Şimdi Ara

LG 42LB670 inceleme ve ilk kez smart tv alacaklar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
19.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LB670V
    LG 42LB670
    Beyler uzun zamandır kullandığımız arkası dev gibi 55 ekran tüplü tvyi artık miladını dolddurduğu için, bir tv almaya karar verdik. 2000tl'ye kadar olan bütçemiz dahilinde yaptığım araştırmalar sonucu f/p oranı en yüksek olanın LG 42lb670 olduğuna karar vererek 1999 tlye, Mediamark'tan aldık. Yani 2000tl kadar tv isteyenlere bu tvyi tavsiye ederim.

    Öncelikle ilk defa smart tv kullanacaklar için eski tüplü tvlerdeki kanal değiştirme hızını ve televizyonun açılır açılmaz komutlara tepki vermesini beklemeyin. En önemli evet bu tvler fullhd, görüntü kalitesi çok iyi olabilir, işte diğer ufak tefek özellikleri en iyi tvyide alabilirsiniz. Fakat bizim tv kanalarını izlerken yayın sd olduğu için büyük ekranla birleşince çamur gibi bir görüntü geliyor gözünüze fakat zamanla alışıyorsunuz.Özellikle kanal 7 gibi eski türk filmlerini yayınlayan kanalarda bu videolar, yani düşük çözünürlükteki yayınlar kötü gözükecektir bu her tvde aynıdır. Ama cnbc-e de sd yayın yapmasına rağmen görüntü yayınlanan içeriğin çözürnürlüğündne dolayı oldukça iyi. Yani hd tv almanızın büyüyen ekran dışında sd yayına pek katkısı yok sayılabilir. Ancak TRTHD, ATVHD ve bir iki dandik HD kanal bedava, bunlarda full HDnin gücünü görebilirsiniz. Özellikle TRTHD'de Dünya Kupası maçları harika mutlaka kaçırmayın bence.
    Başka HD kanal yok mu? derseniz bedavaya yok. Eğer para verip kablolu tvye, dsmarta, digitürk'e türknet, türksata aylık ödeme ile üye olunursa bir çok hd kanal var. Paketlerden araştırabilirsiniz. Ama bence en ucuzu açıkta konuşmak gerekilirse internetten indirdiğini hd filmleri usb flash veya hdd aracılıyla izlemek. Korsana karşıyız ama gerçekte bu maalesef. En azından Türk kanallarının hdlerinin bedava olması gerek.

    Webos, bu tvnin fiyatının geçen seneki benzer modellerden(LA serisi) 200-300 tl fazla olduğunu göreceksiniz. Sebebi kasa inceliği ve WebOS yüklü olması. Webos en sıradan şekilde android gibi tvlere göre özelleştirilmiş bir işletim sistemi, yani uygulama yükleyebilir, çoklu çalıştırma(multitasking) ile açılmış uygulamalardan bir birlerine geçiş yapabilirsiniz. Fakat bu işletim sistemi 2014 yani bu sene başında çıktı. Bu yüzdendir ki son model telefonlarınızda ve pclerinizde alıştığınız gibi bir hız beklemeyin ancak diğer akıllı tvlerle karşılaştırıldığında şu an için hızlısı ve tartışmasız en kullanışlısı bu.
    Lg Türkiye kullanım mağazası, sanırım haziran gibi açıldı,bu yüzden pek bir uygulama yok, İngiltere veuk mağazaları ise bizimkine göre daha çok ve çeşitli uygulamalara sahip. Fakat şunu da belirtmek gerek ki bu sene çıkan bir işletim sistemi o yğzden hemen bir sürü uygulama gelişmesini bekleyemeyiz. Androidin ilk çıktığı zamanları düşünebilirsiniz. Bu seviyelere gelmesi 5 seneyi aldı. Peki webOS android kadar gelişir mi? Eğer google tekrar denediği android tv, samsungun tekrar getirmeyi planladığı tizenli televizyonlar tutmaz ise(ki daha önce denediler çok atıl kaldı) piyasada rakibi yok gibi. Youtube google maps gibi uyugulamalar oldukça hızlı, fakat bir TED,gmail, hotmail filan yok. tarayıcıdan girebilirsiiz o ayrı tabi.

