Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30.bölüme kadar gayet akıcı izledim lakin devamı gelmiyor. Günde 10-15 dakika izleyerek 39.bölüme geldim anca ama çok sıkılıyorum. İlk bölümlerini TV'den izlemiştim şimdi saçma sapan tekrar gibi geliyor bana. At muhabbeti, ismail abi muhabbeti vs. sizce ne yapsam? Yabancı dizilerde bu tekrar olayı hiç olmuyor.

• muhtemelen bir kaç fan basar şimdi burayı. fakat bende aynı düşüncedeyim her bölüm aynı mevzu. zamanında hepsini izledim. fakat o zaman haftada bi kere izlediğimiz için sorun olmuyordu bu. her gün 2 bölüm devirilecek dizi değil lm . çünkü eğer günde 2 bölüm izleyeceksen diğer bölümü merak etmelisin, olaylar seni şaşırtmalı. eğer izlemediyseniz ezel izleyin. bırakın 2 yi 4 bölüm izlemişliğim var bir günde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

muhtemelen bir kaç fan basar şimdi burayı. fakat bende aynı düşüncedeyim her bölüm aynı mevzu. zamanında hepsini izledim. fakat o zaman haftada bi kere izlediğimiz için sorun olmuyordu bu. her gün 2 bölüm devirilecek dizi değil lm . çünkü eğer günde 2 bölüm izleyeceksen diğer bölümü merak etmelisin, olaylar seni şaşırtmalı. eğer izlemediyseniz ezel izleyin. bırakın 2 yi 4 bölüm izlemişliğim var bir günde.

Ezel 7.bölüme geldim, ayrıca Behzat Ç. başladım. Yabancı dizilerin yanına güzel gidiyor, altyazı okumaktan sıkılmıştım.

• :(
  • Ben bitirmek üzereyim 2 bolum kaldı
  • yaz tatilinde 65 bölüm izlemiştim, bölümler 80dk olabilir ama beni pek sıkmadı (62 den sonra Melis Birkan dahil olunca soğudum da bıraktım)

O gemi bir gün gelecek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

muhtemelen bir kaç fan basar şimdi burayı. fakat bende aynı düşüncedeyim her bölüm aynı mevzu. zamanında hepsini izledim. fakat o zaman haftada bi kere izlediğimiz için sorun olmuyordu bu. her gün 2 bölüm devirilecek dizi değil lm . çünkü eğer günde 2 bölüm izleyeceksen diğer bölümü merak etmelisin, olaylar seni şaşırtmalı. eğer izlemediyseniz ezel izleyin. bırakın 2 yi 4 bölüm izlemişliğim var bir günde.

Ezel 7.bölüme geldim, ayrıca Behzat Ç. başladım. Yabancı dizilerin yanına güzel gidiyor, altyazı okumaktan sıkılmıştım.

lm çok kötü gerçektende behzat ç'yi nasıl hiç izlemezsin.tek kelimeyle inanılmaz tam 2 kere baştan sona bitirdim sırayla 1 kerede rastgele bölümlerini izlemiştim baya :D çok güzel gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leyla İle Mecnun Evi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzleme o zaman. İzlemek zorunda mısın ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Izleme o zaman ayrica zamaninda izlemen gerekiyordu. Yapilan espriler o zamanin gundemini iceren seyler oluyordu genelde. Su an ben de izlesem sikici gelebilir.
  • güzel diziydi zamanında onu bilmem izlemedim o zamanlar ama şimdi ben de başladım ilk bir kaç bölüm güzel gidiyor da az sonra ne olacağını bildiğin için sıktı beni
  • Avrupa Yakası izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana sıkıcı gelmesinin sebebi yapılan göndermeleri anlayamaman.
    Her bölümde sayısız gönderme yapılıyor ama sen gönderme yapılan filmin,dizinin vs. ne olduğunu bilmezsen zevk alamazsın.

1 yıl aralarla 3 kere LM izlemiş biri olarak söylüyorum her seferinde farklı göndermeler fark ettim biraz kültür işi.

Yanlış anlama şahsına kültürsüz demek istemiyorum sadece o göndermelerde ki kültürlere yakın değilsindir.

LM candır insanın bakış açısını değiştirir.
  • Yabancı dizilere alışınca Türk dizileri sıkıyor uzun olduğundan dolayı. Mesela ben Kuzey Güney,Behzat Ç,Ezel bu dizilere başladım hepsini de 2.sezona geçince bıraktım. 2 saat neredeyse sıkıyordu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezgi Asaroğlunun olduğu bölümler çok güzeldi 2.sezon da fena değil izlenir de 3. Sezon sıktı diziyi birkaç oyuncu götürüyordu
  • Yabancı dizi varken yerliler sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

:(

18 yaşındayım tavla bende bilmiyorum

• Bu yil izleyecem sanirim.

• günde 1 bölüm izleyerek bu kış bitirdim o diziyi sadece canın sıkıldığında bile izleyebilirsin güldürmesi yetiyor

• Çöp dizi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.