Şimdi Ara

LG 22' W2284F GENIŞ EKRAN LCD MONITÖR kullanan yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yakın zamanda LG 22" W2284F almayı düşünüyorum, fakat hiç bir kullanıcının yorumunu duyma şansım olmadı,satıcılardaki değerlendirmem de çoğaltıcıları dolayısıyla çok verimli olmadı.

Yabancı forumlarda kötü yorum yapılmamış ama avrupada da çok popüler bir monitör olmamış.
    If design ödülü almış, bu da görüntüsü hakkında ne kadar fikir verir çok bilemiyorum.

Bu monitör hakkında fikri olan, kullanan veya düzgün kaynaklarda inceleme imkanı olan arkadaşlar yorumlarını buraya yazarsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

• http://forum.donanimhaber.com/m_30399561/tm.htm

benim konumda uzun bir süredir T220 ve LG W2284F yi tartışıyoruz. ikisi arasında kaldım. T220 yi öneren oldukça çok kişi var. LG yi ise bir kişi önerdi. konumda görürsün. sonuca ulaşıcam inşallah. ikisinden birini 1-2 hafta içinde almış olabilirim.
  • İşte kullanan ya da bilen biri varsa bu isimli bir konudan daha kolay ulaşırız diye açtım zaten, orda da söylemiştim bu ürün için ayrı bir konu açılabilir diye.Sonuçta t220 ile ilgili çok fazla inceleme var zaten.

Yine de saolasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanlama -- 27 Mart 2009; 2:34:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanlama

İşte kullanan ya da bilen biri varsa bu isimli bir konudan daha kolay ulaşırız diye açtım zaten, orda da söylemiştim bu ürün için ayır bir konu açılabilir diye.Sonuçta t220 ile ilgili çok fazla inceleme var zaten.

Yine de saolasın...

hatırladım.

evet bir konu lazım. belki alırım ve incelemesini yaparım. ilk olur forumdada
  • hala aynı konu demi arkadaşlar..
    sen hala kararı verememiş gitti bende aynı durumdayım zaten ya Samsung T200 serisi 20 inc alacağım tabii T 220 in yüksekliğinden kurtaramıyorum.
    tabi bende LG W2284F-PF ye yöneldim onda 42,6 cm yükseklik ile kurtarıyorum ama önerenler ve yorumlar yok.
    belki inceleme olurda o zaman daha detaylı bilgiye sahip oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

hala aynı konu demi arkadaşlar..
    sen hala kararı verememiş gitti bende aynı durumdayım zaten ya Samsung T200 serisi 20 inc alacağım tabii T 220 in yüksekliğinden kurtaramıyorum.
    tabi bende LG W2284F-PF ye yöneldim onda 42,6 cm yükseklik ile kurtarıyorum ama önerenler ve yorumlar yok.

t220 yukseklikten kutarsaydi t220 mi alirdin lg mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

hala aynı konu demi arkadaşlar..

şimdi gelde buna karar ver...
    yükseklikten kurtarsa Ya T 220 yada LG W2284F-PF ye kalırdım ikisi arasında örnek T 200 ile kaldığım gibi ama incelemek daha iyi olucak gibi sanki.....
    gerçi T serilerinde inceleme var ama mat ekrana sahip olduğu söyleniyor ama bilemiyorum hala..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

şimdi gelde buna karar ver...
    yükseklikten kurtarsa Ya T 220 yada LG W2284F-PF ye kalırdım ikisi arasında örnek T 200 ile kaldığım gibi ama incelemek daha iyi olucak gibi sanki.....
    gerçi T serilerinde inceleme var ama mat ekrana sahip olduğu söyleniyor ama bilemiyorum hala..

işte bende böyle bir durumda kaldım inceleme bulmak şart. gözle görmekte şart. taa topkapı vatanada gidilmez. mat ekran yüzündende bilinmedik bir ekran alınmaz bence. mat olsun herkesin önerdiği olsun

• aynen gerçi bende media markta bir kere T190 nı gözle görüp baya bir kurcaladım ama mat ekran olduğu için çok parlakta değil ama yazılar falan gayet iyidi ama biraz karanlık geldi bana LG nasıl bende onu bilmiyorum.. görüp incelemek en iyisi yanlız T 190 serisi mat ekran ama karanlık ne bilim köşeler biraz karanlık ama iyi di gene.
    Neyse inşallah biri alırda bizde ona göre sorularımızı sorarız ve yorumlarını alırız..

birde bunları gözle görmek için topkapıya gidersek kim bilir kaç para veririz 5 lirayı gözden çıkarmak lazım oda boşuna vermiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 28 Mart 2009; 1:31:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.