim.2199 tl 100 tl cip para veriyor axsess kredi kartına 2100 tl ye geldi.Fiyatı baya bir araştırdım teknosa-vatan-media mart- v.s en iyi fiyat die aldım.http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-3d-smartuydualicili-700hz-fullhd-tv-131264462

Pahalı almissin dün akşam mediamarkt in gece kuşu kampanyası vardı orDA 2199 tl 50 inç verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

LG 47LB670V Dün Giddigidiyor dan sipariş verdim.2199 tl 100 tl cip para veriyor axsess kredi kartına 2100 tl ye geldi.Fiyatı baya bir araştırdım teknosa-vatan-media mart- v.s en iyi fiyat die aldım.http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-3d-smartuydualicili-700hz-fullhd-tv-131264462

Pahalı almissin dün akşam mediamarkt in gece kuşu kampanyası vardı orDA 2199 tl 50 inç verdi

3 inç için siparişi iptal etmeye gerek var mı. Ne dersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

quote:

quote:

Hocam mediamarkt in kampanyası sabah bitmiş olabilir.ama aynı kampanyayı 3-4 günde bir yapıyor karar sizin ayrıca 3 inç 8 cm oluyor az bi fark sayilmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam mediamarkt in kampanyası sabah bitmiş olabilir.ama aynı kampanyayı 3-4 günde bir yapıyor karar sizin ayrıca 3 inç 8 cm oluyor az bi fark sayilmaz

Bilmiyorum ki kafam karıştı.

• quote:

Dün tüm magazaları gezerek en uygun fiyata bakarken teknosada 2499 Tl rakam varkeb arkadaş dediki etikete yansıtmıyoruz ama 2179 Tl'den bu modeli vericez dediler. Lg Türkiye garantili dedi. Biraz düşündüm neredeyse en uyguun fiyat dedim. 9 taksitle aldım kismetse yarın gelecekler kurmaya. Tum mesajları okumak istiyorum fakat o kadar vaktim hic yok. Teknik servis geldigi zaman özellikle nerelere dikkat etmeliyim.

Bilgi verirseniz sevinirim.

aynı fiyatı banada verdiler ben araştırmadan almam dedim toplandılar başıma akbaba gibi akıllarınca dalga geçtilr bir sürü laf söylediler bu paraya hiç bi yerde alamazsın diye. o gerizekalılara uysaydım 2180e alacaktım aynı aynı senin aldıgın bütün opsiyonlarıyla beraber 1900 liraya aldım. 280 lira cebimde kaldı.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Forumda okumuştum 47 inç le 50 inç arasında panel farkı var die o yüzden bu kadar uygunmuş 50 inç ama bulamadım yorumu bulursam paylaşıçam.
  • Mc_FiRaR kullanıcısına yanıt
    Bende giddi gidiyordan 'innovastore kullanıcısından sipariş verdim ürün daha gelmedi kargoda senin üründe bir sıkıntı çıktımı kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_FiRaR

Orijinalden alıntı: Mc_FiRaR

merhaba arkadaşlar televizyonum bugün geldi. gittigidiyordan ''innovastore'' adlı satıcıdan aldım. kliksa faturalı geldi. kutu biraz yıpranmıştı. Bişey dikkatimi çekti kutunun yan tarafına taşıma irsaliyesi diye bir etiket yapıştırmışlar burada kargo bilgileri yer almakta etiketin altında başka etiketleri fark ettim. ve sırayla çıkarttım televizyon benden önce ordu da bir arkadaşa kargolanmış telefon kısmını yırtmışlar sadece adres var yoksa arayıp soracaktım. aynı etiketin üstünede İADE GÖNDERİDİR - TESLİM ALMAYAN - İSİM boyle bir irsaliye düzenlenmiş. ve bu irsaliyenin üstünede benim irsaliyem yapıştırılmış.

Daha televizyonu açmadan soğudum nasıl iş bu.

'innovastore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canberkemin1907 -- 21 Ekim 2014; 10:16:19 >

• canberkemin1907 C kullanıcısına yanıt
    Bende bu satıcıdan aldım. Bana ilk gelen ürün benden önce orduda birine yollanmıştı kutuda açılmıştı. iade ettim ve değişimini istedim sorun çıkmadı ama can sıkıcı şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdekto

Marka LG
    Model 50LB670V

Tipi LED
    Ekran Boyutu 50” - 126 CM
    3D Var
    3D Gözlük Modeli Pasif
    Ses Çıkış Gücü 24W (2 x 12W)
    -PANEL ÖZELLİKLERİ
    Çözünürlük 1920 x 1080 FULL HD
    Yenileme Hızı 700 Hz Motion Clarity Index
    Kontrast Oranı
    Görüntü İşlemcisi Triple XD Engine
    -BAĞLANTI TERMİNALLERİ
    HDMI Yan: 3 Arka: 0 Üst: 0 Alt: 0
    USB Yan: 3 Arka: 0 Üst: 0 Alt: 0
    Scart Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    AV Bağlantısı Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Komponent Bağlantısı Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Anten Girişi (RF) Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Uydu Girişi Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    VGA (PC Girişi) Yok
    Audio Girişi Yok
    Kulaklık Girişi Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Digital Audio (Optik) Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Ethernet Girişi Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Hafıza Kartı Girişi Yok
    CI (Ortak Arayüz) Yan: 1 Arka: 0 Üst: 0 Alt: 0
    -SMART ÖZELLİKLERİ
    Smart TV Var
    Wi-Fi Bağlantısı Dahili (Built In)
    Web Browser Var
    Dahili Kamera Yok
    DLNA Var
    Uygulama Yükleme Var
    -ENERJİ TÜKETİMİ
    Enerji Sınıfı A+
    Maksimum Güç Tüketimi 110 Watt
    Yıllık Ort. Enerji Tüketimi 74 kWh
    Anlık Güç Tüketimi 51 Watt
    -BOYUTLAR
    Stand İle Ölçüler
    (En x Boy x Derinlik) 112,6 x 70,9 x 24,6 cm
    Standsız Ölçüler
    (En x Boy x Derinlik) 112,6 x 65,9 x 5,4 cm
    -DİĞER
    Görüntü Kayıt Var
    DVB DVB-T DVB-C DVB-S2
    Ek Özellikler WEBOS İşletim Sistemi, WiDi, Miracast, Skype Desteği
    Üretim Yeri Polonya
    Kutu İçeriği Kullanma Klavuzu, Güç Kablosu, Kumanda, Pil, Masaüstü Ayağı, 2 Adet 3D Gözlük, Akıllı Kumanda

Marka LG
    Model 47LB670V

Tipi LED
    Ekran Boyutu 47” - 119 CM
    3D Var
    3D Gözlük Modeli Pasif
    Ses Çıkış Gücü 24W (2 x 12W)
    -PANEL ÖZELLİKLERİ
    Çözünürlük 1920 x 1080 FULL HD
    Yenileme Hızı 700 Hz Motion Clarity Index
    Kontrast Oranı -
    Görüntü İşlemcisi Triple XD Engine
    -BAĞLANTI TERMİNALLERİ
    HDMI Yan: 3 Arka: 0 Üst: 0 Alt: 0
    USB Yan: 3 Arka: 0 Üst: 0 Alt: 0
    Scart Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    AV Bağlantısı Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Komponent Bağlantısı Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Anten Girişi (RF) Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Uydu Girişi Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    VGA (PC Girişi) Yok
    Audio Girişi Yok
    Kulaklık Girişi Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Digital Audio (Optik) Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Ethernet Girişi Yan: 0 Arka: 1 Üst: 0 Alt: 0
    Hafıza Kartı Girişi Yok
    CI (Ortak Arayüz) Yan: 1 Arka: 0 Üst: 0 Alt: 0
    -SMART ÖZELLİKLERİ
    Smart TV Var
    Wi-Fi Bağlantısı Dahili (Built In)
    Web Browser Var
    Dahili Kamera Yok
    DLNA Var
    Uygulama Yükleme Var
    -ENERJİ TÜKETİMİ
    Enerji Sınıfı A+
    Maksimum Güç Tüketimi 100 Watt
    Yıllık Ort. Enerji Tüketimi 70 kWh
    Anlık Güç Tüketimi 48 Watt
    -BOYUTLAR
    Stand İle Ölçüler
    (En x Boy x Derinlik) 105,9 x 67,1 x 24,7 cm
    Standsız Ölçüler
    (En x Boy x Derinlik) 105,9 x 62,1 x 5,5 cm
    -DİĞER
    Görüntü Kayıt Var
    DVB DVB-T DVB-C DVB-S2
    Ek Özellikler WEBOS İşletim Sistemi, WiDi, Miracast, Skype Desteği
    Üretim Yeri Polonya
    Kutu İçeriği Kullanma Klavuzu, Güç Kablosu, Kumanda, Pil, Masaüstü Ayağı, 2 Adet 3D Gözlük, Akıllı Kumanda

50" ile 47" arasında 50 tl fark mı olur?? bu olayı açıklayacak biri var mı? Bir de ürün mediamarket ve teknosada 2949 TL ama bu sitede 2549 TL
    http://www.n11.com/lg-47-120-ekran-3d-smart-full-hd-led-televizyon-47lb670v-P22973777

50" olanı da burada 2799 TL
    http://www.bedavacim.com.tr/LG-50LB670V-LED-Televizyon_17532.html#0

Edit:
    Lg nin sitesine girip karşılaştırdım 47" IPS panel 50" IPS panel değil 50 Tl farkın nedeni anlaşıldı işte karşılaştırma tablosu

Kargo Getiri ürünü birazdan iyice incelemek gerek.

• Pazar gunu aldığım televizyon dün. Lg türkiye servisi tarafindan eve getirildi. Kurulumlari yapıldı. Genel ayarlarini yaptılar. Kanal arama ve kanal yer değiştirme ve smart özelliğini gösterdikten sonra gittiler. Gerçekten cok iyi bir televizyon almışım. Gerhangi bir problemde birebir değişimin olduğunu söylediler.

Dedim ölü piksel veya baska bir test yapacakmisiniz dedim gerek yok bütun testler yapıldıktan sonra artık bize geliyor diye cevap aldim. 2179 liraya almıştım.

• 1900 liraya nerden aldınız banada pazar günü teknosada 2179 tl dediler almadım
  • 50 inch , gece kuşundan 2199 tl ye aldım sabah horoz kargo getirmiş eve (eşim teslim alıyor) alırkende sagına soluna bakmasını istedim, sonra servisi aradam 5 dakika önce eve geliyorlar , kutuyu açıyorlar hop bizim televizyon hasarlı, kutuda bir delik varmış, sanırım horoz kargo gıdaklamış, mediamarkt'ı aradım hasarlı olduğu için mi kampanya yaptınız dedim, olurmu beyfendi dediler :) , neyse servis şuan rapor tutuyor ürünü iade edeceğim herhangibir media marktan değişebileceğimi söylediler , ilk kez bir elektronik üründe şansızlık yaşıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa25

Arkadaşlar merhaba
    Bende yaklaşık 3-4 ay önce piyasa ortalamasının üzerinde yeni model olması yeni işletim sistemi ve daha kullanılabilir diye LG 42LB730 model televizyon satın aldım. Öncelikle cihazın yazılımı gerçekten çok yavaş kanal geçişleri menülere giriş ve ayarlar gibi...
    Kanal listesi görmek istediğimde live menü tuşuna basınca geç gelen bir ekran ve iki seçenek “kanallar ve kayıtlı dosyalar” burada sanırım yüzde 99 kullanıcı direk kanalların gelmesini ister.
    Kanalları seçince bu sefer ekranda sadece 3 kanal görüntüsü, halbuki en eski cihazlarda bile ( Benim 2004 yılında aldığım receiver çok daha kullanışlıydı) bu kısım çok kullanışlı ekranda aynı anda 10’dan fazla kanal görünüyor ve hızlıca bunlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz, bunun yanında sayfa geçişleri yok sadece aşağı ve yukarı tuşlar ile geçiş sağlanıyor.
    Kanal ayarlaması yapmak istediğimde yine uzun bir bekleyişin ardından ve birkaç seçenekten sonra kullanışsız bir arayüz kanal silme seçeneği yok kanal taşıma çok zor. Taşımak istediğiniz kanal 1108 de ise sadece seçim için en az 5 dakika aşağı tuşuna basıp 1108. kanal gelmeniz sonra seçip işlem yapmanız gerekiyor.

Bir diğer problem "guide", basılınca ekran görüntüsü gidiyor sonra küçük ekran ve rehber, çıkmak istediğimde tekrar görüntü gidiyor. Buna benzer daha birçok problem. Burada şunu belirtmek isterim yazılımı kullanma konusunda gayet iyi olduğumu söyleyebilirim. Birçok arkadaşımın televizyon ayarlarını ben yapmışımdır.
    Bu problemlerin kullanıcı talebi doğrultusunda yazılım güncellemesi ile düzeltileceğini ümit ediyorum. Babamın 5 yıl önce aldığı Samsung LED Tv yazılımı televizyonun kullanışlılığı ve hızı benim 2014 yılında çok daha yüksek bütçeye aldığım LG televizyonundan çok çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Televizyon iadesi mümkün olsa hiç tereddütsüz iade ederim ve sanırım bu haliyle LG satın almam.

Benzer problemleri sizler de yaşıyorsunuzdur sanırım. Bu tv ye ilişkin bildiğiniz farklı özellikler varsa burada paylaşalım.

tam da içimden geçenleri yazmışsınız 1 hafta önce 42 lb670 aldım. her kanaldan 2 tane var, arada bazı kanalar kayboluyor. 1,2. kanal gibi mesela tv yi yeniden başlatınca geliyor. ya bende problem var ya da tv de çünkü kanal listesi fln bu kadar dandik olamaz 2000 tl lik televizyon 30 tllik uydunun yaptığını yapamıyor. kanar değiştirmek işkence gibi oldu, siz nasıl bir çözüm gbuldunuz. harici uydu mu alalım..

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.