    Sihirli kumanda, sihirli kumanda fare ile kumanda birleşimi bir şey ve çok çok ergonomik. Webos var uygulamadan uygulamaya geçeceğiz veya tarayıcıda internette gezeceğiz bu nasıl yapacağız, eski sağ sola oklara basarak mı? Tabi ki hayır. Ekranda ki imleci kablosuz fare gibi kumandayı sağ sola oynatarak yönlendiriyoruz, yine farelerdeki gibi aşağı yukarı kaydırma için tekerleği mevcut ve bunun üzerine tıklayarak da tıklama işlemini yapıp giriş yapıyoruz. Gerçekten çok beyendim. Ben bunu yapamam diyen genellikle yaşlı insanlar için ise eski tip kumanda da mevcut kutu içerisinde. Ayrıca sihirli kumanda üzerinde mikrofon tuşu var, denilenler gayet iyi algılayıp, aratarak siz tv izlerken youtubedan seçenekler sunuyor veya bunu web de ara diye bir seçenekte sunuyor. bu da oldukça hoş bir özellik.

    3D, öncelikle şunu belirtelim ki bunu daha önce deneyimlemeyenler insanlar, 3d deyince sürekli tvnin ekranından bir şeyler çıkmasını bekliyor ki böyle bir olay 3d filmlerde yok. Bu olaya pop out deniliyor veya Türkçesi ile dışa taşma. Bu filmin bazı sahnelerinde vardır geri kalan kısımlar derinliktir. Orjinal olarak 3d çekilen filmlerde bu özellikler tabiki çok iyi olur, sonradan çevrilenlerde daha sönüktür. 3d filmler hakkında bilgi verdikten sonra tvnin 3d konusunda oldukça başarılı olduğunu söyleyelim. Örneğin under the sea belgeselini izlerseniz, bunu fark edeceksiniz.3d konusunda 3d sinema serisi bayağı övgü alıyor. 3d formatlarının bir çoğunu da destekliyor(sbs, over under ve diğerleri)
    Gözlükler, yanlış bilmiyorsam sinemada kullanılan aynı teknoloji-mantıkla çalışıyor, pilsiz plastik hafif gözlükleri var, kesinlikle baş ve göz ağrısına sebep olmuyor, bunu bayağı test ettim.Pasif 3d teknolojisini kullanıyor, bazı arkadaşlar "ee mağdem bu padifse aktif 3dler daha iyidir la" diye düşünebilir ama böyle bir şey yok bu sadece çalışma mantığına göre verilen bir isim araştırılabilir. Şuan için en oturmuş 3d yöntemidir. Gözlükler pek pahalı değil internetten bulabilirsiniz veya sinema sonrası elinizde kalanlarıda kullanabilirsiniz. Kutudan iki tane çıkıyor.
    Dual Play özelliğine sahip, bu özellikle ps3de xboxta veya hernerde oyun oynarken ekran ikiye bölmek yerine bu gözlüklerle iki kişide tam ekran olarak oynayabiliyor. Fakat bu gözlükler ayrı satılıyor. Ve bildiğim kadarı ile maalesef bunları vesteldeki gibi tv kanalları için kullanamıyoruz. Bence oyun yerine vestel gibi kanallara yönelik bir şey olsaydı 10 numara olsaydı ve ikisi içinde kullanılabilseydi.Gariban teselli olarak belki günceleme ile bu özellik gelir diyelim.

