Şimdi Ara

LG 42PQ200R PLAZMA TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
8
Favori
125.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genel anlamda bir uyarıda bulunmak istiyorum.
    İncelediğiniz ürünlerin tam özelliklerini öğrenmek istiyorsanız lütfen markanın kendi sitesine bakınız. Malesef alış-veriş sitelerinde bu bilgiler çoğunlukla doğru olmuyor.

İsterseniz bu ürünün 1,000,000:1 olan contrast oranına değişik sitelerden bir bakın bakalım neler göreceksiniz :)

Kolay gelsin.

Not: Ben ürünü aldım (1696TL / 12 Ay taksitli fiyatı) fakat henüz kullanmadım. Kullanım sonrası yorumlarımı da eklerim

İzleme mesafem 2.80 metre olarak kullanıyorum.Hd dvdlerde mükemmel ötesi bir performans sergiliyor.Görüntü kalitesi son derece harika.Yansıma olayına gelirsek tvnin hemen sağ tarafında cam var.Bulutsuz havalarda sadece siyah yoğunluklu görüntü olursa yansımayı plazmanın görüntü kalitesini ve renklerin güzelliğini unutup yansımaya yoğunlaşırsan görebiliyorsun.Ben şimdiye kadar hiçbir şekilde yansıma olayına takılmadım.Ürünü gören arkadaşlarım da hayran kalmaktan başka bişey demediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacteri -- 18 Mayıs 2009; 17:48:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzdev

Tekrar Merhaba,
    İncelediğiniz ürünlerin tam özelliklerini öğrenmek istiyorsanız lütfen markanın kendi sitesine bakınız. Malesef alış-veriş sitelerinde bu bilgiler çoğunlukla doğru olmuyor.

İsterseniz bu ürünün 1,000,000:1 olan contrast oranına değişik sitelerden bir bakın bakalım neler göreceksiniz :)

Kolay gelsin.

Not: Ben ürünü aldım (1696TL / 12 Ay taksitli fiyatı) fakat henüz kullanmadım. Kullanım sonrası yorumlarımı da eklerim

Merhabalar ürünün contrast oranı 1.000.000:1 degil 2.000.000:1 bunu düzelteyim.Ürünün özellikleri daha Lg sitesinde verilmiyor.Ben kendi üzerinde olan stickerlardan yararlandım.
    Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bacteri

quote:

Tekrar Merhaba,

Kolay gelsin.

Merhabalar ürünün contrast oranı 1.000.000:1 degil 2.000.000:1 bunu düzelteyim.Ürünün özellikleri daha Lg sitesinde verilmiyor.Ben kendi üzerinde olan stickerlardan yararlandım.
    Kolay gelsin.

bacteri selam, malumunuz plazmamı aldım ama kurulumunu yaptırmama daha var o yüzden PC bağlantısı deneyemedim, hiç denediniz mi? performans nasıl netlik vs...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: myazgan

ayrıca pq3000 de hdmi vs svideo in var
    pq200 de yoktur.
    pq3000 de Tuner-Eingang IEC Buchse (1 Hybridtuner) var iken
    pq200 de Tuner-Eingang IEC Buchse (1 analoger Kabeltuner var
    bu ikisi arasında ki farkıda bilmiyorum

PQ200R hdmi mevcut-svideo mevcut-normal anten girişi mevcut-usb griş mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myazgan -- 19 Mayıs 2009; 22:06:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker26

quote:

quote:

Tekrar Merhaba,

Kolay gelsin.

Kolay gelsin.

bacteri selam, malumunuz plazmamı aldım ama kurulumunu yaptırmama daha var o yüzden PC bağlantısı deneyemedim, hiç denediniz mi? performans nasıl netlik vs...

Merhabalar Tv tam anlamıyla inceleme şansım olmadı fakat içerisindeki menülerde Sinema-Oyun-Müzik-Canlı-Standart diye adlandırılan bölümler mevcut Zaten 600 hz yardımcı özelliği filmlerde gerçekten kendini belli ediyor.Bu arada oyun Özellikli ayarları seçersen tv renk ve ses özelliklerini ona göre ayarlıyor.Yani gözle görülür bir fark oluyor.İşlerimden dolayı resimli inceleme hazırlayamadım fakat yakında aklında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olacak bir inceleme burada olacak...

