Şimdi Ara

LG 42PQ200R PLAZMA TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
8
Favori
125.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eline saglık.
    pq200 ile pq6000 arasında sürekli gidip geliyorum
    aralarında 370 tl lil bir fark var
    usb den divx mp3 oynatması cok önemli degil
    hoporlör adeti de cok önemli degil(6000 de 4 yollu 200 de 2 yollu)
    ama Real Cinema 5:5 Pull Down Mode bu özellik nedir ne degildir bi türlü bulamadım
    sizce aradaki fiyat farkına degermi.
    kacırdıgım önemli bi özellik farkı varmı acaba aralarında.

edit aralarında çözünürlük farkıda mevcut.
    1.024 x 768 pq200
    1.365 x 768 pq6000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myazgan -- 25 Mayıs 2009; 17:54:07 >

Orjinalden alıntı: myazgan

incelemenin devamını bekliyoruz
    eline saglık.
    ama Real Cinema 5:5 Pull Down Mode bu özellik nedir ne degildir bi türlü bulamadım

1.024 x 768 pq200
    1.365 x 768 pq6000

merhaba,

yurt dışı sitelerinde incelersen aralarında sadece usb ve 4 hopalör extra olduğunu görebilirsiniz.
    panel aynı, çözünürlük aynı, tepkime süresi, kontrast, 600 hz oluşu hep aynı bir fark.
    ben de aynı yoldan çıkarak daha fazla para vermek istemedim usb nin benim için bir önemi yok ve 4 hoparlör oluşunun da.

kullanan ardaşlardan daha detaylı incelemeler bekliyoruz.

teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker26

quote:

eline saglık.

1.024 x 768 pq200
    1.365 x 768 pq6000

merhaba,

yurt dışı sitelerinde incelersen aralarında sadece usb ve 4 hopalör extra olduğunu görebilirsiniz.
    panel aynı, çözünürlük aynı, tepkime süresi, kontrast, 600 hz oluşu hep aynı bir fark.
    ben de aynı yoldan çıkarak daha fazla para vermek istemedim usb nin benim için bir önemi yok ve 4 hoparlör oluşunun da.

teşekkürler.

Bu çıkarmış olduğum farklar zaten LG nin yurt dışı sitilerinde bulunmaktadır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilker26

quote:

eline saglık.

1.024 x 768 pq200
    1.365 x 768 pq6000

merhaba,

teşekkürler.

Bu çıkarmış olduğum farklar zaten LG nin yurt dışı sitilerinde bulunmaktadır.

doğrudur arkadaşım, malesef yurt dışı sitelerinde bile tutarlı bir bilgi elde edemiyoruz.

• ARKADAŞLAR BENDE PLASMA KONUSUNDA KARAR KILDIM EN SONUNDA
    PQ 3000 YADA 6000 ARASINDA KALDIM
    YALNIZ MEDİA MARKTA 50 PQ 6000 GÖRDÜM ALTYAZIDA PROBLEM VAR YADA TVNIN AYARLARINDA BIR PROBLEM VARDI
    BİLGİSİ OLAN BİR ARKADAS BİZİ AYDINLATABILIRMI
  • Arkadaşlar,dün akşam LG 42PX11 model 2004 yılında aldığım plazmam bozuldu.İlk sefer tamirci bana 500 lira masraf çıkarttığı için ve aynı problem oluştuğu için,maçların başlamasına da az bir süre kala ben sokaklara düştüm.Açık bir tek Teknosa vardı.Burada (Ordu) zaten pek bir seçenek te yok.Sürekli Lig tv modülü takılı D-smart izlediğimiz için ,mağazada da başka plazma olmadığı ve bir öncekinin görüntüsündan çok memnun kaldığım için LG 42PQ200R plazmaya terfi ettim.Akşam saati olduğu için kendim kurdum.O da ne,ne kadar uğraşsm da 2004 model tv. min yanına yaklaşamayan bir görüntü.Bu gün servis geldi,tabii onlar da benim yaptığımdan fazla bir şey bilmedikleri için aynen devam ve canım çok sıkkın.Servise eski tv. mi de verdim,yapılması için.Kullanan arkadaşlar bana ayarlarını verirlerse çok mutlu olacağım,yoksa yapıldıktan sonra eski plazmama devam edip, bunu da herhalde köye filan götürürüm.Anlayacağınız canım çok sıkıldı, inşallah hata bendedir de durum düzelir.

