Şimdi Ara

LG 32LC52 modelini aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün uzun süreli araştırlamalarımdan sonra samsung LE32S81B modelini almak için Darty'e gittim. Fakat orada LG 'nin yeni modeli olarak
    anlatılan 32lc52 modelini aldım. 10000:1 dinamik kontrast, 5 ms tepkime süresi, 1080p gibi samsunga oranla iyi özellikleri olduğunu gördüm.
    fiyat olarakta 2200 ytl 12 taksit aldım. İnternette araştırdım henüz herhangi bir yerde satışta görmedim.

Ürün ile ilgili bilgisi olan veya sahip olan arkadaşlar paylaşabilirlerse sevinirim.

Kurulum bugün yapılacak sonrasında resimlerle paylaşımda bulunabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray -- 19 Temmuz 2007; 14:14:41 >

• Aslinda yorum ve gorusleri sizin yapmaniz lazim. makinenin resimlerini de yollarsaniz tam super olur..
  • görüşlerimiz: hayırlı olsun
    güzel günlerde kullanın (zaten almışsınız)
  • bende dün bimeksten 2.119 ytl ye aldım.bu sabah servis gelip montajı yaptı.ilk izlenimlerim harika.gerek anten gerek digiturk görüntüleri gayet başarılı.tasarımıda çok hoşuma gitti.herkese tavsiye ederim.
  • Ben de philips 5322 almaya gitmiştim ki bu modeli görünce aklım çelindi. Üstelik vatan bilgisayarda 2198YTL üzerinden cardfinans'a %8indirim+12 ay taksit (Yani 2022YTL'ye geliyor) görünce kararsız kaldım. Başka alanlar da varsa yorumları işimize yaracaktır
    Not:Alet oldukça yeni. Teşhirdeki modelkin arkasında üretim tarihini June2007 gösteriyordu.
  • bende pazar günü cevahir digicomvision dan aldım almayı düşünenlere tavsiye ediyorum, backlight bleeding olayını aklına takanlar için diyorum hiçyok en azından benim aldığım cihazda renkler çok doygun. bende 2046ytl / 6taksit olarak aldım. 1080p görüntü işleme özelliği ve 10000:1 kontras oranıyla önemli tercih sebeplerimden biridir.

son önemli notum kablolu tv yayın kalitesi bir önceki LC2R serisinden farklı olarak çok değişik ve mükemmel kalitede görüntü sağlayan yeni tuner kullanılmış, en beğendiğim gelişme tv tuner yönünde...
  • çok memnunum. kablolu yayında bile yayın kalitesi iyi. Goldnmaster uydu ile kullanıyorum çok memnunum.
    dvd kalitesi güzel. pc bağladım fifa oynadım güzel. kontrast oranı ve 5ms tepkime süresi ile kesinlikle tercih edin derim.
    Üstelik kasada piano black parlak kasa..
    Bu fiyata kaçırmayın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LW570S Aldım - İzlenimlerim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni alan bütün arkadaşlara hayırlı olsu...diyelim..
    resimlerini bekliyoruz...
  • Bu tv'yi alan bir kaç arkadaş var.
    ama hala resim yok.
    izlenim ve resimlerinizi bekliyoruz.
  • dostlar bu ürünün 37 inç olanı yokmu
  • bımekste pek fazla ınsanın ılgı gostermedıgı bu urunu bugun tesadufen gordum, panellerın baglantı sekıllerıne bakıyordum bu panelı av baglantısından ve oyle dandık bır ara kabloyla baglamıslarkı hanı yolda gorsenız para vermeyecegınız ucuz 1-2 ytlelık ışbortacıların sattıgı kabloyla bağlamışlar. panelın goruntusune tekrar baktım oyle bır bağlantıya gore oldukca ıyı hatta cok cok ıyı goruntu verıyordu. ılgımı cektı neden dersenız cunku uydu ve avr alıcım ve panel arasında doğrudan yanlızca av baglantısı yapabılırım buda benım ıcın buyuk bır avantaj. bu urunu kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevınırım. fıyatı bımekste 2199ytl
    32” / 81 cm Ekran Boyutu
    HD Ready
    XD Engine
    1366x768 Çözünürlük
    10.000:1 Kontrast Oranı
    5 ms Tepkime Süresi
    450 cd/m2 parlaklık
    3D Komb Filtre
    7Wx2 Ses Çıkış Gücü
    Resim İzleme Oranı Düzeltme
    2 HDMI
    HDMI üzerinden 1080p Kaynak İşleme
    PC Girişi, PC Ses Girişi, 2 Skart
    Komponent, AV, S-Video
    Değişken Ses Çıkışı
    Stantsız Boyutlar: 806.8 x 552.6 x 79 mm
    Stantlı Boyutlar: 806.8 x 605.6 x 248.7 mm
    Stantsız Ağırlık: 10.7 kg
    Stant Dahil: 13.1 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuneSUN -- 13 Ekim 2007; 21:29:32 >

