Şimdi Ara

LG 42LB670 inceleme ve ilk kez smart tv alacaklar için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
3
Favori
19.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende 47lb670v var.Herşey iyi güzelde maçlarda hareketli görüntüde çimler bulanıyor yosuna dönüşüyor.expert 1 modunu kullanınca biraz iyileşiyor fakat çok mat bir görüntü oluyor.Teledünya hd kullanıyorum ama maç izlemek zevk vermiyor,izleyemiyorum.

    Sizde durum nedir?Kullandığınız bir ayar var mıdır deniyelim.

    Sadece futbol maçları için merak ediyorum Plazma almayarak hata mı ettik?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdal21 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben dünya kupası varken 42lb670 aldım hd olarak trt'den izledim çok zevkliydi. Şuan yine hd olarak spor kanalarında maçlar çok iyi. Hatta bazen hayran hayran bakıyorum abartısız. Tabi ki bu hd yayınlarda. Sırf bu yüzden dsmart hd aldım belgesel ve hd maç izlemek için. Diyeceğim o ki ilk önce standart mı hd yayın mı izliyorsun? Teledünya HD diye belirtmişsin ama ntv spor hd de veya trthd de aynı sorunu yaşıyor musun tekrar bir kontrol et. Ben kurulduğu gibi kullanıyorum herhangi özel bir ayar değişikliği yapmadım. Ayrıca HD yayınlarda bile hareket eden nesneler illa ki ölçüsü az veya çok değişmekle birlikte bulanıklaşır, Önünden hızlı geçen bir araba gibi düşün. Kamera ve görüntü hızla bir tarafa kayarken çimlerin ayrı ayrı gözükmesini bekleyemezsin mesala. Ama senin dediğin gibi yoğun bir bulanıklaşmaya hiç şahit olmadım. Özellikle izlenmeyecek kadar mümkün değil. En son olarak da torrentten hd bir maç indirip aynı şeyin olup olmadığını deneyebilirsin.




  • turker03 kullanıcısına yanıt
    Panelin backlıght durumu nedir ? yani siyahlar nasıl karanlık ortamda ışık sızması varmı ? mesela karanlık bir filmde sahnelerin grileşmesi gibi kolay gelsin
  • turker03 kullanıcısına yanıt
    Hd yayın maçlarda da durum öyle.filmlerde hareketli görüntülerde sorun yok.Sadece futbol maçlarında hareketli görüntüde çimler bulanıklaşıyor.Tabi bende maçı bırakıp çimlere bakıyorum sürekli .Ayarları sıfırlayıp öyle bakarım bir ara.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık sızması sorunu soran arkadaşlar oldu fakat belirttiğim gibi böyle bir sorun yok. Panelden çok memnunum.
  • Arkadaşlarlar Herkese Merhaba,

    Online film izleme sitelerindeki tüm filmleri açıyor gayette başarılı fakat tam ekran yapmıyor,film üzerindeki tam ekran bölümü çalışmıyor,
    konuyla ilgili bilgisi olan veya çözüm bulan var mı ??

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gbicer

    Arkadaşlarlar Herkese Merhaba,

    Online film izleme sitelerindeki tüm filmleri açıyor gayette başarılı fakat tam ekran yapmıyor,film üzerindeki tam ekran bölümü çalışmıyor,
    konuyla ilgili bilgisi olan veya çözüm bulan var mı ??

    Teşekkürler

    LG'ye bu konuda mail atmıştım, sitelerin html5 desteği olmadığı için olabileceğini ima ettiler, çünkü tv tarayıcısı html5 destekli. Mesela Donanımhaber videoları sorunsuz tam ekran oluyor hiç bir sorun yok. Dizi film sitelerinde bazı siteler oluyor bazıları olmuyor, muhtemelen flash desteğinin eksikliğinden olabilir. Şu ana kadar ise bir çözüm bulamadım. Ama çok sık günceleme geliyor ve hatalar düzeltiliyor. Bu konuda da umarım bir düzeltmeye giderler. LG destek mail atarsanız farkındalıkları artar.




