Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.825
Cevap
85
Favori
410.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65” düşünenler kaçırmasın. Gittigidiyor mediamarkt 10.799 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_eser kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Yinede iyi fiyat.

• 2018 lg oledlerdeki sesli asistan özelliğinin 2017 oled modellerine gelmesi mümkün mü? B8de B7 ile aynı işlemciyi kullanıyor sonuçta. Donanımsal bi sıkıntısı yok. Lg nin tvlerdeki güncelleme politikasını bilmediğimden soruyorum. Webos 4 gelir mi 2017 model oledlere?
  • Helsinki H kullanıcısına yanıt
    Hayır gelmez. LG güncel webos update getirmiyor bir önceki modellere. Mesela B7 de webos 3.5 varsa B8 de webos 4.0 var ve B7 ye 4.0 gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Fiyat aşırı iyi.
  • HE-1-9-7-2 H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar web os ta da olan plex programını kullanarak hem altyazı derdinden kurtulabilirsiniz hem de filmleriniz sizin yerinize program tarafından düzenlenir. Youtube ta kullanımıyla ilgili videolar mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

65” düşünenler kaçırmasın. Gittigidiyor mediamarkt 10.799 TL.
    LG OLED65B7V.APD 65 inç UHD 4K Smart OLED TV

buradaki apd ne anlama geliyor, netten bulamadim...
  • kabrero K kullanıcısına yanıt
    Apd uzantısı bildiğim kadarıyla standla ilgili bir uzantı.

Standart olarak neredeyse tüm modellerinde var. Bir farklılık teşkil etmiyor.

• serkanhnr kullanıcısına yanıt
    şimdi LG dukkanlarından birini aradım, LG uretiminin bir bolumunu polonya dan yapıyormus. apd, polonya uretimi oldugu anlamına geliyormus. dogru mu bilmiyorum
  • Selam,

Ss iptve kurdum ve kanalları yükledim ama başarılı değil,3000 tane kanalı alt alta kanal sıralaması yapıyor ve hiç kullanışlı değil,İp kanallarımda bütün kanallar toplu bir şekilde klasör klasör bu sebeple kullanmak isteyen arkadaşlara MK iptv öneririm ,daha başarılı,en azından Türkçe ve bedava.
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    urun kapanmış
  • Selam beyler,

Bugün bende izmir'den Lg yetkili bayiden 55C7 model tv aldım 7000tl ye inşallah iyi fiyata almışım ve modelde karar kıldığım için pişman olmam :) cuma günü kurulum yapılacak kurulum esnasında gelen servis ekiplerinden istemem yada yaptırmam gereken bir işlem olacak mı bilen arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü ne yapılacak yada neye dikkat edilecek bilmiyorum uzun bir aradan sonra tv alıyorum 2009 yilindan beri samsung lcd kullanıyorum oled geçiş yaptık bakalım

• arkadaşlar şuan gittigidiyor/teknosa mağazasında 6959 tl ye alınabiliyor 55c7v.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmygz160 -- 10 Mayıs 2018; 9:5:18 >
  • cmygz160 C kullanıcısına yanıt
    Worldcard a da 50 tl bonus var yaklasık 6900 e geliyor güzel fiyat.

• lg türkiye 2018 oledleri hala getirmedi. Ama mantıklı bir politika izliyor. 2017 serilerinin fiyatını düşük tutarak sürümden kazanıyorlar. 2018 oledler gelse hem uçuk fiyattan çıkacaklar hem de 2017 modellerin satışını etkileyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helsinki -- 10 Mayıs 2018; 14:49:2 >
  • Helsinki H kullanıcısına yanıt
    Teknosa da çalışan 4 yıllık LG temsilcisine sordum 2018 modeller Temmuz ayında gelecek dedi ve 15 bin tl den başlayacak dedi boşuna beklemeyin C7 alın dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmygz160 C kullanıcısına yanıt
    Acaba bu mağaza Teknosa nin kendi sayfası mi? Çakma bir mağaza olabilir mi?

• Bu arada yapıkredi cüzdan uygulamasıyla katılınca 75 TL worldpuan geliyor. Bilginize.

• tsulhan kullanıcısına yanıt
    118.000 adet siparişi var 2015 ten buyana kendi mağazası diye biliyorum gittigidiyor üzerinden satıyor mallarını değişik bir satış politikası olsa da.
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.