Şimdi Ara

lg 226wt, hp w2207, samsung 226 bw.hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler bu üçünden hangisi daha iyi.samsung renk gamutu oranı 98% diye duymuştum doğrumu ve diğerlerininki ne kadar.ve samsung ps3 için 1080p yi otomatik kendi çözünürlüğüne ayarlıyomuş bu doğrumu

• arkadasin verdigi link ile hp 2207 modeli arasinda secim yap.2 monitorde yeni kusak parlak ekran ps3 oynatabilen hd teklonojisi ve yeni ozellikleri var 2 sinde ciplak gozle gor ama.ben yerinde olsam hp yi secerdim model cok şık
  • PC: HP W2207
    PC + KONSOL: samsung 2232BW , samsung 226BW , BENQ FP222W H
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

PC: HP W2207

+1
  • benqu kontrastan elenir hp tasarım kullanışlılık ve net görüntüden samsungu geçer.
  • 226bw mi 2232bw mi:S tasarım olarak 226 daha hoşuma gidiyor fakat 2232 daha sorunsuz bi modelse tercihim değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

PC: HP W2207

+1

+2
  • -.-.peki gamut oranlarıyla ilgili bi bilginiz varmı
  • söylediğin o gamut oranı bildiğim kadarıyla 226bw için değil...samsungun başka bi modeli içindi...(o model de 22" değil daha küçük ölçekli ve 4:3(kare) bir model diye hatırlıyorum)
  • peki bu monitörlerin gamut oranların aynı mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

söylediğin o gamut oranı bildiğim kadarıyla 226bw için değil...samsungun başka bi modeli içindi...(o model de 22" değil daha küçük ölçekli ve 4:3(kare) bir model diye hatırlıyorum)

931c
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysite

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

söylediğin o gamut oranı bildiğim kadarıyla 226bw için değil...samsungun başka bi modeli içindi...(o model de 22" değil daha küçük ölçekli ve 4:3(kare) bir model diye hatırlıyorum)

931c

...ewet o model.....samsung ile HP nin gamut farkı olamaz...Lg yi bilmiyorum.ama olacağını sanmam...olsaydı özellik olarak söylenirdi...bence her 3 ü de aynı orana sahiptir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.