  • Guncelleme sonrası sorun su an ıcın duzelmıs gıbı gozukuyor :)
    fakat sımdıde bellı bır sure sonra 20-25 dakıka sonra sayfadan atma soz konusu bu konu hakkında bılgısı olan var mı,
  • Ürünü ekran büyümeme sıkıntısı ve filmden atıp tv ye dönme sıkıntılarından dolayı erteledik arkadaşlar.Bu sorunlar devam ediyormu veya bir şekilde yapabilen oldumu ?
  • az önce denedim beyler, 720p izle sitesindeki filmlerde tam ekran olurken bir başka sitedeki filmde olmuyor, yani bazılarında oluyor bazılarında olmuyor, güncelemeler devam ettikçe düzelecek diye umuyorum.(ki bence bu şekilde film izlemek hiç verimli değil) Ekrandan atma sorununu daha önce hiç yaşamadım güç tasarrufu ve benzeri ayarları bir kontrol edin derim.
  • turker03 kullanıcısına yanıt
    Standart kanallar sd yayın verirken bu özelliklere sahip tv leri alma amacı zaten ya hd kanallara sahip olmak yada film vs izlemek. Aynı hatayı herkes almakta ve dediğin gibi keyif verici bir durum degil, filmi istediğin gibi izleyemedikten sonra ne anlamı kalır ki. Tarayıcının flash desteği olmaması bu durumu yaratıyormuş.Güncelleme ile düzelir mi bilemiyorum açıkçası.
  • Wasp` kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten incelemenin giriş kısmında ilk olarak bunu belirttim zaten, bu yanlış bir düşünce full hd tv alınca yayınlarınız hd olmayacak hatta 4k tv alsanız bile hiç bir önümi yok çünkü Türkiyede 4k yayın yok mesela. O yüzden böyle beklentilere girmemek gerek. İnternetten bir şey izlemek hele full hd maalesef gerek internet altyapısı gerek de tüm tvlerdeki mevcut teknoloji yüzünden verimli değil. Çünkü bu televizyonlar internetten film izlensin diye yapılmamış. Youtube da filan dizi müzik çok verimli ancak bunu tarayıcı üzerinden birde flash tabanlı bir sayfada yapmaya çalışınca sorun oluyor.(Daha önce belirttiğim gibi bazı dizi ve film sitelerinde sorun yok) Webos bu senenin başında çıktı, kısa vadede olmasa bile orta vadede hali hazırda iyi olan tarayıcısı daha iyi olacaktır. Zaten şu an webostan hızlı ve verimli bir smart tv sistemi yok. Başta belirttiğim olayı bu sebeple mutlaka tv alacak arkadaşlara eşimize dostlarımıza hatırlatalım




  • turker03 kullanıcısına yanıt
    Üründe zaten onun dışında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Yazımda da sd yayınların olduğunu belirtmiştim, sizde katılmışsınız zaten fhd ve 4k bize yaramıyor diyerek.Henüz karar kılamadık ama ürünü aldığım zaman ek bir digitürk veya dsmart paketi almayıda düşünmüyorum yani bir iki tane hd yayın olacak.O yüzden amacımız fhd kanal izlemek değilde film yoğunluklu kullanmak.İşletim sistemi hızı gerçekten güzel, diğer markaların ürünleri bu özellikleri yakaladıkça fiyat artırıyor, LG ise daha uygun fiyat gösterdiği için talep yogunluğunu yakalamış bulunmakta.Forumu ara ara takip ediyorum gelen güncellemelerden haberdar ederseniz sevinirim.İyi günler.
  • arşkadaşlar bende teknosadan LG 42LB670V DVB-S2/T2/C 3D FHD SMART LED LCD TV almayı düşünüyorum ses çıkışı nasıl peki subwofer var merak ediyorum
  • arkadaşlar bu tv'de PC VGA girişi yok ve bence büyük eksiklik, digitürk playden maçları laptopla izliyorum kablolu olarak tv'ye bi türlü görüntüyü aktaramadım, rgb aparatı ile rgb kablosuyla bağladım ama tvde çözünürlük çok kötü ve siyah beyaz çıkıyor. nası yapacağım konusunda yarıdmcı olurmusunuz ? tşk.
  • Arkadaşlar, uzun süre internet kullanımında sorun çıkıyor mu?
  • adil_57 kullanıcısına yanıt
    Dostum ses kalitesinin çok iyi olduğunu söyleyebilirim, ses çıkış gücüde iyi düzeyde fakat ayrı bir sound bar ile tabiki daha etkili olur.(Benim komşular sağır filan diyorsanız) Ama hali hazırda gayet yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeJa Vu

    arkadaşlar bu tv'de PC VGA girişi yok ve bence büyük eksiklik, digitürk playden maçları laptopla izliyorum kablolu olarak tv'ye bi türlü görüntüyü aktaramadım, rgb aparatı ile rgb kablosuyla bağladım ama tvde çözünürlük çok kötü ve siyah beyaz çıkıyor. nası yapacağım konusunda yarıdmcı olurmusunuz ? tşk.

    :D VGA girişi smart tvlerde hiç duymadım, asılana bakarsan normal tvlerde de görmedim. Benim bildiğim pcden görüntü aktarımı için yukarıda incelemede bahsettiğim özellikler pcde yok ise HDMI kablo ile tvye bağlanmak gerek. Bir de öyle deneyiver dostum.

    Düzeltme: VGA giriş bazı lcd modellerde yaygın olmamakla birlikte varmış ancak söyle bir durum var ki; vga ile bağlanılsa bile sadece görüntü taşıyıp ses taşımadığı için tvden ses alınamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 20 Eylül 2014; 0:38:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exper26

    Arkadaşlar, uzun süre internet kullanımında sorun çıkıyor mu?

    Kullandığım zaman içerisinde web tarayıcı üzerinden [size=3]bazı film izleme sitelerindeki tam ekran ve yetersiz bellek uyarısı dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım, henüz bu şekil bir şikayet de duymadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 20 Eylül 2014; 0:45:45 >
  • Arkadaşlar merhaba. Lb670 serisi Lg'nin üst segment tvlerindendir. Özellikle webos işletim sistemi tv de çığır açmış diyebileceğim kadar iyi ve hızlı. Android gibi çalışan bir sistem düşünün. Tvnin bilgisayara en yakın halini yapmış Lg. Bu sistem sayesinde Lg storeden ücretsiz 3d içerikleri izleyebilir tv nize oyun indirebilir ve bence en önemlisi browserden çok hızlı sayfa açabilirsiniz. İşletim sistemi sürekli güncellenmekte ve yeni özellikler eklenmektedir. Bu sistemi klasik smart tvnin bir üst segmenti olarak düşünebiliriz. Ayrıca menu çok kolay ve anlaşılır olmuş. Tv de dikkatimi çeken bir diğer özellik güçlendirilmiş 2.1 kanallı ses çıkışı. Filmler ve maçlarda keyif veriyor (tabiki soundbarın tadını vermeyecektir). Magic motion dediğimiz akıllı kumanda ve normal kumanda olmak üzere iki kumandası mevcuttur. Akıllı kumanda özellikle net kullanımını kolaylaştırmakta ve çok daha keyifli hale getirmektedir. Gözlükler pilsiz ve şarjsızdır açı kaybı yaşatmaz. Gözlükler hem fiyat hem performans olarak başarılı. İps dediğimiz ekran teknolojisi sayesinde hem gerçekçi renklere hem de dayanıklı panele sahip olmakla beraber neredeyse 175 derece açıyla bile rahat izlenebilmekte. Tv ve soundbar düşünen arkadaşlar Lg ve diğer markalar için soru ve sorunlarınız için pm atabilirsiniz. Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respect09 -- 20 Eylül 2014; 1:01:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.