Şimdi Ara

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.106
Cevap
72
Favori
244.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk kez değişince böyle yapabiliyor, oyunu açıp kapayınca 120hz enabled ray tracing disabled olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir hafta aldığım 55 cx oled tv’de böyle bir hata alıyorum sebebini bilen var mı internete bağlanamıyorum maalesef.

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55C1 alan yok mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maglorvardamir M kullanıcısına yanıt

Modemle alakalıdır.

• Bu sabah yeni güncelleme geldi içeriğini bilmiyorum

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet00016

Bu sabah yeni güncelleme geldi içeriğini bilmiyorum

4K120 Dolby Vision HDR desteği geldi CX kullanıcılarınaLG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)  Xbox Series X sahipleri için çok büyük haber

• Merhaba. cx6la serisinde oled yanma problemi yasayan var mi?

• thisrock T kullanıcısına yanıt
    b9 dan itibaren yok.

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt

Bu güncelleme ile verilmedi bahsettiğiniz özellik.

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Oled adı üstünde organic led dir hocam ve bunların ömürleri normal lede göre hem kısa hem de daha dayanıksız. Dolayısıyla zamanı geldiğinde yanıklar oluşacaktır. 3 yıllık lg oled tvimde yanıklar oldu ve oled aldığıma bin pişmanım. Buyrun alttaki linkte benim gibi yüzlercesi var, kullanıma göre 3-4 yıl sonra yanıklar normal maalesef, şuan 7 ve 8 serilerinde yanıklar var yakında 9 ve sonrasında x serilerinde de çıkacaktır

https://www.sikayetvar.com/lg-oled

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornavida -- 22 Temmuz 2021; 22:59:25 >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

https://www.sikayetvar.com/lg/lg-servis-tarafindan-yanilgiya-ugratildim

Buradaki vatandaşın tvsi c9 ve yanık oluşmuş durumda. yurtdışında lg oled panellere 5 yıl garanti veriyor ancak maalesef bizim ülkemize gelince 3.dünya ülkesi sınıfına sokuluyoruz lg tarafından...

• Arkadaşlar bi cx55 alma hayalim var.Kasım'da 11.11 ve muhteşem cuma kampanyalarında tvnin fiyatı ne kadar düşer acaba? Var mı tahmini olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tornavida

https://www.sikayetvar.com/lg/lg-servis-tarafindan-yanilgiya-ugratildim

Buradaki vatandaşın tvsi c9 ve yanık oluşmuş durumda. yurtdışında lg oled panellere 5 yıl garanti veriyor ancak maalesef bizim ülkemize gelince 3.dünya ülkesi sınıfına sokuluyoruz lg tarafından...

Hocam bu arkadaşın zaten garantisi devam ediyor, varsa panel değişimi yoksa üst model ile değişim olur.

LG (OLED55G1),(OLED65G1) (OLED77G1),(OLED77Z1),(OLED88Z1).

Hocam 2 yıldan sonraki sorunlarda panelin %50 sini kapsıyor yani bir işe yaramıyor.
    Örneğin 77G16 panel fiyatı 45 bin çıkıyor %50 kapsıyor 22,500 panel geliyor, bu konuyu direk LG ile görüştüm aldığım bilgi bu şekilde.
    Farklı bir bilgi gelince buradan iletirim tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Arkadaşlar bi cx55 alma hayalim var.Kasım'da 11.11 ve muhteşem cuma kampanyalarında tvnin fiyatı ne kadar düşer acaba? Var mı tahmini olan ?

Hocam stok kalmaz o tarihlerde bence
    İyi bayramlar.
  • LG Ürünleri Koç Pazarlama Güvencesi ile Sizlerle | Ankara Kentpark AVM LG Mağazası
  • Demek istediğim şuydu Burak Bey, bazı arkadaşlar 9 serisi ve sonrasında yanık vakalarının artık oluşmadığını söylüyorlardı bende o serilerde de aynı problemin devam ettiğini görsünler istedim, sonuçta oled teknolojisi değişmedi ve yanık riski halen yeni serilerde de mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: tornavida

Demek istediğim şuydu Burak Bey, bazı arkadaşlar 9 serisi ve sonrasında yanık vakalarının artık oluşmadığını söylüyorlardı bende o serilerde de aynı problemin devam ettiğini görsünler istedim, sonuçta oled teknolojisi değişmedi ve yanık riski halen yeni serilerde de mevcut

Hocam C6-B6-C7-B7 serileri gibi değil bu arkadaş yaşamış ama bunda anakart hatası var o yüzden yaşamış garanti süresi devam ediyor direk değişim olur.
    bahsettiğim serilerden sonra kullanıcı oranı %85 artış var OLED tv de yaşayan 1 veya 2 kişi bu normal olarak karşılamak lazım

OLED TV kullanan bence +3 yıl garanti uzatması yapması en azından 5 yıl boyunca koruma altına almış olur

İyi forumlar.

• Yeni güncelleme de ne var

• 03.23.06

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.