Şimdi Ara

LG 42LB670V Hasarlı Çıktı Dijitall.com İade Almıyor!!!!!!!! Lütfen Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Yaşadığım bir sorun hakkında sizlerden destek beklemekteyim. Gittigidiyor üzerinden dijitall_plus rumuzlu satıcıdan LG 42LB670V marka televizyonu aldım. Televizyonun kutusu hava baloncuklu naylona sarılmış şekilde kargodan tarafıma teslim edildi. Teslim sırasında ürünün sağına soluna bakarken kargocu üründe hasar olamayacağını çünkü sarılı naylonun hasarsız olduğunu. Ben de ürünü kabul ettim. Zaten ürün servis olmadan açıldığında garanti dışı kalacağından kutusunu açıp kontrol etme şansım olmayacaktı. 2 gün sonra servis eve geldi. Öncelikle duvara monte istediğimden duvar aparatını taktılar. Sonra televizyonu açıp kutusundan çıkararak duvara astılar. İşte o noktada televizyonun sağ alt köşesinde kırık farkettim. Bunun üzerine servis televizyonu açtı ve hasarın daha da büyük olduğu anlaşıldı. Servis televizyonun kutusuna baktı ve orada hafif ezilme olduğunu söyledi ve zabıt tutarak evden ayrıldı. Konuyu çok uzatmadan özetlemek gerekirse, ilk olarak kargo gelip zabıt tutmak istemedi, sonra lg servisi değişim onayı vermedi, sonrasında ise aldığım yer biz size sağlam teslim ettik gerekçesiyle değişim ya da iade yoluna gitmiyor. Satıcı firmayı da buradan verebilirim. Gelen dijitall.com yazan merkezi İzmir'de olan bir firma. Firma ile olan görüşme yazışmalarımızı buraya yazarak konuyu uzatmayacağım. Çünkü hem trajikomik hem de çok uzun bir konu. Şu anda kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum ve haliyle de işin peşini bırakmaya niyetim yok. Konuyu ilk olarak nereye götürmeliyim Tüketici Heyetine mi yoksa tüketici mahkemesine mi? Sizlerden ricam tecrübesi olan ya da fikri olan arkadaşlar süreç ve nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olursa sevinirim.







  • santhora kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun, son durum nedir ? Bu satıcıdan 55" Samsung alma ihtimalimiz var.
  • GG'den onay vermeseydiniz keşke
  • Bende GG dan 30 Nisan indirimlerinden faydalanarak 47lb670 aldim. 3 gün önce Tv geldi, fakat lg servis yogun oldugu icin bu aksam kurulum yapilacak. Onayı durdurdum. Sorunsuz bir kurulumdan sonra onay vereceğim.. Bu şekilde daha mantikliydi.olmasi gereken de budur.. Dikkatli olmak lazim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle digitall.com pişkin bir şekilde beni mahkemeye verin dedi. Ben de önce tüketici heyetine başvurdum. Sonuca göre işi mahkemeye bile taşımaya hazırım. Adamlar biz televizyonu Bimeks'ten aldık, onlar bizden geri iade almaz diyolar. Beni Bimeks ilgilendirmez, benim muhatabım sensin, parayı sana ödedim diyorum ama nafile. Extralarge rumuzlu arkadaş sakın buradan tv falan almayın yanarsınız. LG'ye telefon açtım olayı onlara anlattım. Telefondaki bayan bana böyle yerlerden almasaydınız keşke, Teknosa, Mediamark gibi yerlerden alsaydınız eğer bu sorunu yaşamazdınız, birebir değiştirirlerdi dedi. Hatta tüketici kanununa göre olması gerekenin bu olduğunu belirtti. Yani LG merkezi bile tavsiye etmiyor. Son olarak arkadaşlar benn zaten gittigidiyor'a ödeme onayı vermedim. Hatta yazdım siteye sorunum çözülmeden parayı aktarırsanız işin muhattaplarından biri olarak sizi de şikayet ederim dedim. Ama nafile. Dijitall.com tv'yi iade almadı. Gittigidiyor'da onay vermeme rağmen bana tanıdığı iade süresi dolduğu için parayı izinsiz otomatik olarak karşıya gönderdi. Yani benim elimde hasarlı ürün olduğunu bile bile ve satıcının ürünü iade almadığını bile bile gönderdi parayı karşı tarafa.




  • santhora kullanıcısına yanıt
    Demek ki gittigidiyora da pek güvenmemek lazım. Şikayetvara yazın bence gittigidiyorun bu durumunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak etme vatan teknosa gibi yerlerden tv alıp bir sürü sorun yüzünden ger vermekle uğraşan insanlar var, mecbur tüketici mahkemesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.