Şimdi Ara

LG 42LB580N

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/119967725/lg-42lb580fhdsmartledekran-nextminixblackplusfhdhd?manual_cm_sp=Slider-_-Slide%206-_-LG%20TV%20HED%C4%B0YEL%C4%B0

ARKADAŞLAR NE ZAMANDIR TV ALMAYI DÜŞÜNÜYODUM LİNKTEKİ CİHAZ ÇOK HOŞUMA GİTTİ FİYATI DA UYGUN. YERİNDE DE GİDİP GÖRDÜM GERÇEKTEN GÜZEL. FAKAT DAHA SONRADAN FARKETTİM Kİ BU MÖNİTÖRMÜŞ. KAFAMI KURCALAYAN ŞU BEN BUNU TV OLARAK KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM. DAHA SONRASIN PS3 VEYA PS4 ALMAYI DA DÜŞÜNÜYORUM. LİNKTE BAHSEDİLEN CİHAZIN TELEVİZYONDAN FARKI NEDİR. FİYATI ÇOK UYGUN OLDUĞUNA GÖRE BAZI DEZAVANTAJLARI VAR HERALDE. BUNLAR NELERDİR AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM. VE SİZCE ALMAYA DEĞER Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmvq -- 13 Ocak 2015; 1:10:48 >

• hiç bir fikri olan yok mu ?
  • Cihazın tuneri yok.Fark burada.Tabiki tv olarak kullanabilirsiniz.Hdmi ve scart girişlerine uydu alıcısını bağlarsanız tv izlersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda scart girişi de yok.

Bilgilerinize.
  • Hocam 2 gündür kullanıyorum sıkıntı yok HD yayınlar gayet net seni tatmin ediyor yani. Smart tv olayıda gayet iyi. Tek yapacağın şey HDMI çıkışlı uydu alıcısı alıp keyfine bakman. Sorun varsa alabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Hocam 2 gündür kullanıyorum sıkıntı yok HD yayınlar gayet net seni tatmin ediyor yani. Smart tv olayıda gayet iyi. Tek yapacağın şey HDMI çıkışlı uydu alıcısı alıp keyfine bakman. Sorun varsa alabilirim..

pc yi bağladığında falan nasıl performans veriyo. mesela esas alma amaçlarımdan biri pc yi bağlayıp pes falan oynamak bu oyunlarda falan performansı nasıl deneme fırsatı bulabildin mi hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmvq

quote:

Hocam 2 gündür kullanıyorum sıkıntı yok HD yayınlar gayet net seni tatmin ediyor yani. Smart tv olayıda gayet iyi. Tek yapacağın şey HDMI çıkışlı uydu alıcısı alıp keyfine bakman. Sorun varsa alabilirim..

pc yi bağladığında falan nasıl performans veriyo. mesela esas alma amaçlarımdan biri pc yi bağlayıp pes falan oynamak bu oyunlarda falan performansı nasıl deneme fırsatı bulabildin mi hiç

aslında bugün HDMI kablosu aldım Pes15 oynayacaktım ama vaktim olmadı. Yarın yani bugün deneyeceğim topta gölgelenme olacak mı ve oyun akıcımı söylerim sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 32MB25HM Monitör
    5 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 55JU7500
    10 yıl önce açıldı
    LG 47LB670V 47"
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

aslında bugün HDMI kablosu aldım Pes15 oynayacaktım ama vaktim olmadı. Yarın yani bugün deneyeceğim topta gölgelenme olacak mı ve oyun akıcımı söylerim sana.

valla çok iyi olur dostum söylersen ona göre alıcam bugün yarın. bir de baktığım şu cihaz var ikisi arasında kaldım

http://www.gold.com.tr/philips-42pfk5209-uydu-alicili-100hz-ambilight-led-tv_u

amblight olması açıkçası cezbediyo beni

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla çok iyi olur dostum söylersen ona göre alıcam bugün yarın. bir de baktığım şu cihaz var ikisi arasında kaldım

http://www.gold.com.tr/philips-42pfk5209-uydu-alicili-100hz-ambilight-led-tv_u

amblight olması açıkçası cezbediyo beni

valla philips için çok olumlu yorumlar okumuyorum ekran paneli kötü diyenler var yinede bilemem tek numarası ambilight diyorlar. Bugün bu arada pes15 attım hiç sıkıntı yok 4-5 maç yaptım gayet zevkli geçti