    İnternet performansı, bu tabiki internet bağlantı hızını göre değişecektir, hem wifi hemde kablo ile tvyi internete bağlayabilirsiniz. Tarayıcı hızı oldukça tatmin edici fakat daha öncede belirtiğim gibi bir üst düzey android telefon veya pcde chormedaki hızı beklemeyin ama yinede gayet iyi.Sık kullanılanlar, bir sürü sekme açabilme yani bir tarayıcıda ne varsa hepsi var. Youtube uygulaması zaten sorunsuz. Fakat tarayıcının flash desteği yok, bu yüzden flash destekli videolarda sıkıntı yaşabilirsiniz, html5 desteği var bu konuda bir sıkıntı yok. Çoğu arkadaşın merak ettiği online film izleme sitelerinden film ilzme konusunda da bir sıkıntı yok, malum sitelerde denedim, internet hızına bağlı olarak, filmelri takılmada izleyeblirsiniz. Ancak bazı videolarda tam ekran olmuyor bunu pek anlayamadım.
    Time machine ve record(Geri alma ve kaydetme) bu özelliklerden yararlanabilmek için harici hddye sahip olamnız gerek en az 60gblik, bunun içine saat tarih girip o tarihte dizi veya filmi kaydettirebilirsiniz. Geri alma özelliği için ise cihaz sürekli izlenilen şeyin son 30dklik kayıtlarını alarak 5 dk önce kaçırdığınız gole geri dönüş yapmanıza veya 15 dk önceki dizi sahnesine geri dönüş yapmanıza imkan veriyor. (HDDyi ilk taktığınızda biçimledirip fat32ye çevirmek isteyecektir.) Not:Flash diskler bu özelliklik için kullanılamaz.
    Video ve altyazı gibi format desteğine gelirsek, şuan kadar internetten indirdiğim filmler, altyazılar veya kamera ile çekip flasha atıp izlediğim videolarda bir sıkıntı yaşamadım.

    Bağlantı ve paylaşım özellikleri, 3adet usb ve 3 hdmı sahip, akıllı televizyonlardan hdmı girişi aracılıyla bağlantıya imkan veren MHL'e destek veriyor. Asıl konu olan kablosuz ekran paylaşımı konusuna gelirsek DLNA, miracast ve wifidirect e sahip ancak sorun şu ki bu özellikleri kullanmak için laptop veya pcnizde windows 8.1 yüklü olması gerek, Wifi Direct için ise, ki bu özellikler bu destek ile çalışıyor, intel bir karta ihtiyacınız var, bununla da bitmiyor intel widi özelliğini destekleyen bir wifi adaptörüne ihtiyacınız var. Bunu intel'in sitesinden bir yazılım yükleyerek kontrol edebilir, sahip olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Peki ekran paylaşımı olmadan dosya paylaşımı pcden video açıp tv de izleme filan yapabilir miyiz? Evet bunu smartshare'i pcye yükleyip kolayca yapabilirsiniz.
    İlla pc ekranını paylaşmak istiyorum, kablolu da olur yemişim wirelessı derseniz, HDMI kablo ile 3 HDMI girşine sahip tvye rahatlıkla görüntü ve ses aktarabilirsiniz

    Arkadaşlar fırsat buldukça, aklıma geldikçe konuyu genişleteceğim, sorularınız var ise sorasanız onlarıda buraya eklereyerek içeriği genişletiriz ve diğer arkadaşlara yardımcı oluruz. Fırsatım olmadığı için haftasonu video inceleme çekemedim ama imkan bulursam bu hafta sonu inşallah saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 20 Eylül 2014; 0:48:59 >







  • Ellerinize sağlık hocam. Forumdan arkadaşların değindiği 1080p videolarda sıkıntı yaşadınız mı? Kararma video esnasında takılma gibi problemler yaşadınız mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diciotto

    Ellerinize sağlık hocam. Forumdan arkadaşların değindiği 1080p videolarda sıkıntı yaşadınız mı? Kararma video esnasında takılma gibi problemler yaşadınız mı

    dostum video oynatma konusunda hiç bir sıkıntı yok, 3d 1080p ve fullhd filmleri canavar gibi oynatıyor takılmaya diye bir şey yok, olsada çok şaçma olurdu. En son final destinationı izledim 3d. Tabi bu flash disk veya harici disk için. Eğer internettten izliyorsanız internetin hızına bağlı olarak videoların dolma hızı değişir.

    Kararmadan kastınızı pek anlayamadım ama tabiki film izlerken filan bir sıkıntı yok. Ama şunu da belirtmek lazım bu cihazlar sonuçta videoyu alıp sihirle mükemmel hala getirmiyor, dandik ripleri indirip izlemeye kalsanız tabiki görüntüde ona göre olur karanlık sahnelerde.

