Şimdi Ara

LG 42LX6500 HDMI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 YIL Önce Teknosa dan Lg 42lx6500 model bir tv aldım. Garantisi Ocak ayında bitti. D-Smart Goldmaster DTV 20000 HD ile kullanıyordum. 1 Haftadır HDMI ile bağlandığımda Sanki TV nin kumandasına basıyormuşum gibi TV den Menu ekranı açılıyor ve rastgele ayarlarını değiştiriyor. Scart ile bağlanırsam problem yok. Scart ile bağlandığımda HD kalitesinde yayın alamıyorum. Atlanta HD Box ile yine HDMI de sorun oluştu. Laptop ile bağlanırsam sorun yok. Servisi aradım garantisi bitmiş Cihazı bize getir bakalım dediler. Mesafe Uzak birde 5-10 gün TV siz kalmamak için Cihazı servise götürmedim. Scart ile idare ediyorum şimdilik. Arızanın TV den mi Yoksa Reciverden mi olduğunu da anlayamadım. Böyle bir problem yaşamış arkadaş yardımcı olurda sevineceğim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
    HDMI ile bağlandığımda TV deki menu ışıklarının tamamı aktif oluyor ve kumanda devre dışı kalıyor...

• Yokmu Cevap verecek bir usta veya LG yetkili servisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rg48 -- 23 Şubat 2013; 22:37:42 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rg48 -- 23 Şubat 2013; 10:38:19 >
  • Reciverin HD cözünürlüğünü 1080i den 720p ye düşürünce problem çözüldü. Kalite 1080 kadar olmasada scarta göre kat kat iyi... Kesin çözüm bilenlerden yardımlarınızı bekleriz....
  • Sorunu çözdünüz mü? Aynı televizyon bende de var ve bendekinde de aynı sorun var.
  • Yazılım güncelledim. Şu an problem yok...
  • nasıl güncellediniz? Ben internete bağlayıp yazılım güncelleme dediğimde "hiçbir güncelleme sürümü bulunamadı" diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb'den yazılım güncellemeyi buldum. sizin yazılımın versiyonu kaç? lg global sitesindeki v04.12.06 yazılımını anlatılan gibi usb'ye attım çalışmadı, lg Almanya sitesindeki v03.20.25 yazılımını usb'ye attı çalıştı, güncelleme yaptı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.