Şimdi Ara

OLED’e en yakın Performansı veren LED tv ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilenleriniz bilir iPhone 8’de LED iphone x’te oled ekran kullanılmıstır ancak siyah ve renk performansları ayırt edilemeyecek kadar benzerdir dileyen karşılaştırabilir.

Oled’e en yakın performans veren 4k led tv deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim. İki yıl kadar önce Sony’in bir modeli bu konuda çok iddialıydı.

Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 31 Ağustos 2019; 8:36:7 >

• Düşünceden ziyade, sizdeki bütçe ne kadar önce onu paylaşın bence. Öyle öneriler gelir, silersiniz konuyu bu fiyata tv mi olur diye..
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigim performansi verebilen en uygun bitceli tvyi soruyorum. Sonynin vardı iste 8000 serisi miydi htirlamiyorum.
  • Samsung QLED lere bakmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Samsung QLED lere bakmalısın.
    qled derken?
    60r ve 70r, oled le kıyaslamayacak kadar farklı tv lerdir.
    ancak 80r ve 90r ler oled le kıyaslanabilir. yani 2019 tvlerde oled e en yakın tv ler samsung q80r ve q90r dir.
    2018 de ise q7fn,q9fn de oled le kıyaslanabilecek tv lerdir. temiz bulunabilirse alınırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

qled derken?
    60r ve 70r, oled le kıyaslamayacak kadar farklı tv lerdir.
    ancak 80r ve 90r ler oled le kıyaslanabilir. yani 2019 tvlerde oled e en yakın tv ler samsung q80r ve q90r dir.
    2018 de ise q7fn,q9fn de oled le kıyaslanabilecek tv lerdir. temiz bulunabilirse alınırlar.

Alıntıları Göster
    Hocam sonynin bir tvsi vardı. Onu hatirliyor musunuz? Ben 80r 90r lere mi bakayim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Hocam sonynin bir tvsi vardı. Onu hatirliyor musunuz? Ben 80r 90r lere mi bakayim?

Alıntıları Göster
    - sony nin 90 ve üstü tv leri var idare edecek. kullananlar iyi diyor. ama mağazalarda gördüğüm kadarıyla oled ile kıyaslamak mümkün değil. fiyatı da yüksek.
    -siz oled e yakın tv ye bakıyorsanız söylediğim modellerden başka tv lere bakmayın bence.
    -ben samsung desemde samsung türkiye firmasını sevmiyorum. onlar sadece zenginlere ve şov peşinde olan müşterilere satış yapmayı düşünüyor. tv izlemeyi düşünen müşterilerle işi olmuyor. 5 senedir 48-49 inç qled (2015 de 48ju7000, 2016 49ks8000, 2017 de 49q7f ve 49mu9000 )bekledim getirmediler. ben de samsung türkiye para kazanmasın diye tv almamaya çalışıyorum. ya da ikinci el bakıyorum.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 27 Ağustos 2019; 23:51:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En az arıza veren Tv markası?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonynin zg serisi var oledlerden daha iyi performans veriyor, tr de satisi yok

Sony
    Sony ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Yüksek Dinamik Aralık (HDR) | Smart TV (Android TV)
    https://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/zg9-series

• filteke F kullanıcısına yanıt
    Hocam alınabilecek imkanlara ya da fiyatlara sahip hangisi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 29 Ağustos 2019; 23:59:8 >
  • filteke F kullanıcısına yanıt
    görmediğin bir tv nin oled den daha iyi performans verdiğini nereden biliyon? reklamlarla yorum yapmasan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.