Kapatıp deneyin çözülmez ise sorun var demektir. Ben de ayarlar nasıl kaldı şuan hatırlamıyorum fakat bu tarz bir sorun yaşamadım NetFlix'de. |
LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (131. sayfa)

-
-
-
Teşekkürler arkadaşlar, servis öğleden sonra geldi ve 5 dk'da sehpa üzerine kurdu gitti. İlk izlenimlerim plazmadan sonra iyi ki oled almışım dedim. Görüntü ayarlarında baya bi boğulduktan sonra
plazmanın torunu kesinlikle oled'ler diye düşündüm; renk tonları o kadar birbirini andırıyor ki; doygun ama göz yormayan canlılıktaki renkler, canlı ama gerçekçi kontrast yani tam istediğim gibi çok şükür. Tabii doğru kaynağı verince alınan netlik muazzam, full hd'den sonra beni gerçekten şaşırttı bu netlik. Parlaklık ise kesinlikle aydınlık bir ortamda dahi izlemek için yeterli ki benim tv güneşin öğleden sonra tam karşıdan vurduğu güneye bakan bir pencerenin önünde duruyor. Oda da beyaz, içeride de lamba yanıyor, arkadan ışık vurunca tv çok aydınlık bir ortamda kalıyor gündüz. Buna rağmen canlı moda alırsanız veya ayarlardan kendiniz girip parlaklıkla ilgili ayarları arttırırsanız gayet güzel görüntü alıyorsunuz. Güneş arkadan gelince gündüz telefonla çektiğim birkaç fotoğraf telefonun beyaz dengesi sebebiyle turşu oldu, pek birşey anlaşılmıyor. Ancak akşam makinayı bulup çektiklerimde renkler gayet belli.
Menü cidden çok hızlı ve kullanışlı, bu kadarını beklemiyordum, smart'tan hiçbir beklentisi olmayan ben, youtube ve netflix'te, tv arayüzünde gezinirken buldum kendimi.
Eskilerden bir klasik ekmek Teknesi'nin
sözde hd bölümleri var youtube'ta onlara bakıyordum bu ara, o sd görüntüyü görüntü iyileştirme özellikerini kullanarak (gürültü azaltma, çözünürlük arttırma vb) , gayet güzel bir hale getirebildiğini de belirteyim.
Hele 4k+10bit+hdr coşkuyu verince o zaman işte "Aman Tanrım didim!"
Cidden göz ziyafeti, benim gibi oldschool western meraklısı adama bile güzelmiş be dedirtti.
En kısa zamanda playstation 5'e terfi etme planlarım var ama benim takip ettiğim birkaç klasik seri var, yapımcı var yıllardır onların oyunları için alırım konsolu, yine öyle olacak umuyorum. Bütçesi uygun olan herkese tavsiye ediyorum tv'yi. Herkese sağlıklı günler dilerim.
-
YouTube'dan 4K içerikler ile denemenizi de tavsiye ederim. NetFlix ve benzeri servisleri söylememe gerek yok zaten.
Yeni Mortal Kombat filmini bekliyorum. HBO üzerinden yayınlanacakmış fakat tr altyazı olsun onunda icabına bakarız. Hazırda super hızlı VPN hizmetim var.
Yeni nesil oyun konsollarınız var mı mevcutta ? Onlar ile de deneyin derim. TV şaha kalkacak. Büyüleneceksiniz diyebilirim görüntüleri gördüğünüzde nefesiniz kesilecek. :)
7:14'den itibaren izlemek isterseniz tavsiye ederim. Birde bu oyun PS5 yaması almadığı halde bu görüntü detayında. 4K yaması alsa kimbilir ne olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 15 Nisan 2021; 14:47:19 >
-
Hocam haberiniz var mi bilmiyorum ama bu oyunu ps5 icin yeniden yapıyorlar.Cok iyi olacağına eminim.Nasil görüneceğini hayal bile edemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Mortal Kombatı ben de bekliyorum da acaba altyazı işi nasıl olacak. LG Oled'in hakkını verecek bi film gelecek sonunda
-
Olede özel bir durummu var bu flimde hocam ? -
Görsel efektler bol olur artık herhalde son Mortal Kombat filminde. 4K izlemek gerekli.
Bir yerden ham blu-ray iso bulabilirsem 2004'ün filmi I Robot'u izleyeceğim LG'de. ISO'ları ham halde açan BluRay player var senelerdir yatıyor öyle. Kaç senelik filme gidip 30-40 lira vermek saçma olur. Bulunmazda şuan piyasada. Sene 2004 peh :)
Oyun piyasası hayatımı çaldı, ayda 2 veya 3 film anca izleyebiliyorum. Patlamış mısırlar ağlıyor gözleri yaşlı.
-
Güle güle kullanın hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BVBLİFEHocam haberiniz var mi bilmiyorum ama bu oyunu ps5 icin yeniden yapıyorlar.Cok iyi olacağına eminim.Nasil görüneceğini hayal bile edemiyorum.
İlk oyunu yeniden yapıyorlar diye bilgim var. Bu 2. oyuna 4K 60fps yaması gelse TV'den daha iyi performans alınır. Güç var destek yok bazı Japon firmalarından. US'li nasılda destek veriyor eski olsun yeni nesil olsun. Ekmeğine tereyağı süreyim bu firmanın efsane yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 15 Nisan 2021; 16:51:8 > -
yok hocam son dönemlerde film çıkmıyor doğru düzgün. malum tv de şahane. eskileri izleyip duruyoruz şöyle ahım şahım yeni bi film çıksa. tv nin hakkını verir babında söyledim
-
Ekran bana biraz cansız geldi. Bir de parlaklık duruma göre değişiyor onu nasıl sabit yaparım? 55bx.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arthur7yok hocam son dönemlerde film çıkmıyor doğru düzgün. malum tv de şahane. eskileri izleyip duruyoruz şöyle ahım şahım yeni bi film çıksa. tv nin hakkını verir babında söyledim
Ölümcül dövüşe az kaldı. Merakla bekliyorum. 1992'den beri hastasıyım. Kadayıf gibi seri kaymaklı hemde.
-
Resim ayarlarından dinamik kontrast ve parlaklık ayarlarını kapatmanız gerekiyor.
-
Teşekkürler. TrueMotion ayarını kapatınca biraz daha netleşti.
-
Evet TrueMotion'u kapattım ve cidden fark etti. Gereksiz bir ayar sanki
-
Lg 55cx6 da en iyi androidi nasıl kullanırız ne almalıyız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nvidia Shield Pro 2019 -
geforce now için mi bu hocam?
-
Yukardaki arkadaş android sormuş ya hocam, onun için dedim. Aynı zamanda Geforce Now özelliğide var tabii ki.quote:
Orijinalden alıntı: moustapha129geforce now için mi bu hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 19 Nisan 2021; 1:16:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X