Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.873
Cevap
152
Favori
460.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    48 c1 ler evo panel mi 😳
    Evet parlaklık dışında pek fark olmasada bilemedim HDR açısından önemli bir şey parlaklık.
    Yanma eskide kaldı diyorlar evonun biraz daha riski az olması da güzel tabi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • leftercan1907 L kullanıcısına yanıt
    65 c1 modeli
    G1 modelleri

benim bildiklerim

arkadaş 48 c1 kullanıyor evoymuş

hay şansıma arada duran 55 c1 modeli düz oled miş
    insan evo yapıştırır buna da

• quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

48 c1 ler evo panel mi 😳
    Evet parlaklık dışında pek fark olmasada bilemedim HDR açısından önemli bir şey parlaklık.
    Yanma eskide kaldı diyorlar evonun biraz daha riski az olması da güzel tabi.
    Bütün 48c1 ler Evo diye bir anlam çıkmasın. Öyle değil ama Evo panel kullanılma ihtimali var ve daha yüksek ihtimal. Yabancı forumlarda 77c1 ve 48c1 Evo panel çıkma olasılığı en yüksek modeller olarak yazılıyor.

• sergei95 kullanıcısına yanıt
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    65 c1 lerin hepsi evo mu? Evo olup olmadigini nasil anlayacağız?

• 55 b1 15000 tl, 65 b1 24000 tl. İnçler arasinda bu kadar fark olmamali ya. 65 inc 20-21 falan olsa direk niyetliyimde zor gorunuyor bu saatten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Parlaklık dışındaki fark yok demek kör cahilliktir. (Sizi kast etmiyorum genel algı olarak)Bunu size kim dedi dh halkımı ? birde "%10 parlak ehehe" diyen kitle var. EVO nun ne olduğu ne ne işe yaradığı Rehber ve teknik KONUMDA ANASAYFADA yazıyor, Merak ediyorsanız okur öğrenirsiniz.

48 ve 77 ler % olarak yüksek ihtimal evo geliyor. 65 ve 55 evo gelme olasılığı EN DÜŞÜK paneller. 83c1 direk evo geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 17 Aralık 2021; 11:58:10 >

Evet büyük farklarıdan biri bu. Eski OLED ciler söyler oled deki beyaz maviye kaçar diye. Artık Next Gen OLED ler hep evo olacak, 2022 dekiler C serisinde. Aldığınız C1 TV ise. PINK TINTING ve servis kumandasından S34C WBE OLED CELL INFO kısmında yazıyorsa evo dur 

• Arkadaşlar merhaba G1 tv de kullanmak üzere elimde bir xbox series x olsada bir media oynatıcı edinme gereksinimi duydum, ancak bu konuda çok bilgim yok Nvdia shield pro ve apple tv arasında kaldım, apple eko sistemi için elimde sadece ıphone 12pro var. Bu media oynatıcılardan ses ve görüntü kalitesi olarak hangisini seçmemi tavsiye edersiniz deneyimli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var, çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar 48" C1 OLED alacağım. Malum fiyatlar artmadan almak istiyorum. Vatan'dan 11,500'e özel teklifim var - yanında da 600TL yakıt kampanyası yapmışlar. Daha uygun bir fiyat bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?

• proplocker P kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi fiyat düşünüyorsanız değerlendirin direk
    İhtiyacın varsa beklemeden al. Fiyat normal

• Teşekkürler arkadaşlar alıyorum geç kalmadan :)

Hocam 1 hafta içinde satış fiyatı
    21.599 çıkacak düşünen varsa hiç düşünmeden alsın

• OLED TV almayı düşünen varsa düşünmeden direk alsın çok ciddi artış olacak 1 hafta içinde bilginiz olsun.

• 9 Bin'den almadığıma üzülürken şimdi yeni artacak fiyatını görünce Amazon'dan 10.5'e aldığıma seviniyorum   Daha alalı 1 ay olmadı ama şuanki kurla 640 dolardan az ediyor. TV'den aşırı memnunum, PC bağlamak içinde güzel bir kablo alayım diyorum.

amazon
    Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 8K 60Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, eARC, HDR, D-HDR, HDCP2.2, Dolby Vision, Dolby Atmos (3 Metre)
    https://amazon.com.tr/Paugge-Hdmi-2-1-Kablo-Sertifikal%C4%B1/dp/B08XXZG7Y5

Şu kablo nasıldır. Kasanın uzaklığı dolasıyla 3 metre almam lazım. Bir kayıp ya da gecikme yaşatır mı 4K 120HZ HDR'da.

Bir de fiyatlar artmadan bir soundbar alsam mı diyorum. 2-3 bin liralık bir model düşünüyordum ama tipi ve Dolby Atmos olmasıyla bu ilgimi çekti. Malum zaten apartmanda yüksek ses açarsam apartman inler ama sanki bu tatmin eder gibi geliyor. Ya da başka tavsiyesi olan var mı?

www.vatanbilgisayar.com
    LG QP5W Ev Sinema Sistemi,320W,3.1.2 Kanal,Bluetooth,HDMI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-qp5w-ev-sinema-sistemi-320w-3-1-2-kanal-bluetooth-hdmi.html

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Tabiki artacak ama abartmayalım istersen….

• erkantdemir E kullanıcısına yanıt
    Hocam abartılacak bir durum yok fiyatları 10 gün içinde gören şok olacak zaten şuan alan alıyor.
    LG OLED 48C1 21.599
    LG OLED 55C1 27.399
    LG OLED 65C1 46.199
    LG OLED 77C1 68.399
    1 Hafta içinde en geç 2 hafta içinde bu fiyatlara çıkılıyor hocam LG den mail geldi.
    Bu yüzden düşünen varsa düşünmeden alsın diyorum hocam tercih meselesi alıp almama
    İyi forumlar.

keşke 55 c1 de de olsaymış evoled.niye yapmamışlar hayret

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

şimdi alsak 6 ay sonra kurulsa olur mu.şuan c1 55 inç nekadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 17 Aralık 2021; 19:42:35 >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.