< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (76. sayfa)

-
-
PS4 Pro'da Freesync desteği yok.O yüzden açsanız bile bir faydasını görmezsiniz diye düşünüyorum.Şuan Freesync destekleyen tek konsol xbox .PS5'e de güncelleme ile destek geleceği söyleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında fiyat/performans için söyledim.bu tv yi alıyorsanız inca markasından kesinlikle uzak durun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chillout
Yüksek olursa tabi görüntü de bozulma yapabiliyor köşelerde bunu dikkate almak lazım. Kullanıma bağlı bir durum yani, çok tv kanalları futbol maçı vs izlenmiyorsa çok da şart değil bence.Futbol ile ilgim yoktu. Oh iyi haber diye buna derim. XD
-
Merhaba,
Duvar için askı aparatı mı yoksa standa sabitlemek için mi ? TV ergonomisinden dolayı stand üzerinde kullanacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle askı ile sabitlesinler. TV ciddi şekilde arkaya değil ama öne devrilmeye uygun. Deprem vs durumunda sorun yaşatabilir. Ben standa arka taraftan özel askı ile sabitledim. İsteyen olursa görsel vs atabilirim. -
Görsel paylaşabilirseniz çok faydalı olacaktır.
48" model gelmeden yeni LG oledler çıkacak bu gidişle.
-
Bende 48cx oledi bekliyorum ama fiyat olarak 10 binin altına gelmez sanırım burak bey yanlış hatırlamıyorsam şubat gibi gelir demişti ama yinede tekrar sormak gerek tam tarihi ne zaman diye.
Bu benimde aklımda, uygulama resmi atarsanız faydalanırız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnyvz -- 10 Ocak 2021; 20:40:18 >
Arkadaşlar merhaba,
55 CX modeli kullanıyorum ve ses sistemi ile alakalı bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum. Netflix de özellikle araç motor sesi gök gürültüsü ve patırtılı bazı sahnelerde hoparlör sanki patlamış gibi ses çıkıyor cızırtı bir ses. daha önce bu tarz birşeyle karşılaşan dikkat eden var mı? Yoksa genel bir sıkıntı mı var ya da benim TV demi problem var bilmiyorum açıkçası..
Merhaba,
Bu şekilde gerdirerek yaptığınızda 1 mm bile öne gelmiyor. Ayrıca askı kısmını ayarlanabilir almanızda fayda var. Bu şekilde kazık gibi duruyor ancak sağa sol çevirmek istediğinizde bir tarafı gevşetip rahatlıkla çevirebiliyorsunuz. Arka kısımdaki kabloların kusuruna bakmayın :) yeni eve yerleşiyoruz onlara bir çözüm henüz bulamadım :)
Bu arada askıyı kuruluma gelen ekip getirdi. Markasını tam bilmiyorum ama sanırım şu aşağıdaki linkteki ürün.
Askı Aparatı Link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wituy -- 10 Ocak 2021; 21:55:7 >
-
Süper. İlk iş bir adet edinmek olacak.
Yabancı forumlarda karşılaştım sizinkine benzer sorunla. Hangi firmware var tv nizde
hocam nereden aldınız? internetten ise bağlantı verebilir misiniz?
-
-
Nasıl oluyor bilmiyorum ama MediaMarkta şu anda 8.799 tlye satılıyor 55cx oled tv almak isteyenlere duyurulur.
-
65”BX i de 4299 TL ye satılıyor fena düşürmüşler fiyatları🧐 -
Teşhir vs. olmasın alanlar dikkat etsin çünkü fiyat aşırı uygun.
-
Mağazada mı o fiyat, internette 12500 gözüküyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X