    Ne sıkıntı yaşadın derseniz, belki pek takılacak bir şey değil ama usbden altyazılı film izlerken multi taskingde diğer programlara geçiş yapıp uzun süre vakit harcayıp geri dönünce filmde altyazı gözükmüyor bazen, iki defa filan oldu. Kumandadan aç kapa yapınca düzeliyor. Ben flash diskten izliyorum o yüzden de olabilir. Bir hdd gerek aslında.




  • Bugün internetten tv test videolarını 1080p indirdim. Gittim teknosada hepsini denedim. En başından beri LG yi sevmeme rağmen, o çok bahsedilen ekrandaki bulutlanmayı gördüm, 700hz lik LG670v'nin oynatırken sürekli teklemesi, samsung 400hz lik 6470 in teklemeden çalıştırması bayaa morelimi bozdu. Ayrıca LG nin ekrandaki bulutlanma ve lekeler gerçekten moral bozucuydu. O televizyonu denemeden alıp evde farketseydim geri verirdim.

    En başından beri samsung markasını hiç sevmeyen biri olarak, UE55h7000 de de videoları denedim ve TV yi soundbar hediyesiyle birlikte satın aldım.

    Daha fazla da araştırmak istemedim.



    Hocam başka bir konuda bir arkadaşın görüşü tv hakkında bunları sen de gözlemledin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diciotto

    Bugün internetten tv test videolarını 1080p indirdim. Gittim teknosada hepsini denedim. En başından beri LG yi sevmeme rağmen, o çok bahsedilen ekrandaki bulutlanmayı gördüm, 700hz lik LG670v'nin oynatırken sürekli teklemesi, samsung 400hz lik 6470 in teklemeden çalıştırması bayaa morelimi bozdu. Ayrıca LG nin ekrandaki bulutlanma ve lekeler gerçekten moral bozucuydu. O televizyonu denemeden alıp evde farketseydim geri verirdim.

    En başından beri samsung markasını hiç sevmeyen biri olarak, UE55h7000 de de videoları denedim ve TV yi soundbar hediyesiyle birlikte satın aldım.

    Daha fazla da araştırmak istemedim.



    Hocam başka bir konuda bir arkadaşın görüşü tv hakkında bunları sen de gözlemledin mi?

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94214382 bu konuda yazılmış üstte paylaştığım eleştiri.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: diciotto

    Bugün internetten tv test videolarını 1080p indirdim. Gittim teknosada hepsini denedim. En başından beri LG yi sevmeme rağmen, o çok bahsedilen ekrandaki bulutlanmayı gördüm, 700hz lik LG670v'nin oynatırken sürekli teklemesi, samsung 400hz lik 6470 in teklemeden çalıştırması bayaa morelimi bozdu. Ayrıca LG nin ekrandaki bulutlanma ve lekeler gerçekten moral bozucuydu. O televizyonu denemeden alıp evde farketseydim geri verirdim.

    En başından beri samsung markasını hiç sevmeyen biri olarak, UE55h7000 de de videoları denedim ve TV yi soundbar hediyesiyle birlikte satın aldım.

    Daha fazla da araştırmak istemedim.



    Hocam başka bir konuda bir arkadaşın görüşü tv hakkında bunları sen de gözlemledin mi?

    Ben de bunun cevabını merak ediyorum bu tv nin 55" olanında karar kılmıştım ama şimdi tereddütteyim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaRKeRs

    quote:

    Orijinalden alıntı: diciotto

    Bugün internetten tv test videolarını 1080p indirdim. Gittim teknosada hepsini denedim. En başından beri LG yi sevmeme rağmen, o çok bahsedilen ekrandaki bulutlanmayı gördüm, 700hz lik LG670v'nin oynatırken sürekli teklemesi, samsung 400hz lik 6470 in teklemeden çalıştırması bayaa morelimi bozdu. Ayrıca LG nin ekrandaki bulutlanma ve lekeler gerçekten moral bozucuydu. O televizyonu denemeden alıp evde farketseydim geri verirdim.

    En başından beri samsung markasını hiç sevmeyen biri olarak, UE55h7000 de de videoları denedim ve TV yi soundbar hediyesiyle birlikte satın aldım.

    Daha fazla da araştırmak istemedim.



    Hocam başka bir konuda bir arkadaşın görüşü tv hakkında bunları sen de gözlemledin mi?

