Şimdi Ara

LG 32LF650V HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10-15 gün içinde tv alacağım. Taşınacağımız yerde bana ayrılan oda biraz küçük o yüzden büyük tv almak istemiyorum. PS4 - LİG TV - FİLM için kullanacağım tvyi. 32" bana yeterli diye düşündüm. Araştırmalar sonucunda LG 32LF650V gözüme çarptı kullanan arkadaşlar veya bu tv hakkında bilgisi olan yorumlarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

Arkadaşlar 10-15 gün içinde tv alacağım. Taşınacağımız yerde bana ayrılan oda biraz küçük o yüzden büyük tv almak istemiyorum. PS4 - LİG TV - FİLM için kullanacağım tvyi. 32" bana yeterli diye düşündüm. Araştırmalar sonucunda LG 32LF650V gözüme çarptı kullanan arkadaşlar veya bu tv hakkında bilgisi olan yorumlarsa sevinirim.

Ne yaptın aldınmı tvyi hocam memnunmusun?
    hocam sen aldın mı. memnun musun? yavaşlık hızlılık durumları,kanal düzenleme durumları nasıl? tv nin işletim sistemi varmış sanırım.güncelleme sonrası sıkıntı çıktığı oluyor mu? ben diğer aletlerden biliyoru bazı güncellemeler aleti yavaşlatıyor falan o yüzden biraz temkinliyim.

Orijinalden alıntı: x571

hocam sen aldın mı. memnun musun? yavaşlık hızlılık durumları,kanal düzenleme durumları nasıl? tv nin işletim sistemi varmış sanırım.güncelleme sonrası sıkıntı çıktığı oluyor mu? ben diğer aletlerden biliyoru bazı güncellemeler aleti yavaşlatıyor falan o yüzden biraz temkinliyim.

Hocam merhaba aldım yaklaşık 2-3 aydır çok severek kullanıyorum. TV olarak kullanmadığım için kanal geçişleri vs. hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Ama web tarayıcısı, LG uygulama mağazası, genel hız anlamında çok memnunum. LG WebOS işletim sistemi var tv de gerçekten müthiş. PS4' te ve LİG TV' de kullanıyorum. Lig Tv yi Digiturk Play ygulamasından girerek kullanıyorum. Her anlamda çok memnunum bu fiyata değil bundan iyisi buna yakın bir ürün bile olduğunu sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: x571

hayır hocam ben almadım durumlar biraz sıkışık olduğu için n11.comdan 450 tlye kampanyalı olarak axen 32'' uydulı tv aldım çok iyi değil tabiki ama parasına göre idare ediyor şimdilik. biraz rahatlıyayım 42'' LG almayı düşünüyorum nasip olursa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    12 yıl önce açıldı
    Lg 49UB820V Ve Lg 47LB670V
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.