Şimdi Ara

Lg 42LM760S VS Samsung 40es7000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi günler,başlıkta olduğu gibi Lg 42lm760s ve Samsung 40es7000 arasında kaldım sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Benim için 3D nin ,derinliğin iyi olması ama aynı zamanda applerin zengin olması gerekli.İki televizyon arasında fiyat farkı hemen hemen aynı bundan dolayı fiyat önemli değil.Birisinin gözlüklerinin pasif birisinin aktif olmasıda kafamı karıştırıyor,pasiflerin her bir göze 540 p aktiflerin 1080p görüntü aktardığını okudum..Samsung'un el ve ses kontrol özelliği de kafamı karıştırıyor hani olsa iyi olur ama olmasada çok fark etmez.Lg'nin 3D sinin samsungun app inin iyi olduğu söyleniyor..Bu konuda tavsiyelerinizi alabilirmiyim

• takip
  • Benim tavsiyem LG olur. 3d çok daha iyi,2d olarak da aynılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben Lg lm760s tavsiye ederim.
    Uygun Fiyat + pilsiz ve ucuz gözlük + koruyucu panel (aileler için) + Magic kumanda mükemmel + yenileme hızı 800 + estetik çerçevesiz led + hd uygu alıcı dahili+ widi özelliği ve kablosuz ve kablolu internet bağlantısı samsung 8000 serisine göre daha kullanışlı ne demek istediğimi alayan anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder748

ben Lg lm760s tavsiye ederim.
    Uygun Fiyat + pilsiz ve ucuz gözlük + koruyucu panel (aileler için) + Magic kumanda mükemmel + yenileme hızı 800 + estetik çerçevesiz led + hd uygu alıcı dahili+ widi özelliği ve kablosuz ve kablolu internet bağlantısı samsung 8000 serisine göre daha kullanışlı ne demek istediğimi alayan anlar.

Aklımı çelende o özellikleri ,fakat forumda okuduklarıma gore lg smartta web browserda gezinirken bazı siteleri kaldıramıyor ve çöküyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thesimp

quote:

Aklımı çelende o özellikleri ,fakat forumda okuduklarıma gore lg smartta web browserda gezinirken bazı siteleri kaldıramıyor ve çöküyormuş..

Olabilir ama ben böyle bir olayla karşılaşmadım. Bu arada pc bağlarsan HDMI ile bunu halledebilirsin. Bu arada diğer tv lerde nasıl ki bu olay...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thesimp

quote:

Olabilir ama ben böyle bir olayla karşılaşmadım. Bu arada pc bağlarsan HDMI ile bunu halledebilirsin. Bu arada diğer tv lerde nasıl ki bu olay...

Samsung es7000 es8000 serisinde çökme olayı olmuyormus ve smartı daha gelişmiş,daha zenginmis lg ye göre.Örneğin youtube ye yazarsan samsung es7000 facebook ,twitter review karşına çıkacaktır bilgisayarla aynı gibi daha görsel ayrıca lg de dizimag dan video izlerken video nun bir kısmında çöküyor ve kapanıyormus.Samsung ta böyle bir sorun yok.Ama lg nin 3d si çok hoşuma gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    10 yıl önce açıldı
    Lg tv
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lg lm 760 aldım iade ettim. Sd yayınlarda hizli sahnelerde çok bariz karelenme yapıyor. web browser cok hantal hiç kullanmadım.

Samsung es8000 yada panasonic plazma arasında kaldım bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trendc

Lg lm 760 aldım iade ettim. Sd yayınlarda hizli sahnelerde çok bariz karelenme yapıyor. web browser cok hantal hiç kullanmadım.

Samsung es8000 yada panasonic plazma arasında kaldım bende...

Bende ilk es8000 bakıyordum ama arasında cok kucuk bır fark var.Es8000 Micro Dimming Ultimate Es7000 Micro Dimming,bu fark içinde 300-400 tl fark alıyorlar ayrıca gozle gorulemeyen bır ozellık onun ıcın es7000 e yoneldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.