• quote:

Orjinalden alıntı: gulcinay

Arkadaşlar,dün akşam LG 42PX11 model 2004 yılında aldığım plazmam bozuldu.İlk sefer tamirci bana 500 lira masraf çıkarttığı için ve aynı problem oluştuğu için,maçların başlamasına da az bir süre kala ben sokaklara düştüm.Açık bir tek Teknosa vardı.Burada (Ordu) zaten pek bir seçenek te yok.Sürekli Lig tv modülü takılı D-smart izlediğimiz için ,mağazada da başka plazma olmadığı ve bir öncekinin görüntüsündan çok memnun kaldığım için LG 42PQ200R plazmaya terfi ettim.Akşam saati olduğu için kendim kurdum.O da ne,ne kadar uğraşsm da 2004 model tv. min yanına yaklaşamayan bir görüntü.Bu gün servis geldi,tabii onlar da benim yaptığımdan fazla bir şey bilmedikleri için aynen devam ve canım çok sıkkın.Servise eski tv. mi de verdim,yapılması için.Kullanan arkadaşlar bana ayarlarını verirlerse çok mutlu olacağım,yoksa yapıldıktan sonra eski plazmama devam edip, bunu da herhalde köye filan götürürüm.Anlayacağınız canım çok sıkıldı, inşallah hata bendedir de durum düzelir.

şuan elinizdeki pq200 sd bir kac foto ekleyebilirmisiniz.cok merak ettim.
    px11den daha kötü bir görüntü vermesi cok garip
    belkide panelde bir sorun vardır.

• bacteri almış olduğun cihazda karasal yayın ve usb girişi varmıdır ??? acil bilgi verirsen çok sevinirim bende bugün PQ200 R VE PQ6000 serilerinden birini alıcam vereceğin bilgiler benim için çok önemli ve bu bilgiler doğrultusunda seçimimi yapacağım..

Orjinalden alıntı: elmasfanclub

bacteri almış olduğun cihazda karasal yayın ve usb girişi varmıdır ??? acil bilgi verirsen çok sevinirim bende bugün PQ200 R VE PQ6000 serilerinden birini alıcam vereceğin bilgiler benim için çok önemli ve bu bilgiler doğrultusunda seçimimi yapacağım..

200r de karasal yayın mevcut degildir.
    ayrıca nereden alacaksın
    şuan teknosa haricinde hiç bi yerde 200r yokturdur.
  • Bugün bir evkur bayisinde 200r gördüm. Yanında Samsungun 50" lik bir plazması vardı. İkisinde de hd Eurosportta bir tenis maçı yayındaydı ve Samsung LG'nin yanında gerçekten rezaletti. Bir kaç yerde daha 200R görmüştüm. Hakikaten çok güzel plazma. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaZZaM -- 29 Mayıs 2009; 0:03:26 >
  • arkadaşlar dün 50PQ200R modelini darty mağazasından personel indirimli özel bir fiyata aldım.ellerindeki son üründü.cumartesi günü kurulumu yapılacak.almadan önce lg türkiyeyi aradım karasal yayın bağlantısı olduğu ve PQ6000 serisi ile usb ve tasarım dışında hiç bir fark olmadığını söylediler.bende bunun üzerine kararımı vererek ürünü almış oldum.
  • gayet güzel bi tv.yav bu istanbulbilişim ne acyip biyer adamların elinde 10 farklı tv sordum hiçbiri yok.yok gelicekmişte yok gelmicekmiş şu modeller va falan filan güvenim kalmadı başka biyerden 100 lira daha fazlasını verip alıcam bu tv.yi
  • Haklısınız gerçekten çok acayip bi yer İ.B ben de toshiba lcd alacaktım bir model sordum yok dediler yine toshibanın başka bir modelini daha sordum ona da yok dediler ben de toshibanın hangi modelleri var sorusuna da toshibananın hiç bir modeli olmadıgı ve şu an ellerinde olan lg bir modelini önerdiler ya çok komik gerçekten toshibanın tam 72 modeli gözüküyordu oysa. Bu İ.B yaptıgı satış stratejisi adamlar bizi arasın kandıra bilirsek kandırıp elimizdeki modeli satalım Bu olsa olsa zaten güzelim memleketim de olur

aynı yerde pq6000 2099 ytl ( tek çekim değerler bunlar)

