Şimdi Ara

LG 42LB580N (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcmvq

dvi girişi olarak neden bağlıyorsun. hdmi ile neden bağlayamıyorsun

Uydu alıcısı dvi çünkü ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünün güç tüketimi nedir arkadaşlar? Sitesinde 1 gün için ortalama 160W demiş ve eğer gerçekten böyle ise normal bir led tv tüketiminin 3 katına tekabul ediyor. Lg müşteri hizmetleri konuyu bilmiyor, satıcısı sitedeki değer yanlıştır diyor, televizyonun üzerine yapıştırılan güç tüketim etiketi üzerinde 57W yazıyor. Televizyonda ips panel olmaması ve monitör teknolojisiyle üretilmiş olması nedeniyle gerçekten bu kadar büyüklükteki monitör böyle bir güç harcayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberto35

Bu ürünün güç tüketimi nedir arkadaşlar? Sitesinde 1 gün için ortalama 160W demiş ve eğer gerçekten böyle ise normal bir led tv tüketiminin 3 katına tekabul ediyor. Lg müşteri hizmetleri konuyu bilmiyor, satıcısı sitedeki değer yanlıştır diyor, televizyonun üzerine yapıştırılan güç tüketim etiketi üzerinde 57W yazıyor. Televizyonda ips panel olmaması ve monitör teknolojisiyle üretilmiş olması nedeniyle gerçekten bu kadar büyüklükteki monitör böyle bir güç harcayabilir mi?

bunu ben de çok merak ediyorum. Televizyonu aldıktan sonra dikkatimi çekti bu konu. Yok mu cevap verebilecek birisi. Önemli bir konu çünkü
  • Smart monitör bu model. En büyük avantaji 2ms olması.Büyük ekran monitör düşünen varsa düşünmeden alabilir. Antrn girişi yoktur sadece uydu vb ürünlerle kullanılabilir

• Enerji etiketi doğru olanı.

• Aekadaslar bende xbox 360 oynuyacagim odama alicam 1200 civari baska onerwceginiz tg varmi hz oyinlarda farkettirirmi bu tv 100 hZ

• quote:

Orijinalden alıntı: ilberto35

Bu ürünün güç tüketimi nedir arkadaşlar? Sitesinde 1 gün için ortalama 160W demiş ve eğer gerçekten böyle ise normal bir led tv tüketiminin 3 katına tekabul ediyor. Lg müşteri hizmetleri konuyu bilmiyor, satıcısı sitedeki değer yanlıştır diyor, televizyonun üzerine yapıştırılan güç tüketim etiketi üzerinde 57W yazıyor. Televizyonda ips panel olmaması ve monitör teknolojisiyle üretilmiş olması nedeniyle gerçekten bu kadar büyüklükteki monitör böyle bir güç harcayabilir mi?

Sanmıyorum bu kadar güç harcayacağına. sonuçta monitör olarak tasarlansa bile güç tüketimini ona göre optimize edeceklerdir. ki zaten Led Ekran diye geçiyor. çoğunlukla mağazalarda vb yerlerde kullanılan bilgi ekranı amaçlı düşünülmüştür. o ekranlar nerdeyse günün çoğu saatinde açık kalıyor. Bu yüzden güç tüketimi fazla değildir sanmıyorum

• mcmvq M kullanıcısına yanıt
    oyun oynarken laptop ekranını kapatmalısın görüntü sadece tv den gelirse düzelecektir.
  • rambo42_42 R kullanıcısına yanıt
    Hocam uydu alıcısı hangisini aldınız bu tv yi almayı bende düşünüyorum da
  • Dusundugum modellerden biri ama marka olarak kesinlikle lg

• Bu tvyi alacağım duvara asacağım ama bütün askı aparatları uyarım acaba buna ? Duvara monte ettiren var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 28 Ocak 2015; 16:34:42 >
  • Enerji tüketimi tahmin edildiği gibi yanlış yazılmış ulaştığım döküman bu.
    büyük ihtimal yarın bende bir adet almayı planlıyorum.
     LG 42LB580N
  • Bu Televizyonu almayı düşünüyorum. Bir eksikliğini gördünüz mü ? Smart ekranındaki geçişler yavaş mı ?
  • Ben aldım 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum,yanına da goldmaster ranger uydu aldım gayet güzel görüntü kalitesi scart yok tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyJack_Rev

Bu Televizyonu almayı düşünüyorum. Bir eksikliğini gördünüz mü ? Smart ekranındaki geçişler yavaş mı ?

televizyondan gayet memnunum pc yi bağladığımda falan gayet başarılı performans sergiliyor. faka yukarıda da bahsedilmiş güç tüketimiyle alakalı kafamı kurcalayan sorular var. şu zamana kadar elektrik faturam hep 100-140 tl aralığında geldi. fakat televizyonu aldığımdan beri son üç aydır gelen faturalar 190, 200, 220 tl. kafamı çok kurcalıyor ama bu kadar artırmaz diye de düşünüyorum bi yandan. televizyonu alacaksanız tek araştırmanız gereken güç tüketimi olsun çünkü onun haricinde her şeyinden çok memnunum televizyonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmvq

quote:

Orijinalden alıntı: SkyJack_Rev

Bu Televizyonu almayı düşünüyorum. Bir eksikliğini gördünüz mü ? Smart ekranındaki geçişler yavaş mı ?

televizyondan gayet memnunum pc yi bağladığımda falan gayet başarılı performans sergiliyor. faka yukarıda da bahsedilmiş güç tüketimiyle alakalı kafamı kurcalayan sorular var. şu zamana kadar elektrik faturam hep 100-140 tl aralığında geldi. fakat televizyonu aldığımdan beri son üç aydır gelen faturalar 190, 200, 220 tl. kafamı çok kurcalıyor ama bu kadar artırmaz diye de düşünüyorum bi yandan. televizyonu alacaksanız tek araştırmanız gereken güç tüketimi olsun çünkü onun haricinde her şeyinden çok memnunum televizyonun

Televizyonun kullanma kılavuzunda üç tüketimi 55-60 watt gibi bir değer gösteriyor.
    O düzeyde artacak kadar fark ettirmez. Başka şeylerden kaynaklanıyordur.

• Biz de lig tv icin alcax ama monitor diyo decoderi scartsiz nasil baglayabiliriz

• Bu TV'deki Digitürk Play+ uygulaması nasıl? Bildiğimiz Digitürk Play uygulamasından farkı var mı, zira adına bir adet + koymuşlar. Bizim bilgisayarda, telefonda, tablette açtığımız normal Digitürk Play üyeliğiyle izlenebiliyor değil mi ve sorunsuz çalışıyor mu? En azından bilgisayardaki kadar sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Bu TV'deki Digitürk Play+ uygulaması nasıl? Bildiğimiz Digitürk Play uygulamasından farkı var mı, zira adına bir adet + koymuşlar. Bizim bilgisayarda, telefonda, tablette açtığımız normal Digitürk Play üyeliğiyle izlenebiliyor değil mi ve sorunsuz çalışıyor mu? En azından bilgisayardaki kadar sorunsuz.

denedim sorunsuz çalışıyor
  • mcmvq M kullanıcısına yanıt
    Peki sizin digiturk play üyeliğiniz standart 1200 hızında olanı mı yoksa premium 1600 olanı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.