• bacteri, inceleme sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Orjinalden alıntı: ilker26

bacteri, inceleme sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Birkaç güne kadar tam anlamıyla hazır olacak teknik ayarlarına çalışıyorum.Sonuç olarak en iyi şekilde yapılması gerekiyorum.

kolay gelsin
    sız neyı tavsıye edersınız

Orjinalden alıntı: arkin11

arkadaşlar bende tv alıcam sadece tv seyretmek için oyun fılan yok sadece digiturk herkes bı şi dıo
    kımı lcd kımı plasma her ıkısıde mantıklı bu cıhaz panasonıcın 100 bın saatlık cıhazı ve 42lh 4000 arasında kaldım bırde bu cıhazın saat omru ne kadar
    sız neyı tavsıye edersınız

arkın11 şimdi ilk önce ne alacağına karar ver.42 ve üzeri düşünüyorsan plazma senin isteklerini karşıyacaktır.Saat ömrüne kafayı takma aldığın ürünü rahatlıkla kullanabilirsin.Asıl konu teknis servis ve garanti kapsamı olmalıdır.
    Kolay Gelsin...
    saygılar

Orjinalden alıntı: diskriminant

dün plazmam kuruldu.muhteşem görüntü bana göre.çok kalitesiz bir receiver ve kablo ile görüntü çok hoşuma gitti.lcd lerdeki bulanıklık yok hareketli görüntülerde.
    size sormak istediğim ilk günlerde dikkat etmem gereken bir kullanım özelliği varmı?
    saygılar

Plazma ekranlarda ilk 100 saat dikkat edilmesi gereken özelliklerin başında Burn-in olayı vardır.Fakat bu da yeni nesil plazmalarda görülmemektedir.Asıl dikkat edilmesi gereken konu ise aynı kanalda 10 saatten fazla kalınmamalıdır.(Günümüzde bu kadar fazla kanal varken bu imkansız gibi ama yine de uyaralım)Buradaki Amaç kanal logolarının ekranda (bazen) kısa sürelide olsa sörünmesidir.

Plazmanızın ayarlarını şu şekilde belirli bir süre ( ilk 50 saat gibi ) kullanırsanız ilerisi için daha faydalı olacaktır.

Kontrast 40-Parlaklık 45-Renk 65-Keskinlik 35-Format 16:9

Bu ayarları tv konumuna ve ışık kalitesine göre kendinizde ayarlayabilirsiniz.Önemli olan biraz düşük ayarlarda izlemek.

Kolay Gelsin...

• Plazma kutusu içerisinden çıkan temizleme bezi ile günde 1-2 defa ekranı silmeyide unutmayalım.Gerçekten faydasını göreceksiniz...
  • bu televizyonu bende teknosadan aldım. ürün çok ii. fakat burda çok az fiyata aldıklarını yazıyorlar. hatta bir arkadaş 1709 a teknosadan aldığını söylüyor. ee sonuçta fiyat türkiye genelindeki tüm teknosa mağazalarında aynı. nasıl oluyorda aynı zamanda alınan iki ürün farklı fiyatlarda oluyor. ben 1.899 a 8 ay taksitle aldım. peşin fiyatı 1.799 du. hatta teknosa online satışta yine bu fiyat çıkıyor.
    pq200 olayına gelince ürün kutusunda ve faturada pq200 fakat televizyonun üzerinde pq200r yazıyor. yani ürün aynı ürün.
  • tmm kendi sorumun cevabını kendim buldum. teknosa kartla tek çekim yepınca 1709 oluyor muş.

Çağrı Merkezi: 444 6 543

Kolay Gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: myazgan

ayrıca pq3000 de hdmi vs svideo in var
    pq200 de yoktur.
    pq3000 de Tuner-Eingang IEC Buchse (1 Hybridtuner) var iken
    pq200 de Tuner-Eingang IEC Buchse (1 analoger Kabeltuner var
    bu ikisi arasında ki farkıda bilmiyorum

PQ200R hdmi mevcut-svideo mevcut-normal anten girişi mevcut-usb griş mevcut

bacter, selam,
    USB girişi var demişsin doğru demişsin ama sadece servis kullanabilir diye biliyorum, hiç deneybilme fırsatın oldun mu?
    mp3 dinliyebiliyormusun ya da resimleri ekranda görebiliyo musun?
    bu arada detaylı incelemeni bekliyoruz.
    teşekürler.

• Ekran Görüntüleri:

LG 42PQ200R PLAZMA TV

LG 42PQ200R PLAZMA TV

LG 42PQ200R PLAZMA TV

•  LG 42PQ200R PLAZMA TV

LG 42PQ200R PLAZMA TV

Devamı Gelecek...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.