Şimdi Ara

LG 42PG6000 MI? PANASONIC 42PX80E Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

LG 42PG6000 PLAZMA TV FİYATI: PEŞİN 1,672YTL EVKUR MAĞAZASINDA

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
    PARLAKLIK: 1500 cd/m2 Parlaklık
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1024x768 Çözünürlük-HD READY-
    KONTRAST: 30.000:1 Kontrast

100 Hz Panel
    4 HDMI Giriş
    Frameless Design

PANASONIC VIERA TH-42PX80E PLAZMA TV BUNU DA istanbulbilişim'den almayı düşünüyorum

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
    PARLAKLIK: 1500 cd/m2 Parlaklık
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1024x768 Çözünürlük-HD READY-
    KONTRAST: 15.000:1 Kontrast

500.000:1 Dinamik Kontrast
    100 Hz Double Scan
    100.000 saat ömür Peşin Fiyat 879 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyat 1.898,01 YTL
    Kredi Kartı Tek Çekim Fiyatı 1.860,05 YTL
    Havale/EFT/Nakit İndirimli 1.822,09 YTL

sizce hangisini tercih edeyim?

• PANASONIC 42PX80E
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

PANASONIC 42PX80E

al benden de o kadar
  • tamam da neden panasonic? lg'nin kontrastı daha yüksek fiyatı daha uygun ve evkurdan alacağım. ben antalyadayım istanbulbilişim hakkında bikaç olumsuz duyumlar aldım ama antalyada servisi varmış panasonic'in.
  • canlı olarak çoğu plazmayı ve lcd'yi kıyaslama şansım oldu panasonic görüntülerde daha başarılı

özellikle insan vücutdunda mesela kollarda çatallanma olurken diğer markalarda panasonicte bu çok başarılıydı

görüntü kalitesi yani
  • arkadaşım git evkurdan paşa paşa al lg'yi. ben bugün son anda gördüm kampanyayı, havada kaptım inan. 42LG6000 tek kelimeyle harika bir tv. düşünme bile...

bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_27076350/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vpamir -- 9 Ekim 2008; 21:56:54 >
  • Panasonic 42PX80, hem yabancı inceleme sitelerinde, hem de kullanıcı yorumlarına göre gayet iyi bir plazmadır. Performansından pişman olmazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İst Bilişim'den hiçbirşey alma! İki kuruş ucuz diye ürünün garanti olayını riske atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 9 Ekim 2008; 22:17:48 >
  • LG güç tüketimi:
    Consumption (Max) 380W
    Consumption (Typical) 310W
    Stand-by (Cable card off) 0.8W

Panasonic güç tüketimi:
    Enerji Tüketimi (kayıta alınan) 255 W
    (Tahmini Gerçek Kullanıma Dayalı)** 215 Wh
    (Standby) 0.7 W

Sırf bu değerlerden dolayı bile Panasonic almak daha mantıklı.
  • ben antalyada oturuyorum istanbulbilişimin'in antalyada servisi varmış. neden böyle kötü bi görüş hakim anlamadım, tamam ellerinde olmayan ürünleri varmış gibi sitelerine koyuyorlar ama yakaladınmıda bayağı ucuza alıyorsun. ben almadan önce tel açıp stok konusunda bilgi alacağım
  • arkadaşlar ib ye güvenemediğim için tekofaks garantili 42px80 almayı düşünüyorum antalyada veya nette güvenilir biyer varmı bildiğiniz 12 taksitli fiyatı 2000 ytlyi geçmeyecek. fazla zamanım yok lütfen yardım
  • 37px80 de olur. yok mu bu konuda bilgisi olan . yardımcı olacak kimse yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 11 Ekim 2008; 9:41:17 >
  • Yakın zamana kadar sorsan hiç düşünme px80 ak derdim.
    Fakat arkadaş da var ve 4.-5. ziyaretimde Panasonic'in kullandığı çift cam yüzünden ekranda hep gölge olduğunu fark ettim.
    Yandan -önden nerden bakarsam bakayım görüntülerde hep gölge var.
    Çok rahatsız edici bir durum.
    Panasonic'in diğer plazmlarına da bu gözle bakacağım. Onlarda da var mı acaba.

Benim tavsiyem Ev-Kur'da LG çok iyi fiyata vermişler. LG-Türkiye garantili ise ben olsam onu alırım.
  • bugün ib den aldım 37px80e lg yi 37px80e çıplak gözle seyrettim, panasonic netlik konusunda fark attı bence. salı elime ulaşacak inşallah. izlenimlerimi yazacağım buraya.
    birde bunu sunny 11000 hd uydu cihazıyla bağlamayı düşünüyorum, henüz almadım sunny araştırma içerisindeyim siz ne dersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.