    Ben de bunun cevabını merak ediyorum bu tv nin 55" olanında karar kılmıştım ama şimdi tereddütteyim

    yani ben flash bellekten izlememe rağmen hiç bir takılma yaşamadım 1080p 4.5gblik filmlerde, bu arkadaşın test videosunda nasıl takılma olmuş anlayamadım. Ama illa emin olmak görmek istiyorsan, hafta sonu 1080p film açıp videoya çekerim, eve ancak 8.30 varıyorum iftar filan derken iş günleri pek vaktim olmuyor. Ama dediğim gibi yinede yapmaya çalışacağım bugün fakat olmazsa haftasonu kesin olarak görebilirsin.

    Ekran bulutlanmaya gelince googledan görsellere neymiş diye baktımda öyle bir yok. Siyah ekranlarda olsun diğer ekranlarda olsun dalgalanma bulutlanma yok, dediğim gibi videoyu beklersen bunuda görebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 8 Temmuz 2014; 9:22:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    quote:

    Orijinalden alıntı: MaRKeRs

    quote:

    Orijinalden alıntı: diciotto

    Bugün internetten tv test videolarını 1080p indirdim. Gittim teknosada hepsini denedim. En başından beri LG yi sevmeme rağmen, o çok bahsedilen ekrandaki bulutlanmayı gördüm, 700hz lik LG670v'nin oynatırken sürekli teklemesi, samsung 400hz lik 6470 in teklemeden çalıştırması bayaa morelimi bozdu. Ayrıca LG nin ekrandaki bulutlanma ve lekeler gerçekten moral bozucuydu. O televizyonu denemeden alıp evde farketseydim geri verirdim.

    En başından beri samsung markasını hiç sevmeyen biri olarak, UE55h7000 de de videoları denedim ve TV yi soundbar hediyesiyle birlikte satın aldım.

    Daha fazla da araştırmak istemedim.



    Hocam başka bir konuda bir arkadaşın görüşü tv hakkında bunları sen de gözlemledin mi?

    Ben de bunun cevabını merak ediyorum bu tv nin 55" olanında karar kılmıştım ama şimdi tereddütteyim

    yani ben flash bellekten izlememe rağmen hiç bir takılma yaşamadım 1080p 4.5gblik filmlerde, bu arkadaşın test videosunda nasıl takılma olmuş anlayamadım. Ama illa emin olmak görmek istiyorsan, hafta sonu 1080p film açıp videoya çekerim, eve ancak 8.30 varıyorum iftar filan derken iş günleri pek vaktim olmuyor. Ama dediğim gibi yinede yapmaya çalışacağım bugün fakat olmazsa haftasonu kesin olarak görebilirsin.

    Ekran bulutlanmaya gelince googledan görsellere neymiş diye baktımda öyle bir yok. Siyah ekranlarda olsun diğer ekranlarda olsun dalgalanma bulutlanma yok, dediğim gibi videoyu beklersen bunuda görebilirsin.

    Çok sağol hocam heyecanla bekliyorum videoyu şimdiden ellerine sağlık




  • quote:

    Orijinalden alıntı: diciotto

    quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    quote:

    Orijinalden alıntı: MaRKeRs

    quote:

    Orijinalden alıntı: diciotto

    Bugün internetten tv test videolarını 1080p indirdim. Gittim teknosada hepsini denedim. En başından beri LG yi sevmeme rağmen, o çok bahsedilen ekrandaki bulutlanmayı gördüm, 700hz lik LG670v'nin oynatırken sürekli teklemesi, samsung 400hz lik 6470 in teklemeden çalıştırması bayaa morelimi bozdu. Ayrıca LG nin ekrandaki bulutlanma ve lekeler gerçekten moral bozucuydu. O televizyonu denemeden alıp evde farketseydim geri verirdim.

    En başından beri samsung markasını hiç sevmeyen biri olarak, UE55h7000 de de videoları denedim ve TV yi soundbar hediyesiyle birlikte satın aldım.

    Daha fazla da araştırmak istemedim.



    Hocam başka bir konuda bir arkadaşın görüşü tv hakkında bunları sen de gözlemledin mi?

