Bildirim
LG 32LB582V VS. SAMSUNG 32H5070
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar Herkese Merhaba..Ben Yaklaşık 2,5 Ay Önce LG 32LB652V TV Aldım Tv Sehpada Duruyordu 2 Gün Öncede LG NB3540A Soundbar Aldım İkisinide Duvara Monte Ettirmek İstiyordum Ettirdim de Ancak Monte Edilirken Tv'nin Kasası Sağ Aşağı Kısım Biraz Çizilmiş ve Fazla Belli Olmuyor Aynı Şekilde Ses Sistemine Duvara Monte Edilirken Duvar Asma Aparatından Dolayı Alt Kısmı Çizilmiş Uzun Sözün Kısası Bu Tür Konularda Aşırı Derecede Pimpirikli ve Kıl Bir Adamım ve Bu Beni Çok Fazla Rahatsız Ediyor O Nedenle İkisini de Satmak İstiyorum..Benim Gibi Pimpirikli Takıntısı Olmayan Biri Almak İsterse Fiyatta da Anlaşabilirsek Ürünü Verebilirim..Almak İsteyenler Benimle İletişim Kurabilir..Ama Çizik Var Diyede Aklınca Cinlik Yapmaya Çalışıp Ölü Fiyatına Almak İsteyen Olursa Vermem..İkinci El Değeri Neyse O Ne Ben Kimsenin Hakkını Yiyeyim Nede Bir Başkası Benim Hakkımı..Tv'nin 21,Ay Ses Sisteminin 24 Ay Garantisi Var(Dün Kuruldu) Tv Fiyatı 1150-1200 Ses Sistemi En Ucuz 700 tl(Ben Kampanyadan 650 tl ye Aldım) _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: üstellog
Arkadaşlar Herkese Merhaba..Ben Yaklaşık 2,5 Ay Önce LG 32LB652V TV Aldım Tv Sehpada Duruyordu 2 Gün Öncede LG NB3540A Soundbar Aldım İkisinide Duvara Monte Ettirmek İstiyordum Ettirdim de Ancak Monte Edilirken Tv'nin Kasası Sağ Aşağı Kısım Biraz Çizilmiş ve Fazla Belli Olmuyor Aynı Şekilde Ses Sistemine Duvara Monte Edilirken Duvar Asma Aparatından Dolayı Alt Kısmı Çizilmiş Uzun Sözün Kısası Bu Tür Konularda Aşırı Derecede Pimpirikli ve Kıl Bir Adamım ve Bu Beni Çok Fazla Rahatsız Ediyor O Nedenle İkisini de Satmak İstiyorum..Benim Gibi Pimpirikli Takıntısı Olmayan Biri Almak İsterse Fiyatta da Anlaşabilirsek Ürünü Verebilirim..Almak İsteyenler Benimle İletişim Kurabilir..Ama Çizik Var Diyede Aklınca Cinlik Yapmaya Çalışıp Ölü Fiyatına Almak İsteyen Olursa Vermem..İkinci El Değeri Neyse O Ne Ben Kimsenin Hakkını Yiyeyim Nede Bir Başkası Benim Hakkımı..Tv'nin 21,Ay Ses Sisteminin 24 Ay Garantisi Var(Dün Kuruldu) Tv Fiyatı 1150-1200 Ses Sistemi En Ucuz 700 tl(Ben Kampanyadan 650 tl ye Aldım)
Televizyondan memnunmusunuz renkler falan nasıl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Samsung 32H5070 tercih edilebilir, neredeyse hiç arıza yapmayan modeli. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ceronimo04
Samsung 32H5070 tercih edilebilir, neredeyse hiç arıza yapmayan modeli.
Playstation 4 için kullanacağım için benim için sadece görüntü kalitesi önemli :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Çok Memnunum Güzel Bir Televizyon..Renkler Canlı ve Net.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: üstellog
Evet Çok Memnunum Güzel Bir Televizyon..Renkler Canlı ve Net..
Alıyorum o zaman teşekkürler :)
Bendekinimi Alıyorsun :) _____________________________ -
Yok hayır 2. El düşünmüyorum. Teknosadan alacağım
2 Aylık Tv Vereceğim Fiyata Zor Bulursun Tabi Yinede Sen Bilirsin.. _____________________________ -
Renjler cok siyah diye lg drn vazgectim ama sikayeti olan yokmu 100hz dede oyun oynanmazmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 8 Aralık 2014; 14:40:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu 2 tv arasında 582v tercihim olurdu. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hykr0
bu 2 tv arasında 582v tercihim olurdu.
Neden ??
ya alın bi sunny uyuyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ölüm kendinden önce bana yalnızlığını yolladı (nazım hikmet)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı