Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada gecen dıkkatımı cektı bı baktım kanal logusu kısmında kanalın amblem lekesı kalmıs genelde kadal d ızledıgımden kocaman bır golge seklınde leke kalmıss..

neyse dedım plazmalarda oluyorr..

ekran ayarını degıstırdım sectıgım modu tam oalrak hatırlamıyorum ama artık logolar cok ustte kalıyor neredeyse gorunmuyor bakayım bu skeılde kullanıca leke duzelecekmı...

boyle sorun yasayan varmı ??

gercı rahatsızlık vermıyo anca ekranda goruntu yokken yada kanal gecıslerı yaparken yakındna bakarsan logonun gölge seklındekı lekesı goruluyor..
  • servis plazmadaki ölü piksellerin fotografını çekti LG ye gönderecekmiş bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

Bu arada gecen dıkkatımı cektı bı baktım kanal logusu kısmında kanalın amblem lekesı kalmıs genelde kadal d ızledıgımden kocaman bır golge seklınde leke kalmıss..

neyse dedım plazmalarda oluyorr..

ekran ayarını degıstırdım sectıgım modu tam oalrak hatırlamıyorum ama artık logolar cok ustte kalıyor neredeyse gorunmuyor bakayım bu skeılde kullanıca leke duzelecekmı...

boyle sorun yasayan varmı ??

gercı rahatsızlık vermıyo anca ekranda goruntu yokken yada kanal gecıslerı yaparken yakındna bakarsan logonun gölge seklındekı lekesı goruluyor..

ekran modunu degıstırınce leke bellı bır zaman sonra gitti..

öenemli bişy değil yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear666

servis plazmadaki ölü piksellerin fotografını çekti LG ye gönderecekmiş bakalım hayırlısı

Halen LG servisinden cevap beklemekteyim ve ölü piksel sayısı altı adede çıktı 4 adedi bir yerde(önceden bu 3 noktaydı şimdi 4 oldu) diğer ikisi ayrı ayrı yerdeler ya ben ilk baktığımda tam tesbit edemedim yada sonradan oldu
    bu arada LG PQ6000 plazmamı almış olduğum vatan bilgisayara ürünün ayıplı çıktığı ve ilgilenmeleri için mail gönderdim ses seda yok tekrar bir mail attım bekliyorum
    bir ürün alındığında ayıplı çıkması durumunda iade veya yenisi ile değişimi için gereken süre ne kadar acaba vatan bilgisayarı ilgisiz kaldığından dolayıda burada kınıyorum ya dikkate almadılar yada ürünlerinde benim gibi sorunla karşılaşanların sayısı çok bana sıra gelmiyor
    konu sonuçlanana kadar burada paylaşacağım

• merhaba arkadaşlar. bende plazma almak istiyorum.aklımda panasonic 42X10 ve LG PQ6000 vardı.ikisinin arasında kararsız kalmıştım.fakat panasonicin sadece İB sitesinde olmasından dolayı vazgeçtim. şimdi LG PQ6000 modeline niyetlendim.hayırlısıyla bu hafta alıyorum. kullanım amacım genellikle usb den harddisk kullanarak divx,mkv tarzı filmler izlemek ve yayın olarak ise digiturk bağlantısı kullanarak tv izlemek.sizce bu televizyon digiturk, dsmart vs gibi SD yayınlarda görüntü olarak nasıl? birde plazma ile birlikte ses için LG ev sinema sistemide alıcam. merak ettiğim USB den harici harddisk bağlantısı ile film izlerken ev sinemasından ses alabilirmiyim. sorum saçma olabilir ama bu konulardan gerçekten anlamıyorum.siz kullanıcılardan gelen yorumlara göre alım yapıcam.teşekkürler
  • pq6000 usb den mkv formatında video oynatmaz. divx xdivx ve avi oynatıyor. alacağın ev sinema sistemi de mkv oynatmayacak. dolayısıyla 720 p ya da 1080p hd video izleyeceksen ayrı bir oynatıcıya ihtiyaç duyabilirsin. ev sisnema sisteminde optik giriş varsa tv nin optik çıkışına bağlarsın ve ac3 kodlu dolby digital 5.1 sesleri alabilirsin.
  • Orijinalden alıntı: krizalit17

pq6000 usb den mkv formatında video oynatmaz. divx xdivx ve avi oynatıyor. alacağın ev sinema sistemi de mkv oynatmayacak. dolayısıyla 720 p ya da 1080p hd video izleyeceksen ayrı bir oynatıcıya ihtiyaç duyabilirsin. ev sisnema sisteminde optik giriş varsa tv nin optik çıkışına bağlarsın ve ac3 kodlu dolby digital 5.1 sesleri alabilirsin.
    mrb arkadaşım ben usb den mkv oynatıyor diye biliyorum.demekki yanlış biliyorum.ev sinema sistemini sadece ses özelliğini kullanmak için alıcam. zaten evimde philips dvd player var onuda kullanmıyorum. dediğim gibi ses özelliği için alıcam. zaten ilerde WD media player tarzı bir cihaz almayı düşünüyorum.olmadı harddiski ona bağlar HDMİ ile bağlantı kurarım.siz sanırım bu tv yi kullanıyorsunuz. analog yayın yani SD yayınlarda (DIGITURK,DSMART ve TELEDÜNYA ) bu tv nin performansı nasıl? digiturkü dün 106 ekran philips lcd de test ettim. HD yayında harikaydı ama SD yayında çamur gibi görüntüsü vardı.plazmanın SD yayın görüntüsünü merak ediyorum.teşekkürler

• mrb arkadaşım ben usb den mkv oynatıyor diye biliyorum.demekki yanlış biliyorum.ev sinema sistemini sadece ses özelliğini kullanmak için alıcam. zaten evimde philips dvd player var onuda kullanmıyorum. dediğim gibi ses özelliği için alıcam. zaten ilerde WD media player tarzı bir cihaz almayı düşünüyorum.olmadı harddiski ona bağlar HDMİ ile bağlantı kurarım.siz sanırım bu tv yi kullanıyorsunuz. analog yayın yani SD yayınlarda (DIGITURK,DSMART ve TELEDÜNYA ) bu tv nin performansı nasıl? digiturkü dün 106 ekran philips lcd de test ettim. HD yayında harikaydı ama SD yayında çamur gibi görüntüsü vardı.plazmanın SD yayın görüntüsünü merak ediyorum.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

merhaba arkadaşlar. bende plazma almak istiyorum.aklımda panasonic 42X10 ve LG PQ6000 vardı.ikisinin arasında kararsız kalmıştım.fakat panasonicin sadece İB sitesinde olmasından dolayı vazgeçtim. şimdi LG PQ6000 modeline niyetlendim.hayırlısıyla bu hafta alıyorum. kullanım amacım genellikle usb den harddisk kullanarak divx,mkv tarzı filmler izlemek ve yayın olarak ise digiturk bağlantısı kullanarak tv izlemek.sizce bu televizyon digiturk, dsmart vs gibi SD yayınlarda görüntü olarak nasıl? birde plazma ile birlikte ses için LG ev sinema sistemide alıcam. merak ettiğim USB den harici harddisk bağlantısı ile film izlerken ev sinemasından ses alabilirmiyim. sorum saçma olabilir ama bu konulardan gerçekten anlamıyorum.siz kullanıcılardan gelen yorumlara göre alım yapıcam.teşekkürler

merhaba 42pq6000 kullanıcısıyım lg gizpadan temmuz ayında aldım oturma odam çok küçük toplam 2.5 m falan ama ben bi taraftan bilgisayar da karıştırayım derken 50 cm den falan izliyorum goldmaster 8600 ? (tam emin değilim babamdan çarptım 3-4 senelil receiver) uydu alıcım var ve hiç bir problemim yok görüntü olarak tek eksi yanı gündüz plazmaların derdi olan yansıma yapması.(bu arada av2 scart ta sanki daha iyi görüntü alıyormuşum gibi geliyor bana) usb olayına gelince mkv. formatlarını desteklemiyor ama lh4000 deki gibi service menüsüne girilip bi ayar yapılıyorsa bilemem ama divx lerinizi sorunsuz izlersiniz dil seçeneğini latin 5 yaparsanız alt yazı sorunu da kalmıyor size şöyle bir karşılaştırma da yapabilirim arkadaşımın 32lh2000 i bile normal izleme mesafesinde benim 50 cm den izlediğim zevki vermiyor.ses olayına gelince receirver ın sesi tam açık ama tv nin sesini en fazla 60 a kadar açabildim yoksa daha devam etsem apartman tepeme toplanacaktı ama şöyle bir durumda var benim oturma odam küçük şimdilik aklıma gelenler bu kadar

• Geçen gün vatanda 1670 / 5 taksitle gördüm,görüntü inanılmaz güzeldi hemen yanındada 42pq200r vardı ve görüntüleri hemen hemen aynı idi onun fiyatıda 1460 / 5 taksitti...güzel fiyatlar ve güzel ürün,ama 42pq6000 in kasası gerçekten çok şık,onca plazma ve lcd içinde hemen kendini gösteriyor...
  • darty satıştan kaldırdı tlvizyonu. sanırım stoğu bitirdi.
  • Akşam *.mkv leri deneyeceğim WDTV aracılığıyla, bakalım nasıl? WDTV -> HDMI -> 42PQ6000 -> Optik -> Sony Dav Dz680 şeklinde DTS aktarıp aktarmadığı konusunu da açıklığa kavuşturmayı deneyeceğim, merak içindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer KURTULUŞ -- 20 Ekim 2009; 14:26:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemlix

darty satıştan kaldırdı tlvizyonu. sanırım stoğu bitirdi.

