< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 '2999 TL' (16. sayfa)
-
-
Hdmi üzerinden 2k144hz için hdmi2.0 destekleyen cihazlar olması gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu cihazdan hdr performansı alamazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorum hdr konusunda zayıf bir ürün. bir yıldır kullanıyorum zaten. İşte yetersiz hdr ozelligini max verimli kullanmaya calisiyorum. Parlakligi 100 de mi birakmak icap ediyor acaba
kaçırdık ya :/ tekrar stoğa girer mi acaba
-
120hz veriyor hocam yanlış yazmışım.
Beyler stok bitti sizce aşağıdaki ürün nasıldır?
amazonLG 32GN600-B 31.5" VA, 2K, 165HZ, HDR10, DP HDMI Oyuncu Monitörühttps://www.amazon.com.tr/LG-32GN600-B-32-165Hz-G-Sync/dp/B08JGNVYRT/ref=pd_sbs_3/257-3650905-0664359?pd_rd_w=acK9C&pf_rd_p=3221bbf0-3e1f-4da2-9246-8f56e5be8065&pf_rd_r=6XS8J6GZFR1TRRKWESTE&pd_rd_r=235d5341-68ca-4e8e-ad21-1c038b2d5e9f&pd_rd_wg=EVfSs&pd_rd_i=B08JGNVYRT&psc=1
-
sahibindende sıfır biryer satıyor aynı fiyata. nedir ne değildir bilmiyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-lg-27gl83a-27-ultragear-g-sync-2k-ips-1ms-144hz-oyun-monitoru-974496481/detay
-
Ips glow'dan sonra ips almaya tövbe etmiştim o yüzden GL83'e elim gitmedi, şöyle ki geçen sene 27GN800-B modelini almıştım, eve gittim akşam ips parlamasından ekranı göremiyordum, sanırım benim şansıma en fazla parlayan ekran geldi ama midem bulandı Ips işinden.
VA panelin siyah başarımı çok çok daha iyi zaten her yerde inceleme mevcut , özellikle akşamları yoğun kullanımınız varsa ve film seyrederim ya da karanlık ortamlı oyunlar oynarım derseniz VA paneli tavsiye ederim.
Ben bu cihazı , 12 taksit olarak sipariş ettim , kurlara bakınca tl ile 12 ay taksitlenmek müthiş mantıklı o yüzden neredeyse bedavaya veriliyor bu cihazlar diyebilirim.
-
Hocam yapmışsınızdır muhtemelen ama yine hatırlatmış olayım dp kablo ile bağladıktan sonra görüntü ayarları gelişmiş seçenekler (bağdaştırıcı fln yazar) oradan hz seçeneğini 144 yaptınız mı masaüstü hz değerini? Yapmadı iseniz bunu yapıp sonrasında nvidia ayarlarından 144 ü seçip deneyin hocam.
GTX 760 var bende ondanmış. 2K'da 120 HZ veriyormuş. Acaba kablodan mı dedim yoksa 120 HZ de yeterli zaten bu kartla anca eski oyunlar bu hızda oynanır. Kart almak kısmet olacak mı bakalım.
-
tekrar stokta
amazonLG 27GL83A-B 27"IPS, QHD, 144Hz, 1ms, F-Sync Oyun Monitörühttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08JGQDSSH -
Bende 1 tane ölü pixel çıktı sadece, iade etmeye değer mi onu bilemedim açıkçası. Normal kullanımda hiçbir sorun yaratmadı ekranın ortasına yakın olmasına rağmen siyah test ekranında belli oluyor yeşil gibi yanıyor normalde hiç belli olmuyor.
-
tercih meselesi. muhatamelen test yapmasanız farketmeyecektiniz. Ben biraz takıntılıyım. iade ederdim sırf bu yüzden amazon tercih ettim.
-
bu monitör için monitor arm alan varsa görsel paylaşabilir mi?
-
Ürün kargoya verilmiş,1070 için kullanicam acaba yanlış tercih mi yaptım düşündürüyor değil.
2011den beri kullandigim i 21.5 tn panelim var.Bir gün patlar diye yedekten aldım.
1070 in 2k performansı çok kötü bence güncel oyunlar
Quality düşürüp anca yüksek performans yakalarım.
Bari oyun konusunda biraz beni uzerse dizi,film konusunda inşallah üzmez.
Fhd 27" dusunduruyordu beni aldık bir kere
Şimdi bu Amazonun 31 Ocak 2022 kadar iade politikası var.
Üründe sorun olmazsa ve ben beğenmesem iade edebilir miyiz?
Kutusunu falan açmışiz yani?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeşil bir tane pixel var hocam. Stuck pixel diyorlarmış, bir site var bir kare var üstüne getirip 10 dakika tutunca düzeliyor diyorlar ama denedim olmadı tekrar bakacağım. Yeşil renk pixel var 1 adet.
-
Suan stokta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Film dizi sorun olmaz hocam ben GTX 760 ile kullanıyorum şuan hiç sorun yok multimedya anlamında. Kartlar ucuzlasın diye beklerken döviz uçtu.
-
son sayfalardaki yazılanlardan kafam karıştı. içinden çıkan dp kablo ile 2k@144hz oluyormu olmuyormu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X