şimdi bilen bir arkadaş; bu ikisi aasında

tasarım, divx,usb,ve hoparlör sayısı haricinde zerre kadar bir fark yok bildiğim kadarı ile?

yanlışmıyım?

üstelik teknosa.comdan alırsanız pq200 e 100, pq6000 e 200 ytl hediye çeki veriyorlar.

arada zaten 400 ytl var, 100 ytl de hediye çeki 500 ytl eder.

bu paraya üstüne biraz daha ekleyip hem süper divx gösterebilen hdmi hemde ses sistemi olan bir set alınabilir kanısındayım?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110100256&CS_Category=_SBFAD_94_2&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_LI94

mesela bu? bunu alınca bi 50 ytl daha hediye çeki veriyor onunladar altın uçlu skart vb gibi şeyler alınabilir.

pq6000 alacağınıza pq200r artı sony marka bir ses sistemi?

boşu boşuna pq6000 e 400 ytl daha vermeye bence gerek yok.

aradaki farka bu dediklerimin yarısından çoğu karşılanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Mayıs 2009; 22:01:56 >

• Kimse kesin bir karşılaştırma yapmadı
    ama benim kesin olarak bildiklerim,
    pq200de olmayanlar:
    divx mp3 jpeg oynatmıyor
    ses kalitesi farklı
    önde cam yok
    dvb-c yok karasal digital tuner
    görüntü modlarında pulldown diye bir özellik yok.(ne işe yarıyor halen bilmiyorum)
    optic Çıkış yok

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myazgan -- 31 Mayıs 2009; 21:29:09 >
  • Bugün Ankara Darty'de Pq200 ve pq6000'i inceledim. Uzatmadna hemen sadede geleyim. Bu iki plazma arasında bir yansıma farkı var. pq200'ün yansıtması daha fazla. 2 ürün de yan yana duruyordu. 2sine de 45derecelik açıyla baktığımda yan mağazanın işıkları pq200de çok daha parlaktı. pq6000de ise yansıyan ışıklar LCDye yakın bir matlıktaydı. LG bayisinde pq3000 ve pq6000de ortam ışığını algılayan sensörler olduğundan bahsetmişti. Belki de pq200de bunlar yoktur bilemiyorum. Ama benim gözümle gördüğüm kadarıyla pq200 ve pq6000 arasında bariz bir yansıtma farkı var. pq6000 bu açıdan daha başarılı.
  • pq200r lg mağazalarında kampayada idi ve nakit 1550 tl 42pq00r
  • tv cumartesi günü kuruldu.PQ200R modelini herkese tavsiye ederim.dijitürkün standart cihazını kulanmama rağmen sd yayınlar çok başarılı dvd filmler çok başarılı laptoptan hdmı çıkış ile film izledim mükemmel diyebilirim.alt yazı sorunu kesinlikle yok.renkler ve parlaklık oldukça doygun abartı ve suluboya tarzında değil gayet doğal.ses kalitesi çok çok iyi kumandası oldukça kullanışlı kanal logolarında iz kalma sorunu kesinlikle yok.cihazın görünümü gayet şık.fiyat performans olarak söylenecek söz yok verilen parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor.eve gelipte tv yi görenlerin hepsi görüntüyü çok beğendiler.öyleki eski 70 ekran crt tv den çok daha iyi görüntüler aldık.ben 50' büyük olduğundan görüntü dağılabilir diye düşünmüştüm ama kesinlikle öyle değil düşünen herkese bu ürünü tavsiye edebilirim.lcd tvlere fazladan para vereceğinize bu tv yi alın hem daha kaliteli görüntü alır hemde dev ekranın keyfini çıkarırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.