Şimdi Ara

LG 32Ln575S ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
4
Favori
25.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR bu tv de ps 3 oynarken fifa 12 de mesela anlık takılmalar oluyor...eski tv de olmuyodu. bu tvde yapıyor nasıl düzeltebilirim???

diğer oyunlarda da anlık saniyelik takılmalar oluyor pas verince top çok az da olsa yavaşlıyor...BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM YARDIMCI OLUN LÜTFEN
  • bilen***********
  • Turksat 4A için yapılacak işlemi anlatabilecek var mı ?
    Kanal aramasını yaptım ama kanal sayısı 100'lerde kaldı ve StarHD dışında HD kanalda gelmedi.
  • kanalların hepsini sildim 11844 v 2222 frekansından taratıyoruz ama nedensen az tp buluyor elle tp ekliyorum sinir oldum
  • tiesto77 kullanıcısına yanıt
    kör arama yapınca benim sorunum çözüldü. Eğer denemediyseniz birde öyle arayın 550 kanal buldum o şekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiesto77

kanalların hepsini sildim 11844 v 2222 frekansından taratıyoruz ama nedensen az tp buluyor elle tp ekliyorum sinir oldum

Kanalları nasıl sildiniz?
  • ozkonyali kullanıcısına yanıt
    bütün tp leri tek tek sildim yani frekasları öyle daha kolay oluyor.
  • tiesto77 kullanıcısına yanıt
    ben direk 4A kanal taraması yaptım.yeni kanallar geldi.fakat eski kanallar gitmedi.şimdi bütün kanalları silip baştan nasıl tarama yapcam?
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir bu televizyonu kullanıyorum yazılım haric herhangi bir sıkıntısı yok yazılım derken elle tp giremiyorum kendi kendini kapatıyor bunun çözümü varmı acaba fabrika ayarlarına bir çok kez geri döndüm..
  • Son yazılım güncellemesini yapınca sorun yaşayan oldu mu?! 04.26.05'i yükledim bir de ne göreyim, TV'de ayarlı yüzlerce kanalı silmiş... Yeniden ayarladım saatlerce, TV'yi kapatıp açtım kanal listesi yine boş. Birkaç kez denedim, her ayar sonrası cihaz kapatılıp açılınca aynı şey: boş kanal listesi. Sonra ayarlar menüsünde AYAR başlığındaki Program Listesi Güncellemesi'ni KAPALI hale getirdim, artık tv'yi açıp kapatsam da böyle bir problem yaşamıyorum. Ama anlamakta güçlük çekiyorum: Bu LG yazılım geliştiricileri, yazdıkları programı test etmeden mi sunuyor da böyle problem yaşıyoruz? (Üstelik TV güncelleme öncesi her zaman sorunsuz bağlandığı modemi de göremiyor artık?)

USB'ye kanal da yedekleyemiyoruz (amele gibi saatlerce kanal sıralamayla uğraşıyoruz). Buna neden bir revizyonla çözüm bulmazlar hakikaten merak ediyorum...
  • 42LS575S modeli var bende 1,5 senedir kullanıyorum.
    Dediğiniz gibi güncellemelerle daha berbat bir hal aldı.
    Dahili uydu alıcısı olması avantaj ama kanal geçişleri hızlı değil.
    Sizin yaşadığınız sorunların benzeri bende de mevcut. Kendi tarayıcısından dizi izlemek resmen insanı kanser ediyor. 20 dakika izledikten sonra çat kapanıyor.
    Herkeste çıkan kanalları kanal aramayla bulamıyorsunuz. Özel tp de arayamıyorsunuz.
    Modemi her seferinde yeniden tanıtmak durumunda kalıyoruz. DLNA özelliği hızlı değil. Ya benim PC de sorun var ya da tv de...
    Açıkçası kötünün iyisi bir tv.

Böyle ürünlerde aslında sony sharp panasonicten başkası yalan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

LG AN-VC500 Skype Kamerayı 32LN575S ile kullanabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi? Motion Control özelliği çalışır mı?
  • Son güncellemeden sonra kanallar silinmiş. Tekrar tarattım, tv' yı kapatıp açınca kanallar gidiyor. Programlanmamış yazısı çıkıyor.Çözüm bulan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxF@t@l1TYxx X kullanıcısına yanıt
    Güncelleme hangisi 04.27.02 mi 26 mı? 26'da ben de aynı problemi yaşadım ve önceki mesajımda çözümü paylaştım. 27'de ise kanal listesi silinmesi gibi bir problem yaşamadım.
  • Izmir_Khan I kullanıcısına yanıt
    4.27.02 sürümünde bu sorunu yaşıyorum. Üst mesajınızdaki yolu denedim olmadı. Fabrika ayarlarına dönüp tekrar deniyeceğim.

• Digiturk Play ve Tivibu'yu randımanlı şekilde kullanabilen var mı? Digiturk playde kanalları açıyor fakat seç izle çalışmıyor. Tivibuda ise hiçbir şey izlenmiyor. Hata bile vermiyor öyle yükleniyor işareti var sadece. Bunları deneyen ve güzel bir şekilde kullanabilen var mı?
  • 04.27.09 geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaplan

Turksat 4A için yapılacak işlemi anlatabilecek var mı ?
    Kanal aramasını yaptım ama kanal sayısı 100'lerde kaldı ve StarHD dışında HD kanalda gelmedi.

İlk başta uydu ayarlarından 3. Seçenek yok olanı seçip tekrar arayınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Izmir_Khan

Son yazılım güncellemesini yapınca sorun yaşayan oldu mu?! 04.26.05'i yükledim bir de ne göreyim, TV'de ayarlı yüzlerce kanalı silmiş... Yeniden ayarladım saatlerce, TV'yi kapatıp açtım kanal listesi yine boş. Birkaç kez denedim, her ayar sonrası cihaz kapatılıp açılınca aynı şey: boş kanal listesi. Sonra ayarlar menüsünde AYAR başlığındaki Program Listesi Güncellemesi'ni KAPALI hale getirdim, artık tv'yi açıp kapatsam da böyle bir problem yaşamıyorum. Ama anlamakta güçlük çekiyorum: Bu LG yazılım geliştiricileri, yazdıkları programı test etmeden mi sunuyor da böyle problem yaşıyoruz? (Üstelik TV güncelleme öncesi her zaman sorunsuz bağlandığı modemi de göremiyor artık?)

USB'ye kanal da yedekleyemiyoruz (amele gibi saatlerce kanal sıralamayla uğraşıyoruz). Buna neden bir revizyonla çözüm bulmazlar hakikaten merak ediyorum...

Usb ye kanal yedekleme
    Settings tuşuna 5-6 saniye basılı tut ekran gidince 1105 tuşla ok tuşuna bas. Hızlı yap bu ayarı
    Son olarak çıkan menüde usb yi seç
    Send to usb seçerseniz usb ye kanal yedekleme yapar.tabi usb takmayı unutma

• leventvarsak kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Izmir_Khan -- 20 Ocak 2016; 17:43:36 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.