Şimdi Ara

lg-32LB652V hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu televizyon hakkında bildiğiniz herhangi bir problem eksiklik var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: katak06

Bu televizyon hakkında bildiğiniz herhangi bir problem eksiklik var mı?

onu alıcagını ondna daha iyi olan samsungu al

Samsung UE-32H6270 32" (Dört Çekirdekli) WIFI Uydu Alıcılı SMART 3D LED TV + 2 Adet Gözlük

hemde 1299 tl ayrıca dört çekirdek işlemcili

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-32h6270-32-dort-cekirdekli-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsamue32h6270&categoryId=163192&SKU=EVSAMUE32H6270

• o televizyon da iyi gibi ama lg de webos olması beni daha çok cezbediyo
  • up
  • Bugun tv yi teknosadan aldım p.tesi kuracaklarmış. Kurulum bittikten sonra ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.
  • etomon kullanıcısına yanıt
    bu kurulum işleminin zorluk derecesi nedir?
    ben de 32 inchlik bir smart tv alacağım bir iki güne de kendim halledrim diyordum
  • kawhileonard K kullanıcısına yanıt
    Kurulunu sakın kendin yapayım deme. Kutusunu dahi açma, servis garantiyi onaylamaya gelecek kurulumu servis yapsın..
    Kutuyu sen açarsan cihazda bir problem çıkarsa cihazın ilk günden garanti dışı kalır bunu unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    Lg 49UB820V Ve Lg 47LB670V
    11 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki ya hepsiburada,kliksa vb. sitelerden alışveriş yaptığımızda?
  • kawhileonard K kullanıcısına yanıt
    internetten ürünün geldiğinde yine servisi çağıracaksın, yine onlar kurulumu yapacak..
  • tamamdır, yanıtlar için teşekkürler
  • Televizyon kurulumu servis tarafından yapıldı. İlk izlenimim televizyon en son seri yani 2014. 3g Modem kullandığım için internet performansını ölçemedim. Servis 3g modem ile bağlantı kurulamadığını söyledi. Kullandığım telefon bir LG telefonu nexus 4 olmasına rağmen google playdeki uygulamalar ile bağlatı kurulamıyor. Görüntü kalitesi gayet iyi. Kanal geçiş hızı tatmin edici seviyede. 3D den 2D geçiş tek tuşla ve gayet seri.
  • Bu arada teknosadan alacak arkadaşlar yanında 2 ay dsmart hediyesi var sadece 30tl kurulum ücreti alıyor servis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.