Şimdi Ara

LG 32LC2R DE EN İYİ GÖRÜNTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tv yi alıcam Allah kımset ederse. evimde şu anda kablo tv kullanıyorum. ama bu tv ile görüntü kalitesinin düşük olucağı söyleniyor. bu tv ile en iyi görüntüyü hangi kaynaktan alırım. mesela dijitürk yada dsmart yada herhangibir uydu alıcıylamı yoksa başka bir cihazlamı? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

• Bendede aynı tereddütler vardı ama su an kablo yayınla kullanıyorum 42" televizyonmu ve görüntü hiç fena değil öyle anlatıldığı gibi piksel piksel hiç değil.
  • valla dostum ben bazı mağazalrda görmüştüm böyle sulu boya gibiydi görüntüler.
  • Onlara aldanma pek orda çoklayıcı ile birçok ekrana yayıyolar görüntüyü ve doğal olarak kayıplar oluşuyo. Alacağın tv yi gidip kendi bilgisayarını falan götürüp test etmeni öneririm.
  • Lg 32lc2r normal yayın sisteminde yani kablo tv yada normal anten olabilir çok daha zayıf görüntü veriyor. Pixel pixel olmasının yanı sıra bakıldığında yakından hareketli görüntülerde filim izlerken yani çok dağılma yapıyor( Çizgilenme ). Bunun yerine bana göre Toshiba 32el66 yada 32wl66 almandır. Hem fiyatları daha uygun hemde daha kaliteli bir panel ve hoparlör düzeneğine sahip. Normal yayında ve alt yazılarda daha iyi performans veriyor diyebilirim. ( yanlış yönlerdirmek istemem yanlış anlaşılmasın şahsi görüşüm bu yönde ) 32" bir televizyonun izleme mesafesi yakın olduğu için 42" televizyona göre daha bariz belli olur. Neticede 42" daha uzaktan izlenir iyi bir görüntü için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.