Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear666

quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

quote:

quote:

servis plazmadaki ölü piksellerin fotografını çekti LG ye gönderecekmiş bakalım hayırlısı

Halen beklemekteyim

nofear666 KARDEŞİM PRES YAP SIKIŞTIR DÖRT TARAFTAN TAMİR SÜRESİ 31 GÜN DE TV Yİ İZLEYEMİYORUM YENİSİ İSTE...

Teşekkür ederim ekatmer kardeş zaten 1 ay olmasına fazla bir gün kalmadı daha önce servis tarafından merkezlerine gönderilen fotograflarda ölü pikselleri görememişler bugun servis yine piksellerin fotograflarını çekti gönderdi 4 adet bir yerde 2 tanede 1 er adet biryerde toplam 6 adet 2 adette arasıra yanıp sönen var bunlarla birlikte 8 adet ediyor LG 4446543 nolu telefondan müşteri hizmetlerini aradım şu an çok ilgililer sizi mağdur etmeyiz diyorlar plazma çok güzel ama aılr almaz bu sorunla karşılaşmak benim şansımmı inş.yetkili servis fazla uğraştırmaz yenisi ile değiştirir bu iş nereye kadar giderse takip edeceğim gerekirse Tüketici mahkemesine baş vuracağım
    gelişmeleride buradan paylaşacağım tüketici olarak bilinçlenmek lazım ben LG 42PQ6000 Tv yi bu forumdaki olumlu yorumları okuyarak üstelik Türkiye resmi garantili olarak aldım eğer değişim olmazsa olumsuz yorum olarak benim yaşadıkllarım başkalarının karar vermelerine belki yardımcı olur
    nihayetinde az para verilmiyor ve insan büyük ekran bir plazmayı herzaman almıyor
    şimdilik bukadar gelişmeleri paylaşacağım

nofear666 kardeısm şansız bır durum doğrusu alır almaz bu sorunu yasaman..

ben alalı 3 ay oldu İB den aldım hiç sorun y7aşamadım nereye gitsem hangi tv ye baksam benim tv deki kaliteli görüntüue ulaşamıyorum o nednele ben cok memnunum..

tavsiyem bos bbırakma bunları cagrı merkezını ara maıl at fax cek sıkıstır devamlı süreci hızlandırmalarını ıste..

lg nin merkezinede mail at ingilizce yaz bişiler onlar lg türkiyeye konuyu bildirdikleri an anında ilgilenirler senin tv ile..

• quote:

Orijinalden alıntı: albica

merhaba....
    yeni LG PQ6000 sahibiyim...
    Plasma TV yi bugün izmir Vatan bilgisayardan 1.610 TL ye 5 taksit ald1m..bence iyi fiyat...
    almak isteyenler için de iyi f1rsat..
    simdi ders zaman1 okunacak çok sayfa var ...
    emegi geçenlere tesekkürler...

iyi fiyata almışsın

bende baktım 2000 lira olmuş

gerçekten kdv indirimi yapmışlar sanırım

ibde şuan 1530 lira üstelik

lg garantili gayet iyi fiyat
  • Öncelikle Tüm forum.donanimhaber üyelerine teşekkürlerimi sunarım. Sizler sayesinde daha bilinçli tüketici oldum sayılır. Konu ile alakalı okumadığım sayfa kalmadı sanırım. Ve sonuç olarak LCD-Plazma Tv arasından kullanım alanıma göre Plazma Tv de karar kıldım. Plazmalar arasından da 42PQ6000. Dün itibariyle 1.699 TL 10 taksit teknosa dan aldım. Mağazada bulunmadığından 3 gün içinde elime geçeceği söylendi. Sizlerden bir rica da bulunabilir miyim? Servis kuruluma geldiğinde ekstra bişey yapmam gerekirmi? (ölü pixel testi, divx oynatma v.b) Şimdiden Sonsuz teşekkürler.
  • plazmalarda ölü pixel olayı olmuyor sanırım

ben hiç duymadım açıkçası oluyosada
  • yaw teknosanın sitede 2099 lira diyor lg için

nasıl o fiyata aldınki özel bi indirimmi vardı acaba
  • Hocam bende aynı şekilde siteden bakıyordum. zaten fiyat için önce İB den sipariş geçtim ama ellerinde olmadığını söylediler. Teknosaya tesadüf eseri başka birşey için girmiştim çalışana 42PQ6000 izleme şansımı sorduğumda ellerinde olmadığını ancak almak istersem özel bir indirimden bahsetti. Bahsettiği indirim olayı şubelere özel yapılıyormuş. Mesala onların ekranından gördüğüm kadayırla aldığım fiyatla 2 mağaza daha gördüm. Bir mağaza fiyatıda 1870 li bişeydi heralde. yani anladığım kadarıyla bazı ürünlerde bazı şube mağazalarına özel indirim yaptığı. Zaten bu fiyatı verince direk tamam alıyorum dedim. Gözüm karardı bir anda :)
  • Bu arada bütün aramalarıma rağmen Türkçe Kullanım kılavuzu bulamadım. Acaba yardımcı olabilecek var mı? Kurulum olmadan önce gözden geçirmek istiyordum.
  • bende kartal teknosaya uğradım ve ellerinde yokmuş ama merkez depoda 58 stok gördüm

1699 lira fiyat verdi kampanya varmış tvde

ama bide pq200r vardı orda oda 1500 lira idi

acaba aralarında ne fark var

200 lira farka değermi

temel görüntü özellikleri aynı idi sanki
  • Bende adanada 1699/12 olarak axesse gördüm ve almak için uğraşıyorum,kart limit olayını halledersem...
  • yaw lgnin siteye baktım hdmi bağlantı dışında hiçbi fark görünmüyor

pq200 dede usb görünüyor

acaba burdakilerdemi yok
  • Valla hocam aradaki fark sadece usb den divx oynatması diye sanıyordum. ancak öyle olmadığını görüntü kalitesinin daha iyi olduğunu falan okumuştum forumlarda. Birde ön yüzünde camdan bahsediliyordu. sanırım 200R de o yok. Ama kesin bilmiyorum. yansıma sorunu PQ6000 de 200R ye nazaran daha az. hatta cok az diye okumuştum. Ürün daha elime geçmedi. kısmetse bugun kargodan gelecek. Bakacaz artık bi gelsin. hafta sonu iyi bir etüt ederim. Düşüncelerimi paylaşırım.
  • Bu arada ben aldığımda merkezde stok 247 idi. demekki ürün satışı hızlı oluyor. Bide bilinçli olarak hangi amaçla kullanacağını bilen (sd ağırlıklı) bu ürünü alır diye düşünüyorum. Çünkü testlerden aldığı oy ortalaması 8 üzeri.
  • dün ömür plazadaki teknosada pq6000 ve pq200r yi yanyana gördüm

pq6000de önde extra bi cam var ve bu cam çok kötü olmuş

sanki soradan yapıştırma gibi kötü bir görüntüsü var

pg6000 dede vardı bu cam ama o böyle yarım çıkıntılı vs şekilsi değil

aralarıdada bi görüntü kalitesi farkı ilk başta gözüme çarpmadı

biraz hızlı olmam gerektiği içindir belki ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

plazmalarda ölü pixel olayı olmuyor sanırım

ben hiç duymadım açıkçası oluyosada

Plazmalarda ölü pixel den ziyade dikey çizgiler oluşabilir. Bu daha pis bir durum
  • Hemen ayular indi sahaya bende ayu pozisyonunda bekliyorum ammaaa...

IMKB 46,170 / 46,610 Bandını aşağı kırmaz ise yeni hedef 53,120 ler..

DOW 9,450 / 9,540 Bandını aşağı kırmaz ise yeni hedef 10,380 ler...

