Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
411.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B7 ve C7 model oled tvleri alıp kullanma fırsatı bulan arkadaşlar uzun vadede (4-5 ay yada daha fazla) herhangi bir sorunla eksi yönle karşılaştınız mı kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bir de sorum şu olacak normal logo yapışması problemi çok nadir bu serilerde fakat 16:9 formatında uzun süre dizi veya film izlerken siyah kenarların iz bırakma olasılığı ne kadardır farkeden bu durumla karşılaşan oldu mu. Normal tv kanallarını izlemesem de saatlerce dizi ve film izleyebiliyorum.
  • Kendi kullanım klaavuzunda yazıyor zaten 4:3 veya 16:9 uzun süre kullanımda yanık oluşabilir yazıyor.

Bu yüzden bir kaç saat izleyin film dizi vs sonra normal tv açın tam ekran 10 dk çalışsın sorun olmaz.

Veya filmden sonra kapatın tv yi kendini temizliyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende artık bugün izmir optimum avm lg shop mağazasından 55C7 modelini 7000 tl fiyat ile aldım bakalım yarın kurulum için gelecekler inşallah sıkıntı yaşamam ama tv yi gerçekten çok beğenerek aldım.

• cmygz160 C kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir b7 kullanıyorum ve günlük ortalama 10saat açık kalıyor. Henüz bir sorun yaşamadım ve her anlamda çok başarılı. Herhangi eksi veya zayif yönünü görmedim. Bana göre sesi de gayet yeterli.

Ancak genel olarak youtube ve normal uydu yayını açık.

Uzun süreli film yada dizi izlemedim.

• Hayirli olsun fiyatina göre en basarili tv.

• Bende 2018’leri bekliyordum ama 10.800 lira fiyati gorunce dayanamadim 65b7 aldim. İnsallah yine banding olmaz.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun iyi fiyat gerçekten..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam doğru karar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim dostlar.
  • bilmediğim için soruyorum. oled tv lerde led tv lerde ortaya çıkan banding, ışık sızması gibi sorunlar olmuyor mu ya da ortaya çıkma ihtimali çok mu az?
    ciddi bir para ödeyeceğiz ve bu tür sorunlarla karşılaşma ihtimalimiz ne kadar?
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt
    Işık sızması olmaz oled de ama banding bazı modellerde görülebiliyor.

• cmygz160 C kullanıcısına yanıt
    Alt ve üst şeritlerde yanık oluşması mümkün değil yanık dediğimiz zaten pixellerin ömrünü doldurmuş olması ve ışık verememesi.Alt ve üst bantlı filmlerde pixeller tamamen kapalı olduğu için yanma ihtimali yok kapalı pixel ışığı.Bununla birlikte saatlerce aynı logo açık olsun rtingsin bu konuda bir açıklaması var ki bilsem almazdımı dedim."Cumulative""yani o logonun bulunduğu alanı ister 10 dakika ister bi saat dinlendir izlediğin kadar zaman o pixelin ömründen gitti artık bu anlamda plazmalardan farklılar.Ve afedersiniz ama ben böyle işe...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Işık sızması olmaz oled de ama banding bazı modellerde görülebiliyor.
    teşekkürler hocam
  • **Fenafillah** kullanıcısına yanıt
    Bu kötüymüş işte.

Pikselin ömründen gitti dediğin bir 10 yıl filan herhalde?

• Yoo rtings'teki burn in testlerini düzenli olarak takip ediyorum.C7lerle şu anda 14. Haftadalar ve cnnden dolayı fifadan dolayı yanıklar oluştu bile.Ha bu testler ekstrem testler kabul (günde 20 saat açık tvler 4 saatte bir dinlendiriyolar)ama yine de yanık oluşması için çok erken ki 8 ya da 10. Haftadan itibaren belli yanıklar.Dümdüz aynı renk ekrana bakmıyoruz geyiği yapıyoruz da söylemek istediğim ekranın bir yerinde o renk canlı bir yerinde değil e bu da uniformity issues konusunda çok başarılı hatta en başarılı olan oledlerimizin çok kısa bir sürede uniformity issuedan sınıfta kalması anlamına geliyor.İşin özü şu ben bu tvlerin kesinlikle ömrünün çok kısa olduğunu düşünüyorum bir de o kadar para verildiğini düşününce...

Ben bu testlere bakıpta oled tv almamazlık etmem. Sizin de dediğiniz gibi aşırı extreme test uyguluyorlar ve yanık olması kaçınılmaz bir durum. Bu konuda tam 1 yıl önce B7 alıpta aktif kullanan kişiler mevcut yanık vs söz konusu bile değil. Kısacası bir ev kullanıcısının o yanıkları görmesi pek mümkün gözükmüyor kafaya asla takmam bunu.

• Yinede hoş bir durum değil.

Benim tv günde 7-8 saat belki çalışıyordur.

Normal tv izleme 2 saat belki.genelde youtube ve netflix yani tam ekran ve logosuz.Veya bluray film 16:9.

Şimdi film izleyip bitirdiğimde tv yi öncw normal yayına alıyorum 2-3 dk sonra kapatıyorum.

Izleyeceğim zaman tekrar açıyorum.Saatlerce bir yayında kalmıyorum.Zaten hepimiz zap yapıyoruz.Belki akşam haberlerine takılıp kalıyoruz.

Aeçelik bayisindeki oled tv ye baktım.Sürekli tam ekran hdr video demoları çalışıyordu.Her tarafı ekran yanığı.

Oled ölmüş.

Yani dikkatli olmak lazım.

Bir de normal yayın için bu tv yi alan arkadaşlar varsa onları içimden yadırgıyorum.

Alın nanocell geçin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğukanBlack -- 11 Mayıs 2018; 13:38:36 >
  • Normal yayın derken digitürk izlemek için almak bu tabire dahil mi? Performans alamaz mıyız? Tv ye yazık mı ederiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt
    Hocam digitürk hiç kullanmadım.eğer netflix gibi bir görüntü ve ses kalitesi varsa yani hdr 4k yayınlar vs oluyorsa birşey diyemem.

Ama digitürkte 1080 vr 720 p normal tv yayını birde düşük dvd formatı filmler varsa tam anlamıyla yazık olur.

Bu tv ler aslen kesinlikle sinema kalitesindeki içerikler için alınmalıdır.

Zaten normal tv yayın performansı ; benim ju6470 samsung 4k tvm den farklı değil.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.