Şimdi Ara

LG 32LE2R LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba lg lcd tv kullanan hiç yok mu forumda çok garip hiç bulamadım,bu ürünü almak istiyorum,bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim....
    teşekkürler...

• http://forum.donanimhaber.com/m_12605734/tm.htm Gerçi senin tv modeli değil ancak az çok LG markası hakkında fikir edinmen açısından yararlı olur diye düşünüyorum. Bu işin üstadı değilim ancak LG marka ses lcd tv ve ses sistemi kullanan biri olarak başka markalara bakmanı öneririm. Şahsım adına memnun değilim, verdiğim parayı hakettiğini düşünmüyorum en azından samsungları görünce bunu daha iyi anladım. Tekrar belirtmeliyim, şahsi fikrim bu yöndedir.
  • teşekkürler tavsiye edeceğin samsung var mı peki ???
  • Dostum dürüst olmak gerekirse ben anlmıyorum bu işlerden, bu konuyla ilgili sayfayı dolaşırsan eğer seni doyuracak bilgiye rahatlıkla ulaşırsın, seni yanlış yönlendirmek istemem. Mesela "İtalya'dan yeni döndüm" başlıklı konuya bir göz istersen, samsung'la ilgili açıklamalar mevcut. Burada fikrimi belirttim, bir yön vermesi açısından,yaşadığım deneyimi paylaşmak açısından. Para kolay kazanılmıyor, vereceğin para boşa gitmesin istedim kendimce. Üzgünüm yardımcı olamıyorum.
  • bu televizyonu alacağım bugün artık arkadaşlar samsung yerine bunu tercih ediyorum bakalım allah sonumuzu hayır ede...
  • Madem LG markası üzerinde duruyorsunuz, o zaman LB1R alınız. Düşündüğünüz model hakkında değerlendirme bulmanız zor. Ancak LB1R hakkında oldukça iyi yorumlar var.
    http://www.lesnumeriques.com/article-303.html
  • BENDE BU modeli beğeniyorum ps 3 için temmuz gibi alamayi düşünoyurm bu modeli ( alma nedenim fiyati uygun geldi )
    hidolgoo aldiysan biraz bilgi verirsen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu model hakkında biraz bilgisi olan yok mu? memlun musunuz ?
  • Arkadaşlar 32LE2R Digicom'un Teknosa için özel ithal serisidir.
    Perakende elektronik mağazalarından sadece Teknosa'da bulunur
    Diğer mağazalarda 32LC2R modeli mevcuttur

1366x768 çözünürlük
    1600:1 kontrast (gerçek kontrast değeridir samsung gibi dinamik değil)
    500 cd/m2 parlaklık oranı
    PC bağlantısı
    HDMI bağlantısı

gayet güzel bir ürün

verdiğiniz paranın karşılığını tam alırsınız...
  • evet teknosada var sadece aldım kuruldu hemen ama digitürk takılınca anlayacağım durumu ama duruşu süper sehpa ile kapalı iken bile geç otur karşısına..
  • ben duvara astıracam ve ps 3 oynayacam
    haziran sonu temmuz başi gibi alacam peşin olarak teknosada verilen bu duvar askı aparatı ile alacağim biraz performansinin beğendiğin özelikleri veya beğenmediğin özelikleri yazarsanız sevinrim
    LG 32LE2R LCD TV, VOGEL'S VFW040 LCD/PDP DUVAR ASKI APARATI: 1.898,00 YTL KDV Dahil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.