Bildirim
lg 226wt, hp w2207, samsung 226 bw.hangisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://resim.donanimhaber.com/m_17808248/tm.htm
+ bunu düşün -
arkadasin verdigi link ile hp 2207 modeli arasinda secim yap.2 monitorde yeni kusak parlak ekran ps3 oynatabilen hd teklonojisi ve yeni ozellikleri var 2 sinde ciplak gozle gor ama.ben yerinde olsam hp yi secerdim model cok şık -
PC: HP W2207
PC + KONSOL: samsung 2232BW , samsung 226BW , BENQ FP222W H -
quote:
Orjinalden alıntı: spiritc85
PC + KONSOL: samsung 2232BW , samsung 226BW , BENQ FP222W H
+1 -
benqu kontrastan elenir hp tasarım kullanışlılık ve net görüntüden samsungu geçer. -
226bw mi 2232bw mi:S tasarım olarak 226 daha hoşuma gidiyor fakat 2232 daha sorunsuz bi modelse tercihim değişir -
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
quote:
Orjinalden alıntı: spiritc85
PC + KONSOL: samsung 2232BW , samsung 226BW , BENQ FP222W H
+1
+2 -
-.-.peki gamut oranlarıyla ilgili bi bilginiz varmı -
söylediğin o gamut oranı bildiğim kadarıyla 226bw için değil...samsungun başka bi modeli içindi...(o model de 22" değil daha küçük ölçekli ve 4:3(kare) bir model diye hatırlıyorum) -
peki bu monitörlerin gamut oranların aynı mı -
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
söylediğin o gamut oranı bildiğim kadarıyla 226bw için değil...samsungun başka bi modeli içindi...(o model de 22" değil daha küçük ölçekli ve 4:3(kare) bir model diye hatırlıyorum)
931c -
quote:
Orjinalden alıntı: mysite
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
söylediğin o gamut oranı bildiğim kadarıyla 226bw için değil...samsungun başka bi modeli içindi...(o model de 22" değil daha küçük ölçekli ve 4:3(kare) bir model diye hatırlıyorum)
931c
...ewet o model.....samsung ile HP nin gamut farkı olamaz...Lg yi bilmiyorum.ama olacağını sanmam...olsaydı özellik olarak söylenirdi...bence her 3 ü de aynı orana sahiptir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X