Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.830
Cevap
85
Favori
422.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    B7 ile c7 aynı ses sistemine sahip.
    Nasıl daha iyi olacak? Bilmeden yalnış yönlendirmeyin insanları.

Konuda saçma sapan muhabbetler dönmeye devam ettiğinden beri giresim gelmiyor artık.

9 aydır kullanıyorum b7 sıradan bir tv kullanır gibi sürekli karasal yayın açık hiçbir şekilde iz falan yok, sıktı artık bu muhabbet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

B7 ile c7 aynı ses sistemine sahip.
    Nasıl daha iyi olacak? Bilmeden yalnış yönlendirmeyin insanları.

Konuda saçma sapan muhabbetler dönmeye devam ettiğinden beri giresim gelmiyor artık.

9 aydır kullanıyorum b7 sıradan bir tv kullanır gibi sürekli karasal yayın açık hiçbir şekilde iz falan yok, sıktı artık bu muhabbet.
    Bazen bn de cvp vermek istiyorum ama vazgeçiyorum.
    O kadar çok yazıldı ki.
    B7 ve C7, tasarım dışında AYNI. Ses, görüntü, işlemci vs. Herşey aynı. B7’de de subwoofer var.
    Sadece kasa ve ayaklar farklı.
    10 aydır 65b7 kullanıyorum.
    Burn-in olmadı.
    Image retention oluyosa da kndi kendini temizliyor olsa gerek ki, bnm gibi gözleri hassas birinin farketmemesi imkansızdı.
    Artık aynı şeylerin tekrar tekrar konuşulmasına gerek yok. Birazcık zaman ayırın ve şu konuyu bi baştan okuyun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 23 Temmuz 2018; 10:37:11 >

• Arkadaşlar günaydın..4K film indirebileceğim bir site önerirmisiniz.Biraz film indiriyim.4K efsane görüntü oluyor.

Linki koyuyorum isteyen açıp incelesin.

www.lg.com
    LG Karşılaştır | LG Electronics TR
    https://www.lg.com/tr/lgcompf4/compare/compare.lg?category=/tr/tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berbuğ kullanıcısına yanıt
    http://rarbgmirror.xyz/torrents.php?category=movies

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    %100 Completed Games: 812
    Completion Percentage: %82
    XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008
  • Netflixte dolby vision özellikli dizilerin kalitesi mükemmel duruyor. Harika bir siyah derinliği var. Indirdigim 4k hdr filmlerden daha güzel bir görsele sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Toplam kaç tane dolby vision destekli dizi var hocam netflix de tahminen?
    Bu listeye göre 70 tane.

OzarkThe RanchIbiza (Dolby Atmos)Arrested DevelopmentLost In Space (Dolby Atmos)13 Reasons WhyThe Week OfLemony Snicket’s – A Series Of Unfortunate Events (Dolby Atmos)Nocturne (Dolby Atmos)Game Over, Man!Take Your PillsRaptureAlexa & KatieEverything SucksOn My BlockAnnihilationMuteSeven SecondsAltered Carbon (Dolby Atmos)Cloverfield Paradox (Dolby Atmos)Godzilla (Anime)A Futile And Stupid GestureShe’s Gotta Have ItOur Souls At NightBlack MirrorBright (Dolby Atmos)Godless (Dolby Atmos)The Punisher (Dolby Atmos)Stranger ThingsDynastyStar Trek DiscoveryMindhunterChef’s TableChef’s Table FranceHibana -Sparks-Knights of SidoniaMarco PoloMarco Polo One Hundred EyesMarvel’s DaredevilMarvel’s Iron FistMarvel’s Jessica Jones (Dolby Atmos)Marvel’s Luke CageMarvel’s The DefendersThe Do-OverSandy WexlerThe Ridiculous SixDeath Note (Dolby Atmos)Meridian (Dolby Atmos)NakedFirst They Killed My FatherSanta Clarita DietGlowGirl BossFriends From CollegeWar MachineThe OAOkja (Dolby Atmos)The Siege of JadotvilleChasing CoralPee-Wee’s Big HolidayFire ChasersAbstract – The Art of DesignBlame (Dolby Atmos)Samurai GourmetSparks

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Sadece LG ve Sony oled tv kullananlar izleyebiliyor bu kalitede

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Sadece LG ve Sony oled tv kullananlar izleyebiliyor bu kalitede
    Aynen hocam. Netflix 4k paketi olanlar, marco polo one hundred eyes kısa filmine bakabilir. Mükemmel bir görsel kalite var. Valla ben indirdiğim hiçbir 4k hdr filmde bu görsel kaliteyi alamadım. Özellikle siyah derinliği üst düzeyde. Ben 50 mbit ile rahatlıkla izleyebiliyorum.

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]

• b7 ve c8 arasindaki farklar nedir arkadaslar?
    b7 2017
    c8 2018 model.

arasinda islemci, görüntü vs. farki icin fazladan %20 ödemeye deger mi? c8'in fiyatinin düsmesini bekleyeyim mi?
    Önerisi olan?

https://forum.donanimhaber.com/2018-lg-oled-c-e-w8-bilgi-paylasim-ve-kullanici-kulubu--131990814

C8 o fiyata alınmaz kesinlikle aralarında özellik farkı az ama fiyat farkı çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 23 Temmuz 2018; 14:40:14 >
  • Selam dostlar. Bu torrentler ile ilgili anlamadığım birşey var. Fotoda da göreceğiniz üzere 2160p yani 4k formatında 3 adet INTERSTELLAR filminin torrenti var. Ben 33 GB olanı indirdim peki diğerleri neden 62 ve 71 GB ? İçlerinde başka dillerde ses olduğu için mi böyle büyük bir boyut farkı var? bilen biri aydınlatırsa sevinirim. 33 GB' olanı indirdiğim için Düşük kaliteli olanı mı indirdim ben görüntü olarak? Yoksa başka bir durum mu vaR?

Sesin benim için hiç önemi yok çünkü 360p olarak filmlerin Türkçesini indirip, MKVTOOL ile içindeki türkçe ses dosyasını, indirmiş olduğum 4K filmin görüntüsü ile birleştiriyorum. FORREST GUMP ve LIFE OF PI'de yaptım bu ses ekleme olayını. Kendim zaten ilk çıktığında izledim bu filmleri gelen eş dosta göz şöleni yaşatmak için böyle yapıyorum :)

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdshow -- 23 Temmuz 2018; 16:13:9 >

• arkadaşlar ledmi c7 mi derken önce led sonra vazgeçip vatandaki son kapalı kutu c7 almış bulunmaktayım kalite mükemmel herkese tavsiye ederim akşam ps4 pro da gücünü görücem bakalım ne olucak god of war tekrar bitereceğim

• rdshow R kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen dediğiniz gibi. Ses dosyaları çok yer kaplıyor. Özellikle true hd 7.1 kanal ses de varsa.

• Selam,
    Ögrenmek istedigim,ps4 acınca bir süre sonra Tv Hdmı kendi degiştirip ps4 geciyor ama ps4 kapatınca bir önceki kanala dönmüyor,bu özellik sadece Sony mi ayit yoksa benmi beceremiyorum.

• rdshow R kullanıcısına yanıt
    Ses dosyaları o kadar yer kaplamaz.Bitrate ile alakalı bir durum.Arada kalite farkı olur tabi 30 gb ile 70 gb arasında.En iyi kaliteyi istiyorsanız remux yazan versiyonunu indirmelisiniz.

Orijinalden alıntı: berbuğ

Arkadaşlar günaydın..4K film indirebileceğim bir site önerirmisiniz.Biraz film indiriyim.4K efsane görüntü oluyor.
    www.indir.vip
    4K Film İndir | İndir.vip Full Oyun İndir PC | Program İndir Film
    https://www.indir.vip/kategori/film-indir/4k-film-indir

• quote:

Orijinalden alıntı: mavili__

arkadaşlar ledmi c7 mi derken önce led sonra vazgeçip vatandaki son kapalı kutu c7 almış bulunmaktayım kalite mükemmel herkese tavsiye ederim akşam ps4 pro da gücünü görücem bakalım ne olucak god of war tekrar bitereceğim
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.