Şimdi Ara

LG 42LH5000 - Resimli İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
36.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi bazılarınız kızacaksınız LG yeni seri hakkında konu var diye. Fakat orada tüm modeller olduğu için konular birbirine karışıyor.
    LH 5000 piyasaya biraz geç girdi yeni yeni yaygınlaşıyor. Hem yeni alacakların fazla dolaşmadan konuyu bulabilmeleri, almış olanlarında
    deneyim ve görüşlerini doğrudan paylaşabileceği bir konu olsun istedim.

42LH5000 kullanıcısı olarak LH5000 in özel bir konuyu hakettiğine inanıyorum.

Görüşmek üzere herkese hayırlı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 24 Eylül 2009; 17:48:11 >

• 42lh5000 alan herkeze hayırlı olsun cihaz GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI

cihazdan elde edmeyeceğin hiç birşey yok her konuda sahibini memnun bırkan ve keyif alamsını sağlayan bir cihazdır. almayı düşünen arkdaşlarda varsa eğer fazla kafalarını karıştırmadan alabilirler. şimdiden 42LH5000' leri hayırlı olsun diyim..
  • SD yayın görüntülerini bekliyoruz...
  • bizzat lg showrumunda gördüm ürünü ürün demo görüntülerde çok başarılı idi ama sd yayını beni tatmin etmedi benimki sadece 10-15 dk lık bir deneyim
  • SD yayın kalitesi sadece TV kalitesiyle elde edilemiyor. Goldmaster Uydu alıcı, Altın uçlu Scart Kablo ve 42LH5000 üçlüsünden gayet iyi kalitede SD yayın izliyorum. (İzlenen kanalın sinyal kalitesininde çok kötü olmaması lazım)
    Eğer yeni uydu alıcısı almayı düşünen varsa Seoul Hiremco X3'ü öneririm. HDMI çıkışlı bir cihaz ve Altın uçlu HDMI kablo ile bağlantı yapıldığında çok iyi sonuç veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 24 Şubat 2010; 20:54:39 >
  • Dün bende MediaMarkt'ta inceleme fırsatı buldum. Eurosport HD kanalı varken, 200 Hz açık ve kapalı olarak demo yapmışlardı ama ben hiç fark göremedim nedense
  • 200 hz. ile 100 hz. arasındaki farkı bir magazaya gidip hemen karşılaştırma yaparak göremezsiniz. Böyle bir mantık kuran arkadaşlarımız televizyon alırken muhakka bir Tv bilgisi olan arkadaşlarına danışsınlar. --------

200 Hz. ve 2 Ms. gibi özellikleri daha çok pc bağlantısı ve ps3 gibi donanımları kullanırken görebilisiniz. Birde bu özelligi fark edebilmeniz için bu cihazları kullanmanız gerekir.

Örnek verecek olursak ,, Arkadaşım Flat Tv kullanıyor . Bir mağazaya gidip 100 Hz. ile 200 Hz. arasındaki farkı görmek istiyor...

Bu böyle olmaz arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )
    16 yıl önce açıldı
    LG HB1100RE İncelemesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 32LH5000 var. Tek memnun olmadığım konu USB'den film izlerken frame atlamaları yapması ve hızlı geçişler.
    Trumotion 100 HZ özelliği ise tam bir rezalet. Açtığımda film zevkin içine ediyor. İnanılmaz derecede frame atlamaları ve hızlandırmalar yapıyor. Bi yararını göremedim. Xbox'ta biraz karanlık gösteriyor.
  • merhaba arkadaşlar 1 hafta önce mavi bil.LG 42LH5000 aldım.2400 tl.peşin sd yayınlarda şu anda eski receiver ve SCART kablo gayet iyi fakat türksatta o kadar kalitesi düşük kanal varki. örnek ATV iyi ama ATV AVRUPA bayağı bozuk. crt tipli yani eski televizyonda bile bozuk gösteriyor.aldığım yerde WESTERN DIGITAL 1TB Elements harici diskle MKV formatı ile flim seyrettim.evde olmadığı için henüz seyretmedim.buğün laptoptan VGA çıkışını deniyorum.
  • gayet iyi görünüyor bende panasonic 42s10 aldım umarım pişman olmam arada kalmıştım çünkü
  • SD yayın resimleri (Sony Ericsson W810i ile çekildi)

• Resimler part 2

• Resimler part 3

• Resimleri enerji tasarruf modu açık (minimum) halde çektim o yüzden hafif bir matlık olabilir.
    aşağıdaki ayarlarla tasarruf modu orta olarakta biraz mat olarak seyredilebiliyor.
    Minimumda %27, Orta da %50 civarı tasarruf yapıyor. Tasarruf modunun otomatik yapılmasını önermem çünkü
    öyle olunca %75 tasarruf yapıyor ve görüntü çok matlaşıyor.

• eminim gerçek görüntü bu resimlerden daha iyidir,çünkü 2mp lik cep telefonu ile bir miktar iyi resim çekilebilir.
  • hocam senin resimlerde sd yayın benimkinden daha kaliteli duruyor ayarlardan veya başka yerden ekstra ne yaptın acaba...
  • Benim sd ler böyle sanki mat gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mta_ -- 30 Haziran 2009; 18:56:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _mta_

hocam senin resimlerde sd yayın benimkinden daha kaliteli duruyor ayarlardan veya başka yerden ekstra ne yaptın acaba...

Ayarların resimlerini SD yayın resimlerinin sonuna eklemiştim.
    Bende Golmaster Uydu alıcı ve Altın uçlu scart kablo ile bağlantı var. Bundan kaynaklanan küçük bir fark olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 4 Temmuz 2009; 20:25:30 >
  • Yok hocam 42inçlik 5000
    Bide ben gelişmiş kontrol kısmından göz koruması gerçek sinema ,200hz gibi ayarlarla oynayamıyorum donuk gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mta_ -- 30 Haziran 2009; 19:15:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _mta_

hocam ben gelişmiş kontrol kısmından göz koruması gerçek sinema ,200hz gibi ayarlarla oynayamıyorum donuk gözüküyor

Resimler parlak fakat kalite düşük görünüyor.
    Uydu cihazı, bağlantı kablosu nedir?
    Birde hangi platformu kullanıyorsun (Dijitürk yayın kalitesi düşük deniyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 4 Temmuz 2009; 20:49:55 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.