PS4 aldığım için TV ihtiyacı doğdu. Aşağıdaki linkteki Led TV hoşuma gitti. Fiyat araştırdım diğer sitelere göre baya uygun. Şirketteki bir arkadaşımın alışverişi oldu siteyle sıkıntı yaşamadı Sizce de bu tv uygun mudur ve özellikleri PS4 için nasıldır. FPS vs sıkıntı yaşamak istemiyorum. Cihaz 900 Hz miş ve 4K ultra Hd
selam kardeşim ben bu cihazı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ps4te kullanmadım ama pc monitörü olarak kullanıyorum tepki süresinde bi sıkıntı yaşamadım gayet güzel sadece çok azda olsa input lag olayını yaşıyorum aslında çok fazla lag sorunu varda cihazı oyun moduna alınca var ile yok arasında oluyor ama dediğim gibi konsolda hiç denemedim yanlış yönlendirmek istemem ama genel anlamda cihaz parasına göre çok güzel ve ideal tabi kendi adıma konuşuyorum...saygılar
bu kadar ufak ekranda 4k gereksiz. bunu alacağınıza bu paraya daha iyi fhd tv alabilirsiniz. hele hele ps4 falan alacak arkadaşlar buna gereksinim duymaz. ps4 de ps3 gibi, en verimli hali 720p 60fps. bazı bazı oyunlar 1080p çıkıyor ama onlar da 30fps ve 720p 60fps daha iyi bir oyun sunuyor. oyunların bile olmadığı, yakın zamanda da olmayacak gibi durduğu, fhd bile olmaığı bir dünayda 4k almayın. uyduda yayınlanan hd kanallar da 720p'den daha kötü olan 1080i ile yayınlanıyorlar daha. şu şartlar altında boşuna 4k falan almayın. torununuz ancak görür 4k tv'nin efektif kullanılabilir olduğunu.
ayrıca tv 900hz değil, mci değeri 900, yani yazılımla yükseltilmiş değer 900. ona kanmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme