Şimdi Ara

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
76
Favori
239.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    Bu mesaj silindi.
    Üretilmeyen bir modelin neyini bekliyorsun? 2020 modellerden başka model bulamazsın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    Bu mesaj silindi.
    Vatan da teşhir kalmış 65E9 git al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • LG OLED 55GX6
    Stoklarımıza gelmiştir düşünen varsa piyasanın altında fiyat verebilirim.

    ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

    MAĞAZA MÜD.

    BURAK KESKİN

    0506 620 31 32

    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.







  • LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • LG OLED GX Tanıtım

    LG GX, LG'nin galeri tasarımı ile gelen 2020 TV OLED TV modelidir.
    Galeri tasarımı, duvara monte edildiğinde bu TV'nin güzel görünmesini sağlayabilir.
    OLED ekran ile LG GX, piksel seviyesi karartma özelliğine sahip olduğundan mükemmel siyah ve sonsuz kontrast sunabiliyor.
    4K UHD çözünürlük, hem orijinal 4K içeriklerden hem de 4K olmayan içeriğe yakın 4K görüntü kalitesine yükselen 4K olmayan içeriklerden mükemmel görüntü netliği sağlayabilen AI 4K Upscaler ile tamamlandı.
    LG GX'in netliği de Dört Adımlı Gürültü Azaltma ve Frekans Bazlı Netlik Arttırıcı ile geliştirildi.
    Dört Kademeli Gürültü Azaltma, özellikle yükseltilmiş içerikler için ekran gürültüsünü azaltabilirken, Frekans Tabanlı Netlik Geliştirici, daha iyi görüntü netliği için daha keskin ayrıntılar getirebilir.
    OLED ekranlı LG GX, Advanced Color Enhancer ve True Color Accuracy Pro tarafından geliştirilen yoğun milyarlarca zengin renk sunabiliyor.
    Advanced Color Enhancer daha doğal renk ayrıntıları üretirken True Color Accuracy Pro, TV ekranında daha doğru renk ayrıntıları getirebilir.
    LG GX'in kontrastı Gelişmiş Kontrast Geliştirici, Yüz Geliştirme ve Ultra Parlaklık Pro ile geliştirildi. Gelişmiş Kontrast Geliştirici, TV ekranında daha fazla derinlik sunabilir; Yüz Geliştirme, yüzler için daha doğal kontrast getirirken, Ultra Parlaklık Pro, ekranın parlak kısmı için daha iyi tepe parlaklığı sağlayabilir.
    LG GX zaten Sinema HDR'yi (Dolby Vision, HDR10, HLG), Dolby Vision IQ ve HDR Dinamik Ton Haritalama Pro'yu desteklediğinden, çok çeşitli HDR içerik kaynaklarından gelişmiş ayrıntıların ve genişletilmiş kontrastın tadını çıkarabiliriz.
    LG GX, 120Hz doğal yenileme hızıyla birleşen hareket teknolojisi olarak OLED Motion Pro ile birlikte geliyor.
    En sevdiğimiz aksiyon filmleri ve spor için pürüzsüz hareketli görüntüler sunarken, bu TV'yi oyun monitörü olarak kullandığımızda gecikmesiz oyun deneyimi getirebilir.
    LG GX, ekranında sunulan resmin rengini, netliğini ve kontrastını optimize edebilen α9 Gen 3 AI İşlemci 4K ile güçlendirilmiştir. WebOS, LG GX ile entegre olan akıllı TV platformudur.
    WebOS, LG Contents / Apps Store'a bağlandığından ek uygulamaları da çalıştırabildiğimiz için favori içerik sağlayıcılarımızdan çok sayıda premium eğlence getirebilir.
    802.11ac, favori içerik sağlayıcılarımıza hızlı internet bağlantısı sağlamak için bu TV ile entegre edilmiştir.
    LG ThinQ AI bu TV ile entegredir ve bu TV'yi sesimizle kontrol edebilmemiz için Google Assistant ve Amazon Alexa'yı zaten desteklemektedir.
    Bu TV'yi, bu TV'de bulunan Magic Remote ile de kontrol edebiliriz. Magic Remote, Nokta, Tıklama, Kaydırma ve Ses gibi gelişmiş kontrol işleviyle birlikte gelir.
    LG GX, Dolby Atmos ile tamamlanan 4.2Ch 60W hoparlör sistemi ile geliyor, böylece bu ince TV'den güzel ve güçlü sesin tadını çıkarabiliyoruz.
    LG GX zaten ayrı bir dongle ile Wisa hazır TV'dir, böylece bu TV'ye kablosuz olarak ek ses çubuğu ekleyebiliriz. Dolby Atmos ile tamamlanan 2Ch 60W hoparlör sistemi, bu ince TV'den güzel ve güçlü sesin tadını çıkarabiliriz.
    LG GX zaten ayrı bir dongle ile Wisa hazır TV'dir, böylece bu TV'ye kablosuz olarak ek ses çubuğu ekleyebiliriz. Dolby Atmos ile tamamlanan 2Ch 60W hoparlör sistemi, bu ince TV'den güzel ve güçlü sesin tadını çıkarabiliriz.
    LG GX zaten ayrı bir dongle ile Wisa hazır TV'dir, böylece bu TV'ye kablosuz olarak ek ses çubuğu ekleyebiliriz.






  • LG CX Tanıtım

    LG CX, LG'nin standart (Galeri olmayan) tasarımıyla gelen 2020 OLED TV modelidir.
    LG CX, hem orijinal 4K içerik kaynaklarından hem de 4K olmayan görüntü kalitesine yükseltilmiş 4K olmayan içeriklerden mükemmel görüntü netliği sağlayabilen AI 4K Upscaler ile tamamlanan 4K UHD Çözünürlük ile birlikte gelir.
    Ayrıca LG CX'in netlik teknolojisi olarak kurulan Dört Adım Gürültü Azaltma ve Frekans Tabanlı Netlik Arttırıcı'yı da bulabiliriz.
    Dört Kademeli Gürültü Azaltma, özellikle yükseltilmiş içerikler için ekran gürültüsünü azaltabilirken, Frekans Tabanlı Netlik Artırıcı daha iyi netlik için daha keskin ayrıntılar getirebilir.
    LG CX, OLED ekran ile birlikte gelir, böylece pikselleri tamamen kapatılabildiğinden mükemmel siyah sunabilir. Ayrıca OLED'in piksel seviyesi karartması ile sonsuz kontrast sağlayabilir.
    Kontrast, Gelişmiş Kontrast Geliştirici ile geliştirilir, Bu TV'nin kontrast teknolojisi olarak entegre edilen Yüz Geliştirme ve Ultra Luminance Pro.
    Gelişmiş Kontrast Geliştirici, daha fazla derinlik ve doku üretebilirken, Ultra Parlaklık Pro, sahnelerin parlak kısmı için daha iyi zirve parlaklığı sağlayabilir.
    Yüz Geliştirme, LG'nin yüzler için daha doğal kontrast üretebilen 2020 OLED TV serisine entegre edilen yeni teknolojidir.
    OLED ekranlı LG CX, yoğun Milyarlarca Zengin Renk getirebilen geniş renk spektrumu sunarken, ek renk teknolojisi olarak Gelişmiş Renk Geliştirici ve Gerçek Renk Doğruluğu Pro ile de tamamlandı.
    Gelişmiş Renk Geliştirici, daha doğal renk ayrıntıları getirebilirken, True Color Accuracy Pro daha doğru renk ayrıntıları getirebilir.
    LG CX zaten Cinema HDR'yi (Dolby Vision, HDR10, HLG), Dolby Vision IQ ve HDR Dinamik Ton Eşleme Pro, böylece çok çeşitli HDR içerik kaynaklarından gelişmiş ayrıntıların ve genişletilmiş kontrastın tadını çıkarabiliriz.
    LG CX, en sevdiğiniz aksiyon filmleri ve sporlarımız için akıcı hareketli görüntüler sunmak ve en sevdiğimiz aksiyon oyun sahnelerimiz için gecikmesiz oyun deneyimi getirmek için 120Hz doğal yenileme oranıyla bir araya gelen OLED Motion Pro ile birlikte geliyor.
    LG CX görüntü işlemcisi, bu TV'nin ekranında sunulan görüntünün rengini, netliğini ve kontrastını optimize edebilen α9 Gen 3 AI İşlemci 4K'dır.
    LG CX, bu TV'nin Akıllı TV platformu olarak kurulan webOS'lu favori içerik sağlayıcılarımızdan çok çeşitli premium eğlence sunabilir.
    Bu TV'ye kurulan 802.11ac, hızlı ve kararlı internet bağlantısı alabilmemizi sağlar. Bu TV'yi Nokta, Tıklama, Kaydırma ve Ses gibi akıllı işlevlerle birlikte gelen sihirli uzaktan kumandayı kullanarak rahatça kontrol edebiliriz, ancak bu TV'yi Amazon Alexa ve Google Asistan'ı kullanarak da kullanabiliriz, çünkü ikisi de zaten gelen LG ThinQ AI tarafından destekleniyor.
    Bu TV'nin AI teknolojisi. LG CX, Dolby Atmos tarafından desteklenen 2.2Ch 40W hoparlör sistemi ile güzel surround ses sağlayabilir.
    Bu TV ile entegre 2.2Ch 40W hoparlör sisteminden memnun kalmazsak, bu TV'ye kolayca ek ses çubuğu ekleyebiliriz.
    LG CX, kablosuz olarak kolayca ek ses çubuğu ekleyebilmemiz için ek dongle ile Wisa'ya hazır. bu TV'yi Amazon Alexa ve Google Assistant kullanarak da yapabiliriz, çünkü ikisi de bu TV'nin AI teknolojisi olarak gelen LG ThinQ AI tarafından zaten destekleniyor.
    LG CX, Dolby Atmos tarafından desteklenen 2.2Ch 40W hoparlör sistemi ile güzel surround ses sağlayabilir.
    Bu TV ile entegre 2.2Ch 40W hoparlör sisteminden memnun kalmazsak, bu TV'ye kolayca ek ses çubuğu ekleyebiliriz.
    LG CX, kablosuz olarak kolayca ek ses çubuğu ekleyebilmemiz için ek dongle ile Wisa'ya hazır.
    Bu TV'yi Amazon Alexa ve Google Assistant kullanarak da yapabiliriz, çünkü ikisi de bu TV'nin AI teknolojisi olarak gelen LG ThinQ AI tarafından zaten destekleniyor.
    LG CX, Dolby Atmos tarafından desteklenen 2.2Ch 40W hoparlör sistemi ile güzel surround ses sağlayabilir.
    Bu TV ile entegre 2.2Ch 40W hoparlör sisteminden memnun kalmazsak, bu TV'ye kolayca ek ses çubuğu ekleyebiliriz. LG CX, kablosuz olarak kolayca ek ses çubuğu ekleyebilmemiz için ek dongle ile Wisa'ya hazır.






  • LG GX ve CX'in Farkları
    Yukarıdaki benzerlikler ve farklar tablosunda görebildiğimiz LG GX ve CX arasında çok az fark vardır. Birlikte bu farklılıklar hakkında daha fazla konuşalım.

    1. Galeri Tasarımı

    LG GX ve CX'in ilk ve en önemli farkı, bu iki TV modelinin tasarımından geliyor.
    LG GX, galeri tasarımı ile birlikte gelirken, LG CX yalnızca standart tasarımla birlikte gelir.
    Galeri tasarımı ile LG GX, çok ince iken minimalist çerçeveye sahiptir.
    Galeri tasarımı, LG GX'in duvara monte edildiğinde güzel görünmesini sağlarken mükemmel görüntü kalitesi de sağlar.

    2. Hoparlör Sistemi

    LG GX ve CX ile entegre hoparlör sisteminin farklı olduğunu bulabiliriz.
    LG GX, 4.2Ch 60W hoparlör sistemi ile birlikte gelirken, LG CX, 2.2Ch 40W hoparlör sistemi ile birlikte gelir.
    Temel olarak, 4.2Ch 60W hoparlör sistemli LG GX, 2.2Ch 40W hoparlör sistemli LG CX'den daha güçlü surround ses getirebilir.
    Ancak elbette, ek ses çubuğu kullanarak bu iki TV'nin ses kalitesini kolayca artırabiliriz.
    Bu iki TV zaten ek dongle kullanan WiSA Ready TV modelleri olarak geliyor, böylece ek Wisa hazır kablosuz hoparlörü rahatlıkla bağlayabiliyoruz.


    Hangisini seçmelisin?
    LG GX ve CX hakkında konuştuk ve LG GX'in daha güçlü bir hoparlör sistemi ile gelmesi dışında resim ve ses teknolojisinde temel olarak benzer olduklarını bulabiliriz.
    İkisi arasındaki en önemli fark tasarımlarıdır. LG GX, Galeri Tasarım ile birlikte gelen modeldir. Hangisini seçmelisiniz? Sadece mükemmel görüntü kalitesi sunmakla kalmayıp aynı zamanda duvarınızda da güzel görünen OLED TV modelleri ile ilgileniyorsanız, LG GX seçmeniz gereken modeldir.
    Galeri tasarımı ile LG GX, duvara monte edildiğinde güzel görünüyor.

    LG CX, standart olmayan Galeri tasarımı ile birlikte gelmesi dışında LG GX'e özellikleri ve özelliklerinde temel olarak benzer.
    Gerçekten daha az güçlü bir hoparlör sistemi ile birlikte geliyor, ancak favori ses çubuğumuzu takarak kolayca geliştirebiliriz.
    Dolayısıyla, daha sınırlı bütçeniz varsa, Galeri Tasarımı OLED TV ile ilgilenmiyorsanız, LG CX seçmeniz gereken modeldir.




  • tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam stoklara girdi satışa açıldı şuan düşünen varsa daha uygun fiyattan yardımcı olurum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rakamı yazsanız da düşünenler ona göre belki daha sıcak düşünür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tonmaister

    Rakamı yazsanız da düşünenler ona göre belki daha sıcak düşünür.
    Hocam düşünenler özelden mesaj atıyor,ödeme şekline göre fiyatı değişiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tonmaister

    LG 55CX6 cihazlar Vatan Bilgisayar stoklarına girmiş
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-55cx6-55-139-cm-4k-uhd-oled-webos-smart-tv,dahili-uydu-alici.html
    CX6 ne ya? Bu tv nin modeli CX diye geçmiyor mu o sondaki 6 ne alaka anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 55C9PLA gibi düşünün her bölgeye göre lokal bir kod ekleniyor
    Türkiye'de Avrupanın belli bir bölümünde 55CX6 Amerika'da 55CXPUA bazı yerlerde 55CXAUA. (Ülkelere göre uydulubyada kablo tv bağlantılı , bölge voltajı, fiş tipi vs değişiyor)

    Ama modelin genel ismi CX

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 inç CX modeli Türkiye'de satılacak mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BVBLİFE

    48 inç CX modeli Türkiye'de satılacak mı acaba?
    Hocam fiyat olarak 55 ile neredeğse aynı fiyat olduğu için ilk partide gelmedi ilerleyen zamanlarda gelecek stoklara
  • yüzde yüz gelecek mi yani? kesin gelecekse bekleriz.
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Hocam tahminen Eylül ayında gelecek deniliyor,
    LG den aldığım bilgi şuan için farklı bir bilgi gelirse paylaşım yaparım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CX6 Kasım ayı gibi 10 bin seviyesine düşer mi sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.