Şimdi Ara

LG 42LM3400 106 Ekran 3D LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gün önce Bimex'den 1299TL/10 taksitle LG 42LM3400 106 Ekran 3D LED TV aldım. 4 Adet pasif gözlükte kutusundan çıktı. Bu televizyonu almadan önce LG 42LM640S 106 Ekran 3D LED TV yi düşünmüştüm. Ancak fiyatının bütçeyi zorlaması, Smart TV özelliği ve dahili uydu alıcısını kullanmayacağımdan ötürü LM3400 modelini tercih ettim. TV dün kuruldu ve performansı benin gibi standart bir kullanıcı için gayet iyi geldi. TV'de oyun oynamıyorum, HD uydu alıcımla yayınları izleyip arada da Harici HDD' de film izliyorum.
    LG 42LM3400 106 Ekran 3D LED TV' yi alan kullanan veya bu TV hakkında bilgisi olan arkadaşlarda görüşlerini almak isterim. Zira bu TV hakkında internette pek yorum bulamadım.

• hayırlı olsun,ürünün 3-5 fotosunu atarmısın düşünen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun
  • film izliyomusun,görüntü nasıl
  • Dün akşam USB aracılığı ile film izledim. Birçok video formatını destekliyor ancak nadiren de olsa tanımadığı ses codecleri oldu. (Bu konuda Samsung 40D5000 TVim çok daha başarılı) HD bir filmi 3D' den 3D' ye çevirme performansı bence iyi ama TV'nin 100Hz olduğunu da unutmamak lazım. Genel anlamda memnunum fiyat performans açısından parasını hakeden bir TV.
  • lg de dts ses formatı sorunu oluyomuş bazı modellerde senn lgde sorun oldumu dts'de mkv oynatıyomu,mp4,flv ?

tvyi alacağım gün harddiskime mp4,flv,mkv formatında 3-4 video atıcam mağazadaki lg-samsung modellerde denicem :)

senn samsung 100hz demi,smart tv varmı,bende 200hz alıcam zaten bütçem 1400 tl yeterli diyo 200hz herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

lg de dts ses formatı sorunu oluyomuş bazı modellerde senn lgde sorun oldumu dts'de mkv oynatıyomu,mp4,flv ?

tvyi alacağım gün harddiskime mp4,flv,mkv formatında 3-4 video atıcam mağazadaki lg-samsung modellerde denicem :)

senn samsung 100hz demi,smart tv varmı,bende 200hz alıcam zaten bütçem 1400 tl yeterli diyo 200hz herkes

Ses formatlarına çok dikkat etmedim ama MKV uzantısı olan 1080p ile 720p iki filimden ses almadım. Onun dışında avi,mpeg4,mkv gibi formatları oynatıyor. flv uzantısını denemedim. TV yi alırken mağazada denemek faydalı olacaktır. Benim TV 100hz ve Smart TV özelliği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 1 Kasım 2012; 12:00:02 >
  • hayırlı olsun tekrar dediğim gbi harddiske bir tane 3D 1080p mkv film,1 tane 1080p film birde mp4 formatında 1080p video atacam mağazadaki tvlerde denicem :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

hayırlı olsun tekrar dediğim gbi harddiske bir tane 3D 1080p mkv film,1 tane 1080p film birde mp4 formatında 1080p video atacam mağazadaki tvlerde denicem :)

Teşekkür ederim, iyi fikir
  • Hayırlı olsun abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Hayırlı olsun abi

Çok Teşekkür Ederim Serkan, Allah sizinle birliktede izlemek nasip etsin
  • O fiyatlara alınacak güzel bir ürün hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

O fiyatlara alınacak güzel bir ürün hayırlı olsun.

Teşekkür Ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Hayırlı olsun abi

Çok Teşekkür Ederim Serkan, Allah sizinle birliktede izlemek nasip etsin

Amin.
    İnşallah abi
  • arkadaşlar bende bu ürünü düşünüyorum lakin ps3 ile nasıl bir performans gösterdiğine dair bir yorum bulamadım. kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

arkadaşlar bende bu ürünü düşünüyorum lakin ps3 ile nasıl bir performans gösterdiğine dair bir yorum bulamadım. kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

ben xbox'ımı hdmi ile bağladım ve harika bir görüntüsü var. hiç düşünme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

quote:

arkadaşlar bende bu ürünü düşünüyorum lakin ps3 ile nasıl bir performans gösterdiğine dair bir yorum bulamadım. kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

o zaman şunu sorayım size, oyun oynarken lag diye tabir edilen bir sorunla karşılaştınız mı? eğer test edip ekran görüntülerini paylaşma imkanınız varsa görmek isterim zira fiyatı çok uygun bundan dolayı aklımda soru işaretleri var. bir üründe hd ready mi? kimi sitede full hd kimisindede hd ready yazıyoda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkerdi -- 22 Kasım 2012; 17:26:00 >

• quote:

quote:

quote:

o zaman şunu sorayım size, oyun oynarken lag diye tabir edilen bir sorunla karşılaştınız mı? eğer test edip ekran görüntülerini paylaşma imkanınız varsa görmek isterim zira fiyatı çok uygun bundan dolayı aklımda soru işaretleri var. bir üründe hd ready mi? kimi sitede full hd kimisindede hd ready yazıyoda.

oyunda televizyonla alakali herhangi bir takılma problemi yaşamadım. Tvbbildiğimkkadarıyla 100hz zaten. Full HDdiye bbiliyorum tv yi. Bu fiyata bu televizyonu kaçırmamak gerek. smart tv olsa ne olur olmasa ne olur. cok onemli bir şey değil. 3d görüntüs . ise gayet hoş ve güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hd ready olanları da var ama onlar 32 inç galiba.

• Hayırlı olsun ben de aynen senin gibi kriterlerim var ve bir türlü bulamadım inceleyim bende.Bu arada bu görüntü ve ses formatları desteklememesi usbden oynatımda geçerli oluyor galiba.Hdmi ile bağlantı yapıldığında sorun oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Hayırlı olsun ben de aynen senin gibi kriterlerim var ve bir türlü bulamadım inceleyim bende.Bu arada bu görüntü ve ses formatları desteklememesi usbden oynatımda geçerli oluyor galiba.Hdmi ile bağlantı yapıldığında sorun oluyor mu ?

Hdmi da sorun olmaz çünkü bilgisayar çözer sesi ve görüntüyü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.