< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (168. sayfa)

-
-
-
55C1 alan yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modemle alakalıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Merhaba. cx6la serisinde oled yanma problemi yasayan var mi?
b9 dan itibaren yok.
Bu güncelleme ile verilmedi bahsettiğiniz özellik.
-
Oled adı üstünde organic led dir hocam ve bunların ömürleri normal lede göre hem kısa hem de daha dayanıksız. Dolayısıyla zamanı geldiğinde yanıklar oluşacaktır. 3 yıllık lg oled tvimde yanıklar oldu ve oled aldığıma bin pişmanım. Buyrun alttaki linkte benim gibi yüzlercesi var, kullanıma göre 3-4 yıl sonra yanıklar normal maalesef, şuan 7 ve 8 serilerinde yanıklar var yakında 9 ve sonrasında x serilerinde de çıkacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornavida -- 22 Temmuz 2021; 22:59:25 >
https://www.sikayetvar.com/lg/lg-servis-tarafindan-yanilgiya-ugratildim
Buradaki vatandaşın tvsi c9 ve yanık oluşmuş durumda. yurtdışında lg oled panellere 5 yıl garanti veriyor ancak maalesef bizim ülkemize gelince 3.dünya ülkesi sınıfına sokuluyoruz lg tarafından...
Arkadaşlar bi cx55 alma hayalim var.Kasım'da 11.11 ve muhteşem cuma kampanyalarında tvnin fiyatı ne kadar düşer acaba? Var mı tahmini olan ?
-
Hocam bu arkadaşın zaten garantisi devam ediyor, varsa panel değişimi yoksa üst model ile değişim olur.quote:
Orijinalden alıntı: tornavidahttps://www.sikayetvar.com/lg/lg-servis-tarafindan-yanilgiya-ugratildim
Buradaki vatandaşın tvsi c9 ve yanık oluşmuş durumda. yurtdışında lg oled panellere 5 yıl garanti veriyor ancak maalesef bizim ülkemize gelince 3.dünya ülkesi sınıfına sokuluyoruz lg tarafından...
LG (OLED55G1),(OLED65G1) (OLED77G1),(OLED77Z1),(OLED88Z1).
Hocam 2 yıldan sonraki sorunlarda panelin %50 sini kapsıyor yani bir işe yaramıyor.
Örneğin 77G16 panel fiyatı 45 bin çıkıyor %50 kapsıyor 22,500 panel geliyor, bu konuyu direk LG ile görüştüm aldığım bilgi bu şekilde.
Farklı bir bilgi gelince buradan iletirim tekrardan
-
Hocam stok kalmaz o tarihlerde bencequote:
Orijinalden alıntı: aterikasediArkadaşlar bi cx55 alma hayalim var.Kasım'da 11.11 ve muhteşem cuma kampanyalarında tvnin fiyatı ne kadar düşer acaba? Var mı tahmini olan ?
İyi bayramlar. -
-
Demek istediğim şuydu Burak Bey, bazı arkadaşlar 9 serisi ve sonrasında yanık vakalarının artık oluşmadığını söylüyorlardı bende o serilerde de aynı problemin devam ettiğini görsünler istedim, sonuçta oled teknolojisi değişmedi ve yanık riski halen yeni serilerde de mevcut
Hocam C6-B6-C7-B7 serileri gibi değil bu arkadaş yaşamış ama bunda anakart hatası var o yüzden yaşamış garanti süresi devam ediyor direk değişim olur.quote:
Orijinalden alıntı: tornavidaDemek istediğim şuydu Burak Bey, bazı arkadaşlar 9 serisi ve sonrasında yanık vakalarının artık oluşmadığını söylüyorlardı bende o serilerde de aynı problemin devam ettiğini görsünler istedim, sonuçta oled teknolojisi değişmedi ve yanık riski halen yeni serilerde de mevcut
bahsettiğim serilerden sonra kullanıcı oranı %85 artış var OLED tv de yaşayan 1 veya 2 kişi bu normal olarak karşılamak lazım
OLED TV kullanan bence +3 yıl garanti uzatması yapması en azından 5 yıl boyunca koruma altına almış olur
İyi forumlar.
-
Yeni güncelleme de ne var
03.23.06
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X