Dax için durum biraz kaotik çünkü o kalıpların dışına çıktı 5,430 /5,480 bandını kırmaması gerekiyordu şu aşamada 5,380 ni hacimli şekilde aşağı kırmazsa ise yukardaki (dow)global rakamlara bağlı olarak tekrar 5,900 daki zirve seviyelerini görebilir.

FTS 100 ise dax`à göre daha olumlu ancak ingilteredeki ekonomik durum dejavantaj olarak görünüyor 4,950 / 4,990 aşağı kırmazsa ise hedef 5,370 tir..

Rakamlar tamamıyle şahsi yorumum olmakla beraber herhangi ekstrem bir kötü bir oluşumdan bağımsız yazılmıştır ilgili destekler çalışmazsa ayu piyasası teyit edilir sonrası için tekrar bakmak lazım..

Kahretsiz yine sesli düşündüm tavsiye değildir...

• Arkadaşlar görüşleriniz doğrultusunda bugün 1610 TL 5 taksite sipariş verdim.

Tüm konuyu okudum hatta şimdi bir daha okuyacağım.Ama anlayamadığım şeyleri soracağım.Hala vazgeçme şansım var sonuçta.

Anladığım kadarıyla plazmalar 4:3'ü 16:9'a çevirmek için optik sistem kullanıyor ve bu nedenle yazıların kenarlarında herhangi bir karelenme tırtık yakında bakınca bile olmuyor.Bunu yakalamak için LCD TV'ler işlemci kullanıyor ve en az 3000 liralık LCD almak lazım uydu veya analog yayın için.

Televizyonu ailem kullanacak ağırlıklı olarak SD yayın ve uydu scart kullanacaklar.Ara sıra da usbden resim bakmak için kullanacaklar.Bu yüzden plazma tercih ettim.Bilgisayar çok çok nadiren kullanılacak(onu da ben kullanacağım) Ama HD yayınların yaygınlaşıp recieverların ucuzlaması ne kadar süre sonra olacak acaba?

Diğer bir konu plazmalarda TV logolarının iz bırakma meselesi.İlk 1 ay için normal mi?Geçmezse servise mi başvuralım?

Bugün TV'ye baktığımda Composit bağlı tvde 30cmden tireşim çizgileri görülüyordu.Scart 2 bağlantıda yakından bile titreşim gözükmeyecek mi?(düz uydu SD)

Kurulum esnasında dikkat edeceğimiz noktalar nelerdir?Tv ne kadar kullanılmış bakılabiliiyor mu bu modelde?

Sizce fiyat nasıl ve ihtiyaçlara göre doğru tercih yapmış mıyız?Başka önerisi olan var mı?

• Görüntü atlama sorununda son durum nedir?Hangi tip bağlantılrada oluyor veya oluyor mu?

İyi görüntü almak için illaki hiremco mu almak lazım? Goldmaster 9300CI var umarım iyi iş yapar.

Tüm mesajları yeniden okudum 2-3 üye var hiç ama hiç memnun olmayan bu beni biraz şüpheye düşürdü açıkçası.Öyleye şöyle bir soru soraım.SD yayın performansı SOny 40W serisi kadar var mıdır?Daha mı iyidir?
  • hdmı bağlantı ile iyi sonuç elde edersin bana göre

h.b de sunny hd var indirimde 200 tl

bunu bi arkadaşa aldım

üstünede bu tvyi aldırmayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim

pq200r ile arasındayım
  • bu arda tv yi 1610 a nerden aldın

vatanda 1980 görünüyor sitede hala

en ucuz teknosa da oda 1700 lira istiyor
  • Vatan'dan aldım.Tüm herşeyde gerçek %18 vardı.1678+KDV olmasına rağmen 1678 lira bile değil 1610 liraya aldım. TV'yi ucuza aldık sayılır ama önemli olan bu paranın hakkını verecek mi acaba?

TEknosada 2099 gözüküyor 1700 liraya nasıl alınabiliyor?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.