    Ben de bunun cevabını merak ediyorum bu tv nin 55" olanında karar kılmıştım ama şimdi tereddütteyim

    yani ben flash bellekten izlememe rağmen hiç bir takılma yaşamadım 1080p 4.5gblik filmlerde, bu arkadaşın test videosunda nasıl takılma olmuş anlayamadım. Ama illa emin olmak görmek istiyorsan, hafta sonu 1080p film açıp videoya çekerim, eve ancak 8.30 varıyorum iftar filan derken iş günleri pek vaktim olmuyor. Ama dediğim gibi yinede yapmaya çalışacağım bugün fakat olmazsa haftasonu kesin olarak görebilirsin.

    Ekran bulutlanmaya gelince googledan görsellere neymiş diye baktımda öyle bir yok. Siyah ekranlarda olsun diğer ekranlarda olsun dalgalanma bulutlanma yok, dediğim gibi videoyu beklersen bunuda görebilirsin.

    Çok sağol hocam heyecanla bekliyorum videoyu şimdiden ellerine sağlık

    Alıntıları Göster
    Bu arada altyazılar isimleri aynı olmadığı için gözükmüyormuş Halbuki o kadar da dikkat etmiştim. Bir sıkıntı yok yani LG'nin günahını aldık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    Bu arada altyazılar isimleri aynı olmadığı için gözükmüyormuş Halbuki o kadar da dikkat etmiştim. Bir sıkıntı yok yani LG'nin günahını aldık.

    Alıntıları Göster
    DVB-T2 uyumluluğu vardır herhalde. Sonu V olanlarda var diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigit105

    DVB-T2 uyumluluğu vardır herhalde. Sonu V olanlarda var diye biliyorum.

    Aynen var, zaten ürünün özelliklerinin olduğu başlık kısmında belirtiliyor, Teknosanın mediamarktın vb sitelerde görebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    quote:

    Orijinalden alıntı: yigit105

    DVB-T2 uyumluluğu vardır herhalde. Sonu V olanlarda var diye biliyorum.

    Aynen var, zaten ürünün özelliklerinin olduğu başlık kısmında belirtiliyor, Teknosanın mediamarktın vb sitelerde görebilirsin.

    Alıntıları Göster
    yurtdışı sitelerde yineleme hızına 200 diyor türkiye sitelerinde 700 bilgisi olan var mı




  • tyfo kullanıcısına yanıt
    Lg nin kendi sitesinde de 700 diyor, o yüzden bir sıkıntı, ayrıca kullandığım içinde biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    Lg nin kendi sitesinde de 700 diyor, o yüzden bir sıkıntı, ayrıca kullandığım içinde biliyorum.
    Hocam altyazı boyutu değişebiliyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tracy

    Hocam altyazı boyutu değişebiliyor mu?

    aynen dostum, altyazı açma kapama, boyutundan rengine, senkrazsyon ayarı, başka dillere göre kareter uyum seçimi filan hepsi var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 17 Temmuz 2014; 22:04:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    quote:

    Orijinalden alıntı: tracy

    Hocam altyazı boyutu değişebiliyor mu?

    aynen dostum, altyazı açma kapama, boyutundan rengine, senkrazsyon ayarı, başka dillere göre kareter uyum seçimi filan hepsi var

    Alıntıları Göster
    bizde bugun mediamarkt'tan 1999 Tl ye aldık
    normalde 652v 'sinden alacaktık .Arada 100 tl gibi bir fark vardı .Değer mi derseniz değer
    çünkü arasında 200 hz gibi bir fark ve dlna ' özelliği vardı
    inceleme için teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn

    bizde bugun mediamarkt'tan 1999 Tl ye aldık
    normalde 652v 'sinden alacaktık .Arada 100 tl gibi bir fark vardı .Değer mi derseniz değer
    çünkü arasında 200 hz gibi bir fark ve dlna ' özelliği vardı
    inceleme için teşekkürler

    200hz olayını başka iki tvyi yanyana koyamayacağım için kesin bir şey diyemem ama özellikle hareketli filmlerde, sahnelerde veya ekranın birden diğer yerlere kaldığı futbol gibi spor olaylarında düşük hz'li tvlerin sırıttığı söyleniyor(bulanıklaşma) yani bu konuda bence doğru bir şeçim. Ayrıca düşük hızli tvlerin daha ucuz olduğuna göre demek ki bayağı fark ediyor.

    DLNA olayına gelince bunu kullanmayacaksınız pek fark etmiyor, aslına bakarsan kullanmak istesen bile, intel kartlı ve uyumlu adaptörlü bir pc gerekiyor ki bu pcde windows 8 yüklü olması gerek filan. Açıkçası bundan ziyade smartshare işimi görüyor. Ama 100 tl için bence değmez, en iyisini yapmışsınız. Sonuçta ilerde böyle bir pc alırsanız veya şuan varsa kullanabileceğiniz özellikler bunlar. Bir kere alıyorsunuz nihayetinde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn

    bizde bugun mediamarkt'tan 1999 Tl ye aldık
    normalde 652v 'sinden alacaktık .Arada 100 tl gibi bir fark vardı .Değer mi derseniz değer
    çünkü arasında 200 hz gibi bir fark ve dlna ' özelliği vardı
    inceleme için teşekkürler

    200hz olayını başka iki tvyi yanyana koyamayacağım için kesin bir şey diyemem ama özellikle hareketli filmlerde, sahnelerde veya ekranın birden diğer yerlere kaldığı futbol gibi spor olaylarında düşük hz'li tvlerin sırıttığı söyleniyor(bulanıklaşma) yani bu konuda bence doğru bir şeçim. Ayrıca düşük hızli tvlerin daha ucuz olduğuna göre demek ki bayağı fark ediyor.

    DLNA olayına gelince bunu kullanmayacaksınız pek fark etmiyor, aslına bakarsan kullanmak istesen bile, intel kartlı ve uyumlu adaptörlü bir pc gerekiyor ki bu pcde windows 8 yüklü olması gerek filan. Açıkçası bundan ziyade smartshare işimi görüyor. Ama 100 tl için bence değmez, en iyisini yapmışsınız. Sonuçta ilerde böyle bir pc alırsanız veya şuan varsa kullanabileceğiniz özellikler bunlar. Bir kere alıyorsunuz nihayetinde.

    peki teknosadaki üründe LG 42LB670V DVB-S2/T2/C 3D FHD SMART LED LCD TV yazıyor fakat mediamarkt'takinde yazmıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn

    quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn

    bizde bugun mediamarkt'tan 1999 Tl ye aldık
    normalde 652v 'sinden alacaktık .Arada 100 tl gibi bir fark vardı .Değer mi derseniz değer
    çünkü arasında 200 hz gibi bir fark ve dlna ' özelliği vardı
    inceleme için teşekkürler

    200hz olayını başka iki tvyi yanyana koyamayacağım için kesin bir şey diyemem ama özellikle hareketli filmlerde, sahnelerde veya ekranın birden diğer yerlere kaldığı futbol gibi spor olaylarında düşük hz'li tvlerin sırıttığı söyleniyor(bulanıklaşma) yani bu konuda bence doğru bir şeçim. Ayrıca düşük hızli tvlerin daha ucuz olduğuna göre demek ki bayağı fark ediyor.

    DLNA olayına gelince bunu kullanmayacaksınız pek fark etmiyor, aslına bakarsan kullanmak istesen bile, intel kartlı ve uyumlu adaptörlü bir pc gerekiyor ki bu pcde windows 8 yüklü olması gerek filan. Açıkçası bundan ziyade smartshare işimi görüyor. Ama 100 tl için bence değmez, en iyisini yapmışsınız. Sonuçta ilerde böyle bir pc alırsanız veya şuan varsa kullanabileceğiniz özellikler bunlar. Bir kere alıyorsunuz nihayetinde.

    peki teknosadaki üründe LG 42LB670V DVB-S2/T2/C 3D FHD SMART LED LCD TV yazıyor fakat mediamarkt'takinde yazmıyor

    Alıntıları Göster
    Konsol ve PCler sadece TVlerde 60hz kullanabiliyormuş doğrumu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TO.Yay

    Konsol ve PCler sadece TVlerde 60hz kullanabiliyormuş doğrumu?

    benim bildiğim karasal yayın televizyonun ne olursa olsun 50-60 hz arası gosteriyor
    playstatıon xbox felan 100 hz maksimum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.