• Bu piano black kasa parlama yapıyor mu? Yani akşam ışıkta çok göz alıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: at_anger

dostlar bu ürünün 37 inç olanı yokmu

37' olanı 37'LC51 olarak geçiyor..
  • arkadaşım,
    eğer kontastını başka marka ve ürünlerle karşılaştırarak bakıyorsanız. bu ürünün yurt dışındaki tüm resmi lg sitelerinde 5000/1 dinamik kontrast gösterildiğini bilmelisiniz. sadece bizim ülkemizde tüm satış sitelerinde 10000/1 dir. Sanırım ithalatçısı olan digicom kaynaklı bir sorun. Başka bir topicde de bu konunun üzerinde durmuştum.

quote:

Orjinalden alıntı: JuneSUN

bımekste pek fazla ınsanın ılgı gostermedıgı bu urunu bugun tesadufen gordum, panellerın baglantı sekıllerıne bakıyordum bu panelı av baglantısından ve oyle dandık bır ara kabloyla baglamıslarkı hanı yolda gorsenız para vermeyecegınız ucuz 1-2 ytlelık ışbortacıların sattıgı kabloyla bağlamışlar. panelın goruntusune tekrar baktım oyle bır bağlantıya gore oldukca ıyı hatta cok cok ıyı goruntu verıyordu. ılgımı cektı neden dersenız cunku uydu ve avr alıcım ve panel arasında doğrudan yanlızca av baglantısı yapabılırım buda benım ıcın buyuk bır avantaj. bu urunu kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevınırım. fıyatı bımekste 2199ytl
    32” / 81 cm Ekran Boyutu
    HD Ready
    XD Engine
    1366x768 Çözünürlük
    10.000:1 Kontrast Oranı
    5 ms Tepkime Süresi
    450 cd/m2 parlaklık
    3D Komb Filtre
    7Wx2 Ses Çıkış Gücü
    Resim İzleme Oranı Düzeltme
    2 HDMI
    HDMI üzerinden 1080p Kaynak İşleme
    PC Girişi, PC Ses Girişi, 2 Skart
    Komponent, AV, S-Video
    Değişken Ses Çıkışı
    Stantsız Boyutlar: 806.8 x 552.6 x 79 mm
    Stantlı Boyutlar: 806.8 x 605.6 x 248.7 mm
    Stantsız Ağırlık: 10.7 kg
    Stant Dahil: 13.1 kg

• evet o topıcı sımdı okudum arkadasım. ama kontrast degerlerı markadan markaya farklılık gosterebılıyor. yınede boyle bır hatalı bılgı varsa duzeltılmesı gerekır dıye dusunuyorum. yukarıdada yazdımya bu panelın av gırısınden verdıgı goruntu tatmın edıcıydı ve bu benım ıcın avantaj.
  • bu hatalı bilginin bu saatten sonra düzeltileceğine dair hiç umudum yok. ancak siz görüntü kalitesini muadil ürünlerle test ederek tercih yaptıysanız sizin için zaten problem yok demektir.

quote:

Orjinalden alıntı: JuneSUN

evet o topıcı sımdı okudum arkadasım. ama kontrast degerlerı markadan markaya farklılık gosterebılıyor. yınede boyle bır hatalı bılgı varsa duzeltılmesı gerekır dıye dusunuyorum. yukarıdada yazdımya bu panelın av gırısınden verdıgı goruntu tatmın edıcıydı ve bu benım ıcın avantaj.
  • bu lcd' yi hala tavsiye eden varmı? Zira vatanda önümüzdeki 4 gün 1270 ytl' ye satılıyor.
  • 32lc52 vatan bilgisayarda indirimde. aslında alınnabilecek bir ürün ama teknosa'da 32LG3000 kodlu lcd tv'yi gördükten sonra tüm fikrim değişti. forum dahil hakkında bilgiye ulaşamadım. (tecrübe-deneme vs.) 15.000:1 kontrastı var.
  • bu cihazı kullanan, beğenmeyen, kesin alın diyen varmı?
    Samsung LE32R81B' den iyi değil derseniz hiç bulaşmayacağım.
    Teşekkürler.
  • LC51 serisinin Media Markt'ta 5000 kontrast olarak yazıldığını gördüm. Sanırım LG merkez kurduktan sonra yeni ürünlerde 5000:1 diye düzelttirdi. bigmaster077 ile daha önce bu konu üzerinde epey bi konuşmuştuk. Ancak orada görünce daha bir inandırıcı oldu. Aynı ürün aynı AVM'de Teknos.a'da 10000:1 yazıyordu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.