Şimdi Ara

lg 42pc51

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni aldım.fiat per.iyi bir plasma olmasına ragmen forumda hiç itibar yok.acaba 42pc1r stokları bitmedigi içinmi digicom forum seslendiricileri konuşmuyor

• neden cevap yok
  • next 2000xci baglı altın uçlu scart görüntü çok güsel en kıssa zamandada fotoları koyacam
    bursa vatan açılışa özel finans ile 5 taksit 2500 alındı.
  • Hayır 42PC51'in stoğu az kaldı, bende bu sektörde olduğum için biliyorum :)) Yeni parti ay sonu geliyormuş...
    İyi bir cihaz aldınız emin olun...
  • Belki Digicom hakkında forum kullanıcıları çok bilgilendirildiğinden olsa gerek....LG ye eskisi gibi rağbet yok..Uzun zamandır bu bölümü izlerim yaklaşık 4 aydır LG ile bi topic göremiyorum.Arada bi kaçgün hortlar o kadar.....

Rağbet olmadığı kendi kişisel görüşümdür.Ama biri Lg'nin 2007 satış rakamlarını geçtiğimiz senelerle karşılaştırmalı olarak sunarsa tüm forum daha kesin bilgilendirilmiş olur tabii.

İyi günlerde kullanman dileğiyle.
  • Forumlarda LG kullanan sayısı çok az.
    Aslına bakarsan zaten plazma kullananda az forumda. Plazmacılarsa c91-q91 tercih etti arkasından pv70
    Tabi forum başka, Türkiye genelinde satışlar başka. Herhalde açık ara vesteldir en çok LCD satışı yapan şirket ama forumda pek yer bulamaz.

Ben 50" PC51 kullanıyorum, digiturk dandik receiver - scart la bağlı olmasına rağmen görüntüden memnunum.
    pv70-q91 ile karşılaştırarak aldım. Bence ikisi kadar iyi bir ürün. 100 hz, 15000:1 kontrast ile fark yaratıyor
    Size de Hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 32MB25HM Monitör
    5 yıl önce açıldı
    Lg 49UB820V Ve Lg 47LB670V
    11 yıl önce açıldı
    LG 50UM7600 vs PHILIPS 50PUS7304
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün ,
    vatan dan %25 indirim 6 takside 42PC1RR aldık.
    yanında PC51 vardı,
    kıyasladım, pc51 daha iyi gibiydi ama tabiki her ikisinide eşit ayarları ile kıyaslamak doğru olur. Kasası daha şıktı.
    Ancak 2 tuner PIP ve 80GB kayıt olayı ağır bastı, RR aldık.
    aslında kayınperdere aldık, onda da KabloTV olunca 100hz farketmeyecekti.

PC51, 2224 ve 6 taksit, RR ise 2470 6 taksitti.
    1 günle biraz zarar etmişsin,

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbes -- 10 Eylül 2007; 23:24:23 >
  • pc51 agustosta alındı
  • 42pc 1rr harddisk gürültüsü ayrı kaynaktan pip çalışması
    fakat 100 hz deger 15000 kontrast chic panel kullanışlı kablo yerleşim birimleri
  • bende 42pc51 aldım gayet güzel makina aylardır kullanıyorum daha bi sorunu yok bişi çıkarsa burada yazarım ... bende alırken q91 le karşılaştırdım görüntüde çok bi fark yok kontrast oranı samsungun biraz daha yüksek ama lg deki kontras oranıda bana daha naturel geldi sonuçta bunun görüntüyü daha çok beğendim ...kırk saat uğraştım bide dükyanda ayar mayar :) ... bu tv 100hz ve full hd yayınları görüntülemesini sağlayan bir çip var içinde ama deneme fırsatım olmadı evde dandik kablo tv var dandik dememin sebebi bizdeki kablo haşat yinede görüntü çok iyi üstelik aldığım yerdeki kaynaktan çok daha iyi sonuç verdi evde ... zaten satan elemanda belirtmişti bunu ... bide ben alırken q91 le arasında 500 ytl kadar fiyat farkı vardı görüntü kalitesi ve özellikleri iyi olan yeni model bu televizyonu almak varken neden q91 e fazladan 500 kaat vereyim dedim kendi kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 12 Eylül 2007; 6:29:06 >

• 2-3 ay içinde yoğun bir şekilde forumlarda tartışılmaya başlanır pc51 serisi bence

Bu arada görüntü konusunda dedikleriniz doğru. Ben hem pv70 hem de samsungdan daha çok beğendim.
    Ve hatta pv70 almaya gitmişken dayanamadık bu ürünü aldık.
    Çok da memnunum...
  • bence su anda o fiyata alınabilecek en iyi plazma 42pc51
  • Ürün satılmaya başlanalı 2 ay oldu neredeyse , hala çıkmadığına göre umarım çıkmayacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

Bugün ,
    vatan dan %25 indirim 6 takside 42PC1RR aldık.
    yanında PC51 vardı,
    kıyasladım, pc51 daha iyi gibiydi ama tabiki her ikisinide eşit ayarları ile kıyaslamak doğru olur. Kasası daha şıktı.
    Ancak 2 tuner PIP ve 80GB kayıt olayı ağır bastı, RR aldık.
    aslında kayınperdere aldık, onda da KabloTV olunca 100hz farketmeyecekti.

PC51, 2224 ve 6 taksit, RR ise 2470 6 taksitti.
    1 günle biraz zarar etmişsin,

selamlar

42pc1rr güzel tv fakat Hd de harddisk işe yaramıyor .kayıt yapmıyor malesef.
  • satış iyiyken reklama gerek duyulmuyor mu yoksa 42pc1r serisi stokları halen tükenmedimi
  • 100 hz olayı nasıl kullanılır
  • Time Machine TV projesi kapsamında 42pc1rr serisi bitirilmeyecek ve satışı devam ettirilecek diye biliyorum ben...
    Ayrıca 100 Hz olayı panelde heran kullanılıyor zaten... PV70'te 50 ile 100 arası seçim yapılabiliyor ancak bu cihaz direkt 100 Hz olarak işlev görüyor...
  • cihaz görüntüsü itibariyle crt kadar olmasada fena degil ilk kullanım nasıl olmalılıydı bilen varmı acep
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.