Şimdi Ara

LG 43UJ701V Kullanicilari (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
8
Favori
25.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi ben bu tv yi almayı düşünüyorum eni 130 cm genişliği ise 30 cm ayakları 30 cmye sığar mı diye soracaktim arkadan öne ayağını ölçermisin 30 cm üniteye sığar mı

@mkabaran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkabaran M kullanıcısına yanıt
    Abi ben bu tv yi almayı düşünüyorum eni 130 cm genişliği ise 30 cm bi ünite var

ayakları 30 cmye sığar mı diye soracaktim arkadan öne ayağını ölçermisin 30 cm üniteye sığar mı

@mkabaran

Abi ben bu tv yi almayı düşünüyorum eni 130 cm genişliği ise 30 cm ayakları 30 cmye sığar mı diye soracaktim arkadan öne ayağını ölçermisin 30 cm üniteye sığar mı

@mkabaran

@mkabaran

@mkabaran

@mkabaran

@mkabaran

• Selamikoç78 S kullanıcısına yanıt
    BOYUTLAR & AĞIRLIK

TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD) (mm) 1107 x 645 x 80

TV Boyutları (Ayaklı) (GxYxD) (mm) 1107 x 705 x 259

Kutu Boyutları (GxYxD)(mm) 1193 x 805 x 170

TV Ağırlığı (Ayaksız)(kg): 11,3

TV Ağırlığı (Ayaklı)(kg): 12,7

Kutu Ağırlığı (kg): 15,5
  • erdem-89 E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam hallettim:)
  • arkadaşlar merhaba
    ben bu tv'yi almayı dünüşüyorum. evde şu an uydulu kablo tv var. ben şimdi bu kablo tv'nin hd yayınlarını ve sinema paketerini, turkstatın uydusundan değil de lg'nin kendi uydusuna bağlayıp izleyebilir miyim? yoksa illa turksat uydusunu kullanmak zorunda mıyım?

iki farklı kumanda (uydu ve tv) kullanmamak için soruyodum
  • Bende 49UJ701V var. Tüm TRT HD kanallarında görüntü geldikten hemen sonra Sinyal Yok hatası veriyor ve TV kilitleniyor. Kapatıp açıncaya kadar diğer kanallar da izlenemiyor.

Next uydu alıcımla aynı anten kablosundan aynı kanalları sorunsuz izliyorum. Sinyal kalitesi % 95 civarında. Ama LG'de TRT HD kanallarda böyle bir sorun oluyor.

Bu sorunu yaşayan var mı? Servis çağırmadan önce benim yapabileceğim bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5CAB2295 -- 11 Temmuz 2018; 17:53:31 >
  • Tv mesala ps4 te pes18 oynarken sahne gecislerinde ekrana karanlik cokuyor ve yavas yavas renkler yerine geliyor her modda denedim yapiyor bazen yapmadigida oluyor ayni hdm kablo ekipmanla baska bir tvde denedm olmuyor boyle bisey nedir sizce sorun yasayan var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B5CAB2295

Bende 49UJ701V var. Tüm TRT HD kanallarında görüntü geldikten hemen sonra Sinyal Yok hatası veriyor ve TV kilitleniyor. Kapatıp açıncaya kadar diğer kanallar da izlenemiyor.

Next uydu alıcımla aynı anten kablosundan aynı kanalları sorunsuz izliyorum. Sinyal kalitesi % 95 civarında. Ama LG'de TRT HD kanallarda böyle bir sorun oluyor.

Bu sorunu yaşayan var mı? Servis çağırmadan önce benim yapabileceğim bir şey var mı?
    Çözüldü!
    https://www.akifturan.com/lg-smart-tvler-icin-hazirlanmis-kanal-listesi/ sitesindeki televizyonuma uygun listeyi indirdim. TV'yi fabrika ayarlarına döndürerek USB'den bu listeyi yükledim. Şimdi tüm TRT HD kanalları ve 4K sorunsuz gösteriyor.

• Merhaba arkadaşlar. Tv için kanal listesi hazırladım kullanmak isteyen varsa indirebilir usbden tv ye atabilir

https://forum.donanimhaber.com/lg-web-os-uj-serisi-hazir-kanal-listesi--134258644#134258644

• Merhabalar. Yaklaşık 10 gündür bende 43UJ701v ile aranıza katıldım. Digiturk play amaçlı aldım. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.

• Arkadaşlar merhaba,
    Bildiğim kadarıyla televizyon sihirli kumandayla geliyor. Sorum şu olacak; bu sihirli kumandanın başına bir şey gelmesi durumunda (kırılma/bozulma/kaybolma vs.) yeri normal bir LG televizyon kumandasıyla ikame edilebilir mi? Sihirli kumandanın tek başına satışı yok diye biliyorum, yukarıdaki gibi bir olay meydana gelirse çözümü nasıl halledilir, bilenler cevaplarsa sevinirim :)
  • 1542istanbul 1 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun hocam. Ben de aynı ürünü sipariş ettim fakat bellek, kanal geçişi ve ekran sorunları hakkında yazılanlardan ötürü kararsızım! Kullanıcı olarak bu cihazı önerir misiniz acaba?

Teşekkürler.

• şahsen ben öneririm. kanal geçişleri 1-2 sn arasında sürüyor. ben kullanıcıları anlamıyorum, tüplü televizyonlarda sd kanallarda roket hızında zap yaparken ne keyif alınıyordu ki ? bu tamamen eski alışkanlıklardan kaynaklı. TV'nin görüntü kalitesine diyecek söz yok. Digiturk play ile kesintisiz çok kaliteli görüntüde maç keyfi yaşıyorum. 65 yaşında babam netflix müptelası oldu.
  • Bende tv yi yeni aldım pek araştırmadım ama 2750₺ beş taksitle aldım şekil olarak güzel bi tv ben mutluyum şuan için bir sıkıntı yok

• Arkadaşlar Merhaba ;

Cihazı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, görüntü kalitesi olarak gayet tatmin edici ancak tarayıcı üzerinden film izlemeye kalktığınız zaman yetersiz ön bellek sorunu nedeni ile sürekli sizi sayfadan atmaktadır ve yeniden açmak zorunda kalıyorsunuz tek çaresi ise izlediğiniz siteminin m. (Mobil) seçeneğini var ise o şekilde sorunsuz izleyebiliyorsunuz ama şahsi fikrim o kadar para verip böyle bir sorunun olması mide bulandırıcı, diğer bir sorun ise tv izlerken kanallarda titreme ara arada kasma meydana gelmektedir buda mide bulandırıcı bir durum, son olarakta ps4te oyun oynarken yine ara ara kasmalar meydana gelmektedir ama dediğim gibi sürekli olan bir sorun değil ancak o kadar para veripte onları görmek çok mide bulandırıcı bir olay şahsi fikrim, Samsung 43MU7000 almadığıma tekrar pişman oldum görüntü olarak bu kadar canlı olmayabilir ancak bu sorunları yaşamazdık, bu cihazı alacak arkadaşlar, yorumumu dikkate alıp araştırma yaparsa kendileri için faydası olur daha sonrasın da Benim gibi pişman olmamaları için ... Keşke bahsettigim sorunların bir çözümü olsa da verdiğimiz parayı sonuna kadar hak etse, ama tv nin görüntü kalitesi çok başarılı ...

Tüketici hakem heyetine iadesi için başvuru da bulanacağım, aldığım yer 30 gün içinde servis raporu yada tüketici hakem heyeti kararı ile iade edebilecegimi belirtti ...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.