• Bu panelde resim iyileştirme özellikleri yok. Dolayısıyla input lag çok düşük. 27-28ms gibi. Konsol + PC bağlayıp oyun oynamak için çok uygun bence. Özellikle PS3/4 kafeler için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Resim kalitesi nasıldır bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Bu panelde resim iyileştirme özellikleri yok. Dolayısıyla input lag çok düşük. 27-28ms gibi. Konsol + PC bağlayıp oyun oynamak için çok uygun bence. Özellikle PS3/4 kafeler için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Resim kalitesi nasıldır bilemiyorum.

televizyonu aldım kurdum resim kalitesi gerçekten çok hoş. pc den bağladığım oyunlarda ise-pes2015gibi- hiç beklemediğim bir performans sergiledi. gayet rahat ve görüntü donmadan oynayabildim
  • Guzel fiyat ps amacli ise alinabilir duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almissiniz zaten dikkat etmemisim, hayirli olsun.Cok bilinmeyen bir model oldugu icin alacaklar adina fotograf ve detayli izlenimlerinizi de paylasirsaniz mutlu oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Almissiniz zaten dikkat etmemisim, hayirli olsun.Cok bilinmeyen bir model oldugu icin alacaklar adina fotograf ve detayli izlenimlerinizi de paylasirsaniz mutlu oluruz

tabiki de yarın eklerim fotoları :)
  • Bu fiyatlara alınabilecek en güzel tv. Monitör olması kafanızı kurcalamasın sadece scart girişi yok. Full hd bir uydu alıcısı alıp hdmi girişine bağlayıp full hd tv olarak kullanırsınız. Lg kalitesi yadsınamaz.
     LG 42LB580N LG 42LB580N LG 42LB580N

• Fotoğrafları kardeşime çektirdim kötü çıkmış ama tv cam gibi ve ayakları falan baya şık görüntüsü var. Annem babam için N11'den aldım tv'yi, ayriyeten n11'den 72.50 liraya full hd uydu alıcısı aldım, kurdurdular kullanıyorlar, sorunsuz bir şekilde.

• TELEVİZYON İYİ GÜZEL FAKAT DÜNDEN İTİBAREN BİR ŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ. PC Yİ BAĞLAYIP OYUN OYNARKEN GÖRÜNTÜ KASARAK İLERLİYOR. AYNI ANDA EŞ ZAMANLI OLARAK LAPTOP A BAKTIĞIMDA ONDA SORUN YOK NORMAL İLERLİYOR FAKAT TV DE KASIYOR. İKİ FARKLI PC İLE DENEDİM BİR TANESİ İ5 İŞLEMCİLİ 2 GB EKRAN KARTLI ASUS, DİĞERİ İSE İ7 İŞLEMCİLİ 1920*1080 ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHİP 2GB EKRAN KARTLI LENOVO. NEDENİ NE OLABİLİR BUNUN ?
  • bnde aldım eve gayet memnunum smart tv olması büyük avantaj gold bilgisayarda 1199 tl ydi 100 tl iğaranti kanpanyası indirim yaptı 100 tl de bonus verdi 999 tl ye aldım bu fiyata bnce gayet iyi
  • herkese merhaba,bu cihazdan satın aldım.HDMI girişleri bildiğiniz gibi mevcut.peki ben dvi girişi olan digiturk uydu alıcısını bu tv ye bağlayabilir miyim? Dönüştürücü sayesinde yani. Eğer olursa hangi tip dönüştürücü kullanmam gerekir
  • dvi girişi olarak neden bağlıyorsun. hdmi ile neden bağlayamıyorsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.