Şimdi Ara

LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 '2999 TL' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
14
Favori
30.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'da böyle tekrar stoğa giren ürünler iade ürünler mi diye düşündürüyor beni.

• oytunjo kullanıcısına yanıt

Umarım gönlünüze göre bir kart bulup alırsınız. Geçen yıl bu zamanlar bende aynı süreci yaşıyordum. Monitör ve gpu satın almak zahmetli ve stresli bir süreç gerçekten. Hele hele Türkiye'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoğa girdiğini görünce aldım. Bu kur ve 12 taksit ile bedava neredeyse...

• sadlover kullanıcısına yanıt

oluyor 1080 ti var bende içinden çıkan kablo ile 144 HZ aldım ama bu kabloyu değiştireceğim çok kısa bir kablo

• oytunjo kullanıcısına yanıt

hocam 10 bit ayarını nasıl yapıyorsunuz? bu ekranda, windows 10 görüntü ayarlarında 10 bit mi yazıyor?

LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL"
  • Hızlı kargo seçmememe rağmen dün aldığım monitör bugün geldi.

İçinden çıkan DP kablo ile bağladım sanırım gereken değerleri alıyorum. 24 ile 27 arasında bu kadar fark olduğunu da bilmiyodum alışmam biraz aman alıcak.

Fakat bi kaç sorum var ekranın köşelerinin biraz sarımsı gözükmesi normal mi ? Yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum bi sarılık var sanki.

ICC profilini renk ayarlarından yüklememe rağmen monitörün ayarlarına girdiğimde mesela RGB control 49-50-49 olmasına rağmen ben de 50-50-50 olarak gözüküyor.

HDR aktif değil bunu aktifleştirmelimiyim ?

Son olarak parlaklık ayarı şuan 60. Acaba en iyi ayar nedir ?

@Aerosol 34 sizden öneri bekliyorum hocam LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL" 

• anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

Nvidia denetim masası ekran çözünürlüğünden 8 olan yeri 10 yapıp kaydedin.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL"amazon
    Ugreen 8K Ultra HD HDMI 2.1 Görüntü Aktarma Kablosu 1 Metre
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0827TRL8B

hocam ben bu kabloyu kullanıyorum da, şuan nvidia denetim masasında gözükmüyor. hdmi kabloların 4k@60hz 10bit desteği olmadığını fark ettim. 10 bit kullananlar dp 1.4 mü kullanıyor acaba?

kaynak:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/geforce-graphics-cards/5/391514/no-10-bpc-option-on-rgb/?topicPage=5

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

hocam akşamüstü , ips glow için siyah ekranda fotoğraf çeker misiniz, fotoda çok parlayacaktır , siz de yorumlarınızı ekler misiniz

2K 144 HZ 10 bit görüntü alıyorum kullandığım kablo monitörün kendi displayport kablosu

Hdmi ile hiç kullanmadım, emin değilim ama bende monitörü ilk aldığım dönemlerde netten araştırdığımı hatırlıyorum. 144hz 10bit için dp kablo gerekli diye kalmış benimde aklımda.

Dp kablo kutudan çıkıyor, neden onu tercih etmediniz?

• losthell kullanıcısına yanıt

İps glow için bende resim atayım anlamadım nasıl birşey

• %50 parlaklık %70 contrast ile siyah perdeli bi odada çekildi bu foto. Bazı oyunlarda köşelerin çok koyu olmasının sebebi bu mudur ben yanlış bi şey mi yapıyorum bu nedir yahu ?LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL" Normalde bakınca hiç bi şey yok fakat telefonla bakınca bu şekilde.

• Telefonla ben benim çekilmişi atsam ohooo burası yıkılır LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL" 

• monitor gelmiş. akşama testini yapacağım. Ölü piksel testi dışında ne testi yaptınız yönlendirebilir misiniz?

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

hocam panelde inanılmaz ips glow var ve parlaklık %50 olmasına rağmen , telefonda çok adha parlak çıkar fakat sizinki gerçekten çok fazla geldi bana. gözle görünen nasıl ?

rtings incelemesinde glow çok çok az iken sizde ciddi patlamış.

• NowOrN3wer kullanıcısına yanıt

karanlık odada telefonla fotosunu çekin hocam, arka kısım siyah olsun.

ışık dengesini gözünüze en yakın şekilde yapın telefon ile yine de biraz patlayacaktır ips parlak kısımlar, burda da siz yorumunuzu getirin.

fotoları bekliyorum size zahmet.

• özket kullanıcısına yanıt

siparişi verdim fakat anlaşılan bu monitörde berbat çıkacak LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL" 

32gn600 de sipariş ettim sanırım onunla devam edeceğim, yorumlar ve görseller korkutucu.

• losthell kullanıcısına yanıt

Hocam gözle görülür olarak sadece sol altta çok az bi miktarda var. fakat telefonla çekince hali bu. Ayrıca şu ICC profili denilen ayar ben de hiç bi şeyi değiştirmiyor DisplayCal denen bi program yükledim bi videoda gösteriyordu. Aktif edip kapattığımda gözle görülür hiç bi şey değişmiyor. Daha önce hiç IPS monitör kullanmadım. Gözle neredeyse hiç görülmemesi fakat telefonda böyle olması normal mi değil mi anlayamadım.

• teote kullanıcısına yanıt

hocam ips glow en önemli testtir son kullanıcı için, diğer değerler zaten incelemeler ile benzer çıkacaktır fakat panel şansı işi tamamen gelen monitöre göre değişir.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.