Şimdi Ara

LG 43UJ701V Kullanicilari (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
8
Favori
25.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anestezici

https://m.youtube.com/watch?v=piiskEmdal4 yetersiz bellek sorununa çözüm.. 43lg Uj701..
    Yetersiz bellek sorunu için arkadaşın önerdiği yöntemi denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saki3885

Bende tv yi yeni aldım pek araştırmadım ama 2750₺ beş taksitle aldım şekil olarak güzel bi tv ben mutluyum şuan için bir sıkıntı yok
    Hocam merhaba, ben de bu tv yi almayı düşünüyorum da o fiyata ve 5 taksitle nereden aldınız acaba?
  • İcehesaptan aldım word kartla normalde üç taksitti karta artı iki taksit daha yaptı

• Lg de 43 lük UHD tavsiyesi lazım. İhtiyacım; iyi görüntü, USB den video, altyazı ve ses kodek desteği, bluetooth.. kulaklkla bluetooth kulllanmak istiyorum.
  • reddes kullanıcısına yanıt
    Sa dostum tvyi kablo tvde kullanıyorum demişsin kablo tvyi tvnin kumandası ile kullanma şansımız var mı yani tek kumanda sihirli kumandayla..

• nty35 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şeyi bende yapmak istiyorum tek kumanda ile bulabildiniz mi bi çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: vandettaa

Hocam aynı şeyi bende yapmak istiyorum tek kumanda ile bulabildiniz mi bi çözüm
    Hocam ben tv'yi almaktan vazgeçtim sorunum da çözülmüş oldu

• Gunner1905 G kullanıcısına yanıt
    Carrefour mağazalarında 1 veya 1.5 ay önce 2600 TL ye satılıyordu. Bi araştırın bence. Ben 3 ay önce carrefourdan 2490 a 9 taksit ile almıştım.

• vandettaa V kullanıcısına yanıt
    Bende teledünya ile kullanıyorum,kablo tv nin CI modülü var onu aldım tek kumandayla kullanıyorum.Ekstra kutu ve kumanda yok.

• Slm. Bende bu tv yi almayı düşünüyorum. Internette film izlemek benim için önemli. Şu mobil fililm sitelerinden problemsiz sonuna kadar filmi izliyebiliyomuyuz. Diğer sitelerde anladığım kadarıyla problem oluyor. Peki birde veb tarayıcısı nasıl. Flaş sorunu oluyormu. Bütün sitelere sorunsuz giriş yapıp eksiksiz görüntüleyebiliyormuyuz. Benim 2011 model lg iki gün önce vefat etti. Smart 3d ozellikliydi. Web tarayıcısı berbatti. Bu yuzden soruyorum bundada sorun varsa. Samsunga yonelicem. Su air maus olayı falan beni bayanı etkiledi.

• Gunner1905 G kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece kablo tv kumandasıyla kullanabilirsin :)
  • fuzuli-79 F kullanıcısına yanıt
    720p sitesinden izlebiliyorsun sadece.
  • slm bu urunu 3900 tl kapalı kutu buldum..alayım mı sizce?
  • Bende bu TV yi almayı düşnüyorum nediyorsunuz beyler bu bellek hatası hep veriyormu çözümü net ve kesinmi aydınlatırmısız sevdiğim kasası bu LG nin.
  • Kumandanın istediğimiz zaman mause özelliğini kapatmanın yolu var mı arkadaşlar? Babam kumandayı sürekli elinde tuttuğu için ekran imleç sallanıp duruyor:) çok rahatsız edici oluyor.

• Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir 49uj701v kullanıyorum ve oldukça memnunum. Tv kullandığım süre boyunca neredeyse hiç sorun yaşatmadı bana. Fakar fikir almak istediğim bir kaç nokta var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şöyle ki, tv yi aldığım ilk ay Netflix'i 4k kullandım, fakat daha sonra kota sıkıntıları yüzünden Full HD ye düşürdüm. Malum kotalar kalktı, ben de tekrar 4k ayarına yükselttim. İlk başlarda yaşadığım bir sıkıntı ile tekrar karşılaştım.

4k destekleyen bir dizi izlerken sağ üstte "HDR" simgesi çıkıyor, görüntü gayet güzel fakat dizi içerisinde sahneler değiştikçe sanki resim modunu anlık değiştiriyormuşum gibi renk ayarları değişiyor. Öyle ki, aynı sahne içerisinde bile renk sıcaklıklarının anlık değiştiği oluyor. Bu tabiiki çok can sıkıcı. Sırf bu yüzden tekrar 4k yı kapatmak zorunda kaldım. Bu duruma bir çözüm önerisi olan var mıdır?

Bir diğer sorunum da; youtube uygulaması üzerinden video izlerken bazen görüntü duruyor, yüklemeye çalışıyor. Ayarlardan bağlantı kısmına baktığımda, bağlantı kontrol ediliyor diyor ve 10 saniye kadar sonra tekrar başlıyor video. Tv wifi ile bağlı, sanırım bir süre sonra wifi uyku modu vs gibi bir moda giriyor ve daha sonra toparlıyor. Belki kablo ile bağlayarak bu sorunu çözebilirim fakar wifi varken kablo ile bağlamak da istemiyorum.

Buna benzer sıkıntı yaşayan var mıdır? Çok büyük sorun değil fakat yine de can sıkıyor.

• Merhaba arkadaşlar cihazımın ayağını yanlışlıkla kutuyla birlikte attım :( cihaz ayağını kullanmayıp satmak isteyen olursa alabilirim.

• Merhabalar.
    Model biraz eski ama hala satışta. Bende birkaç model arasındayım ama bunu alma niyetindeyim. Tüm yorumları okudum şayet merak ettiğim tek bir şey var onu sormak isterim.
    6-7 yıl önce almış olduğum bir Lg tv var ve hala onu kullanıyorum. Usb den film izlerken altyazı ismi, film ismi ile birebir aynı olmazsa tv altyazıyı görmüyordu. Bu sorun hala devam ediyor mu yoksa tüm tvlerde çözüldü mü? Bilgi paylaşan olursa sevinirim.
  • ertantana E kullanıcısına yanıt
    Kanal geçiş hızı ve çözünürlük nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, kullandığım TV'de chromeyi güncelle yazısı çıkıyor. Güncelle dediğimde ise tarayıcıyı güncellemiyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.