En son 2 stok vardı. 1 tanesini ben aldım. 1 kalmış olması lazım. Mediamarkt ta sadece kutusuz olanlar vardı. 1650 TL 5x 339 tl taksitliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer KURTULUŞ

Akşam *.mkv leri deneyeceğim WDTV aracılığıyla, bakalım nasıl? WDTV -> HDMI -> 42PQ6000 -> Optik -> Sony Dav Dz680 şeklinde DTS aktarıp aktarmadığı konusunu da açıklığa kavuşturmayı deneyeceğim, merak içindeyim

Evet mkvleri denedim ve beklediğimden çok daha iyi görüntü aldım. TV'yi aldıktan sonra elektronik marketlerde rastlamış ve izlemiştim. Hızlı geçişlerde titreme, ayrıntılarda bozukluk gibi. Anladım ki bunların hepsi o marketlerde bulunan altyapıdan kaynaklanıyormuş. En ufak bir detay kaybı veya bozukluk yok, hareketli sahnelerde atlama yok. Hayal kırıklığına uğramadığım için mutluyum.

Tek sıkıntı DTS pass thru yapamıyor olması. Bu da zaten uç bir beklentiydi. Şimdilik optik -> Coax dönüştürücü bulana kadar receiver -> hdmi -> tv ve dvd player -> hdmi -> tv yaparak tv den avr'ye optik kablo ile sesi taşırım, wd tv 'den dtsli mkv seyredeceğim zaman optik çıkışı tv'den almak yerine wd'den alırım. Zaten sürekli dts kodlu film seyretmeyeceğim, çok da acil bir durum değil yani.

Bugün yarın Hiremco X3 hdmi ile de deneyip SD performansı ile de bilgi veririm. En son da her birinden resim yollarım.

• arkadaşlar yazılım güncellemesi oldu mu bu plazmada? altyazılar çok küçük çözüldü mü acaba?
  • merhaba....
    yeni LG PQ6000 sahibiyim...
    Plasma TV yi bugün izmir Vatan bilgisayardan 1.610 TL ye 5 taksit ald1m..bence iyi fiyat...
    almak isteyenler için de iyi f1rsat..
    simdi ders zaman1 okunacak çok sayfa var ...
    emegi geçenlere tesekkürler...
  • Arkadaşalar,,,

aldığınız LG TV'leri buraya kaydediyorsunuz di mi...???

http://resim.donanimhaber.com/m_22940241/mpage_21/tm.htm

LG cok az gibi geldi bu listede bence cok LG sahibi var benim bile 2 tane var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 23 Ekim 2009; 17:02:01 >
  • quote:

servis plazmadaki ölü piksellerin fotografını çekti LG ye gönderecekmiş bakalım hayırlısı

Halen beklemekteyim
  • quote:

quote:

Halen beklemekteyim

nofear666 KARDEŞİM PRES YAP SIKIŞTIR DÖRT TARAFTAN TAMİR SÜRESİ 31 GÜN DE TV Yİ İZLEYEMİYORUM YENİSİ İSTE...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

quote:

quote:

Halen beklemekteyim

nofear666 KARDEŞİM PRES YAP SIKIŞTIR DÖRT TARAFTAN TAMİR SÜRESİ 31 GÜN DE TV Yİ İZLEYEMİYORUM YENİSİ İSTE...

Teşekkür ederim ekatmer kardeş zaten 1 ay olmasına fazla bir gün kalmadı daha önce servis tarafından merkezlerine gönderilen fotograflarda ölü pikselleri görememişler bugun servis yine piksellerin fotograflarını çekti gönderdi 4 adet bir yerde 2 tanede 1 er adet biryerde toplam 6 adet 2 adette arasıra yanıp sönen var bunlarla birlikte 8 adet ediyor LG 4446543 nolu telefondan müşteri hizmetlerini aradım şu an çok ilgililer sizi mağdur etmeyiz diyorlar plazma çok güzel ama aılr almaz bu sorunla karşılaşmak benim şansımmı inş.yetkili servis fazla uğraştırmaz yenisi ile değiştirir bu iş nereye kadar giderse takip edeceğim gerekirse Tüketici mahkemesine baş vuracağım
    gelişmeleride buradan paylaşacağım tüketici olarak bilinçlenmek lazım ben LG 42PQ6000 Tv yi bu forumdaki olumlu yorumları okuyarak üstelik Türkiye resmi garantili olarak aldım eğer değişim olmazsa olumsuz yorum olarak benim yaşadıkllarım başkalarının karar vermelerine belki yardımcı olur
    nihayetinde az para verilmiyor ve insan büyük ekran bir plazmayı herzaman almıyor
    şimdilik bukadar gelişmeleri paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear666 -- 26 Ekim 2009; 13:16:37 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.