Şimdi Ara

lf jungler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çempiyin havuzu aşırı geniş olmasada tanky junglerlara hakim olan
    Online süresi en azından her akşam online olup(2 3 günde yeter gerçi) haftasonu turnuvalarına katılabilecek raid skype kullanabilecek jungler arıyoruz.
    Westtede hesabı olursa güzel olabilir, trde en azından plat liginde hırslı bir genç sihirdar arıyoruz. Benim metam biraz farklıdır bu manyak niye midde caitlyn oynuyor diye rage quit atmayacak birisi olursa güzel olur.
    Sponsor yok maç başı sakız veriyoruz. takıma alırken benim kararım değil takımdakilerin kararı olacak , genelde sezon statlarına önceki sezon oyun sayısı ortalama son oynanan oyunlar vs bakarlar bunuda not olarak bırakıyım dedim.

• Goldum (Bad lucky ). J4-Aatrox-Lee Sin gibi tanky junglerlar ile oynarım. Bir oyunumu izleyerek karar verebilirsiniz. Diamond ve plat arkadaşlarımla oynuyorum genelde.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 11 Ekim 2013; 17:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Goldum (Bad lucky ). J4-Aatrox-Lee Sin gibi tanky junglerlar ile oynarım. Bir oyunumu izleyerek karar verebilirsiniz. Diamond ve plat arkadaşlarımla oynuyorum genelde.
    Edit:imla

pmden bi at nickini
  • Bu işler öyle 2 nooba fake atmaya benzemez loncept reyiz. Ciddi bir uyum içinde olmanız lazım başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Bu işler öyle 2 nooba fake atmaya benzemez loncept reyiz. Ciddi bir uyum içinde olmanız lazım başarılar.

benim bulunduğum kurduğum takımlar pek uzun ömürlü olmaz hadi ama bakalım
  • ben varım ya lan :( westtekini geçircem glb .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

ben varım ya lan :( westtekini geçircem glb .s

sen aslında yohsun yıllardır oyuna girmiyosun kestim ümidi senden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Ban yedim olm adamlar reason olarak birinde ''rusça trollediğini söyledi'' diğerinde report için sormayı geç flame bile yapmadım ama
    ''ask for report flame all day'' yazmışlar.Punish basan bebelerde vermiş punishi 14 gün ban yedim, yicem permayı kurtulcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 11 Ekim 2013; 20:46:30 >

• Sen nida dan baska champ oynayabiliyormuydun ya
  • quote:

quote:

quote:

Ban yedim olm adamlar reason olarak birinde ''rusça trollediğini söyledi'' diğerinde report için sormayı geç flame bile yapmadım ama
    ''ask for report flame all day'' yazmışlar.Punish basan bebelerde vermiş punishi 14 gün ban yedim, yicem permayı kurtulcam

sen askerde çok dayak yirsin ha xd

• Shyris eklersin.
  • quote:

quote:

Bu işler öyle 2 nooba fake atmaya benzemez loncept reyiz. Ciddi bir uyum içinde olmanız lazım başarılar.

Acaba neden?
    />

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• üniversiteden memlekete yolculuk var bu akşamdan başlayıp yarın akşama süren fakat bayram sonrasını düşünürseniz pmden nicki attım ekleşebiliriz beta oyuncusuyum kayle skin ftw olarak tescilli westtede oyunu bırakan bi arkadaşın hesabı mevcut west trainde skıntı olmıyacaktır ilgilenirsen ulaşırsınız =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

Acaba neden?
    />

Bi ara 2 günlük hevesle takım kurmuştuk.Tam maçı alıcaz middeyiz.Hiç kimseye raidcallden bi şey demeden gitti tf ile top inhibe ışınlanıp öldü xd

• Takımdaki diğer 3 kişi gölgelerde mi saklanıyor acep?
  • LLoncept kullanıcısına yanıt
    Aşkolsun kaan burda diamond pro jungle dururken dhde konu olcan cok gereksiz.Phen sana gank atarım qanqi xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.