Şimdi Ara

LG 32la660s aldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teknosadan az önce lg 32la660s sipariş ettim sihirli kumanda 4 gözlük veriyolar 1399 liraya bide 100 tl hediye çeki verdiler 82 ekran lazımdı oturma odası için tv nin özellikleri 400 hz ince kasa çerçevesi yok smart tv 3d çift çekirdek işlemci çok iyi denk getirdim aynı fiyata tüm özellikleri aynı olan samsung 32f6510 alcaktık fakat arka kapak rengi süt beyazı olduğundan dolayı hoşumuza gitmedi bunu sipariş ettik nasıl kullananlar varsa yorumları alayım

• merhaba bende almayı düşünüyorum kampanyaları takip ediyordum.
    Hangi kartla aldınız?
    Worde 100 tl puan veriyor.
    Siz hediye çeki aldım demişsiniz. Kampanya şartlarında hediye çeki verilmez diyor?
  • Ben teknosa mağazasından aldım ama hediye çeki vermediler , siz internet üstünden mi aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkersorar

merhaba bende almayı düşünüyorum kampanyaları takip ediyordum.
    Hangi kartla aldınız?
    Worde 100 tl puan veriyor.
    Siz hediye çeki aldım demişsiniz. Kampanya şartlarında hediye çeki verilmez diyor?

teknosadan aldım yoo verdiler hatta geldi isterseniz ss bile atarım 100 tl hediye çeklerim listesine geldi maximum card la aldık.internetten aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejatb

Ben teknosa mağazasından aldım ama hediye çeki vermediler , siz internet üstünden mi aldınız ?

internetten teknosadan aldım 100 tl hediye çekide verdiler hediye çeklerim listesinde var.Bu arada televizyon tek kelimeyle kusursuz hele görüntüsü 400 hz olduğu içi sd yayınlar bile aşırı akıcı ve görüntü kalitesi sd yayınların hd gibi 400 hz oldundan dolayı hiç bir bulutlanma falan yok görüntüde altyazılarda önceden bulanık gösteriyodu tüplü 55ekran tvde bunda kusursuz o boktan nr1 bile hd gösteriyo kesinlikle tavsiye ederim bi gram pişman olmadım :) rahatlıkla alabilirsiniz
  •  LG 32la660s aldım!

Yukarıda ki led tv de ışık sızması var mı ?
  • quote:

LG 32la660s aldım!

Yukarıda ki led tv de ışık sızması var mı ?

resimlerde pek anlaşılmıyo kameranın çekişinden parlaklığından falan çünkü bende ışık sızması yok simsiyah ekranları açınca simsiyah oluyo ama resim çekcektim farkettimki simsiyah ekran hafif beyaz gösteriyo yani burdan pek anlaşılmıyo ışık sızması ama az var gibi duruyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LA640S-ZA SMART TV
    12 yıl önce açıldı
    LG 42LM615S İncelemem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nejatb N kullanıcısına yanıt
    resimler aldatıcı olabilir ama benim gördüğüm çok fazla kanal geçişleri ve normal tv izlerken görüntü nasıl .
  • Normal Tv de görüntüde bir problem yok , kanal geçişleri 6-7 saniye sürüyor.
  • quote:

Normal Tv de görüntüde bir problem yok , kanal geçişleri 6-7 saniye sürüyor.

kanal numarasını tuşlayarak mı yoksa p tuşuna basarak mı
  • nejatb N kullanıcısına yanıt
    ses ayarlarından dolby digital + yı seç kanal geçişleri 2 saniyeye düşüyo hem ses güzelleşiyo
  • P tuşuna basarak .
    dolby digital + yapınca ses tizleşti bende otomatikte bıraktım.
  • quote:

P tuşuna basarak .
    dolby digital + yapınca ses tizleşti bende otomatikte bıraktım.

illa dolby digital + yapcan diye bişey yok otomatik olmasın yeter otomatik dışında herhangi bişey yap LG lerde 2 saniye oluyo geçiş süresi ses daha kuvvetli kaliteli oluyo senin tv ne ?
  • Bu modelde panel gerçekte 50 hz mi yoksa 100 hz mi yazılımla 400 hz çıkıyormuş !

İnsanlar ellerini salladığında veya hızla bir şey alıp veya bıraktıklarında o bölümde sanki garip bir titreme veya resmin o kısmında kesik kesik gösterme oluyor bu normal mi , panelin hızı ile mi alakalı ?

Bu televizyona kablosuz klavye alacağım , kumandadan yazı ve adres girmek zor oluyor ne tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejatb -- 30 Kasım 2013; 20:03:59 >
  • quote:

Bu modelde panel gerçekte 50 hz mi yoksa 100 hz mi yazılımla 400 hz çıkıyormuş !

İnsanlar ellerini salladığında veya hızla bir şey alıp veya bıraktıklarında o bölümde sanki garip bir titreme veya resmin o kısmında kesik kesik gösterme oluyor bu normal mi , panelin hızı ile mi alakalı ?

Bu televizyona kablosuz klavye alacağım , kumandadan yazı ve adres girmek zor oluyor ne tavsiye edersiniz ?

panel gerçek 100 hz ten 400 hz e çıkma ve bir gram dahi olsa bulutlanma keskinleşme gölgelenme yok sanki gerçek 400 hz miş gibi bide dahili uydu alıcısı hem çok hızlı hemde dandik nr1 nr1türk işte ne bileyim karadeniz tv hakkari tv gibi kanalları bile hd ye yakın gösteriyo sende niye öyle pek fikrim yok klavye olarak bunu tavsiye ederim:LOGITECH K400 en popüler ve iyisi budur bide usb klavyen veya mousen varsa bağla çalışıyo isterse eski olsun yinede çalışıyo

• Bu televizyon ile bir süredir youtube giremiyorum bunu nasıl aşarım.
  • quote:

Bu televizyon ile bir süredir youtube giremiyorum bunu nasıl aşarım.

:D internete bağlanırken dns ayarlarını yaz
  • Modeme mi girilecek yoksa televizyon içinde bir bölüm mü var ?
  • quote:

Modeme mi girilecek yoksa televizyon içinde bir bölüm mü var ?

tekevizyonda bağlanırken manuel ayarlardan dns girişinden bul şimdi tarif edemiyom
  • Manuel ayarlara baktım ama bulamadım , lakin modemin ayarlarından google dns i girince sorunum çözüldü.
    Google music e yükledim şarkıları bilgisayardan dinlediğim halde televizyondan dinleyemiyorum bu durum sizde nedir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.